Menu
Your Cart

GOULA

Κατασκευαστής: GOULA
Παιχνίδι για την πρώιμη παιδική ηλικία που αποτελείται από την κατασκευή μιας φάρμας στοιβάζοντας τα κομμάτια με διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί συνδυασμοί για τη δημιουργία διαφορετικών φάρμες. Υπάρχουν 5 ξύλινα ζώα: μια κότα, μια αγελάδα, ένα άλογο, ένα γουρούνι και ένα κουνέλι για ..
30,00€ Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Goula Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ισορροπίας Τουκάν 10 τεμάχια Goula Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ισορροπίας Τουκάν 10 τεμάχια
Νέο
Κατασκευαστής: GOULA
Παιχνίδι από την εταιρεία Goula, το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει το παιδί να στοιβάζει σχήματα το ένα πάνω στο άλλο, γνωρίζοντας έτσι την έννοια της ταξινόμησης και της ισορροπίας. Αναπτύσσει την ικανότητα του παιδιού να συγκεντρώνεται, τον συντονισμό των χεριών και των ματιών, την αντίληψη και τ..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Goula Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Κάμπια με Χρώματα και Σχήματα Goula Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Κάμπια με Χρώματα και Σχήματα
Νέο
Κατασκευαστής: GOULA
Παιχνίδι προσχολικής ηλικίας στο οποίο το παιδί πρέπει να ολοκληρώσει την κάμπια, ακολουθώντας την ακολουθία σχημάτων και χρωμάτων που εμφανίζονται στις κάρτες.Στο πίσω μέρος των καρτών θα βρούμε τη λύση.Οι κάρτες πρόκλησης έχουν 3 προοδευτικά επίπεδα για να αυξηθεί η δυσκολία.Το παιδί θ..
17,00€ Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Goula Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σχήματα-Χρώματα-Αριθμοί Goula Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σχήματα-Χρώματα-Αριθμοί
Νέο
Κατασκευαστής: GOULA
Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να δημιουργείτε και να διασκεδάζετε!Απολαύστε τη χαρά της δημιουργίας ανακαλύπτοντας όλες τις φιγούρες που μπορείτε να δημιουργήσετε.Διαλέξτε κάποιο από τα φύλλα με τα οποία θα ξεκινήσετε, τοποθετήστε το στη βάση δίπλα στα κομμάτια που θα έχετε για να δημιουργήσετε τις..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,50€
Goula Παζλ 5 σε 1 Κιβωτός του Νώε Goula Παζλ 5 σε 1 Κιβωτός του Νώε
Νέο
Κατασκευαστής: GOULA
Μάθετε να μετράτε από το 1 έως το 5 παίζοντας!! Χάρτινο παζλ 5 τεμαχίων με 15 ξύλινα ζωάκια που κουμπώνουν στα κενά. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι θα αναπτύξουν την ικανότητα σύνθεσης εικόνων, τον συντονισμό χεριού-ματιού και θα μάθουν ευχάριστα τους αριθμούς και τις ποσότητες!!Κατάλληλο για παιδιά..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Ξύλινο πάζλ με πολύχρωμη ευχάριστη απεικόνιση και μεγάλα κομμάτια – ενσφηνώματα που έχουν μεγάλη λαβή για εύκολο πιάσιμο.Είναι κατάλληλο για τις μικρές ηλικίες αλλά και για παιδιά με κινητικές ιδιαιτερότητες. Διαστάσεις: 22x22cmΚατάλληλο άνω του 1 έτους...
12,90€ Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: GOULA
Συμπληρώστε τα φύλλα χρησιμοποιώντας τις ράβδους. Περιέχει 48 ξύλινες ράβδους με διαφορετικά χρώματα και μεγέθη και 8 φύλλα με διαφορετικές δραστηριότητες σε κάθε πλευρά.Το παιδί μαθαίνει μέσω του παιχνιδιού τα μεγέθη.Ηλικία 3 ετών και άνω...
24,00€ Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Διασκεδαστικό παιχνίδι με τα ζώα της ζούγκλας! Γίνε ο πρώτος που θα περάσει τα πούλια του από τα ανοίγματα του ταμπλό και κέρδισε! Παιχνίδι δεξιοτεχνίας με εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού.Ηλικία 3 ετών και άνω...
21,00€ Χωρίς ΦΠΑ:21,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας, το οποίο αφορά την προσπάθεια του κουνελιού να φτιάξει ένα λαγούμι και να γεμίσει τα ντουλάπια με λαχανικά, πριν το ανακαλύψει ο αγρότης.Το παιδί θα μπορεί να παίζει με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, αφού το μονοπάτι του κουνελιού είναι ένα παζλ και μπορεί..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Εκπαιδευτικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας που αποτελείται από την εύρεση στο δέντρο των στοιχείων που φαίνονται στο γράμμα πριν τελειώσει ο χρόνος. Υπάρχουν τρία μοντέλα παιχνιδιών: 1. Βρείτε ζευγάρια:θα πρέπει να βρείτε το ζευγάρι πουλιών που έχει βγει στο πράσινο φόντο. 2. Ελεύθερο παιχνίδι..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας του γνωστού παιδικού παραμυθιού «Κοκκινοσκουφίτσα».Το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικούς τρόπους:Όλα τα παιδιά παίζουν μαζί για να προσπαθήσουν να φέρουν την Κοκκινοσκουφίτσα στο σπίτι της γιαγιάς πριν από τον λύκο.Ο ένας είναι ο λύκος και ο άλλος η ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Κατασκευαστής: GOULA
Παιχνίδι προσχολικής ηλικίας για 2 έως 4 παίκτες στο οποίο πρέπει να ντύσετε όλα τα ζώα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου πριν ανατείλει ο ήλιος.Το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικούς τρόπους: συνεργατικό και ανταγωνιστικό.Σε συνεργατικό παιχνίδι: όλοι οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να ντύσουν..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου