Menu
Your Cart

Για να παίξει

Για να παίξει
Μια κουκουβάγια, δύο κροκοδειλάκια, τρία μικρά γουρουνάκια, τέσσερα ελεφαντάκια και στο τέλος ... δέκα μικρά πιγκουινάκια! Ένα παζλ εξαιρετικής ποιότητας και εικονογράφησης, από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι. Το κουτί περιλαμβάνει δέκα παζλ από ένα έως δέκα κομμάτια, σταδιακά αυξανόμενης δυσκολίας...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Ένας ιδιαίτερος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με το μέτρημα. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται δέκα παζλ, κομματιών από 1 έως 10 αντίστοιχα, ώστε να είναι αυξανόμενης δυσκολίας. Συνολικός αριθμός κομματιών: 55. Από 3 ετών. Διαστάσεις μεγαλύτερου παζλ: 140 x 21 εκ...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Δημιούργησε τις δικές σου υπέροχες ιστορίες με τα επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα. Κόλλησε τα χαριτωμένα ζωάκια στην κάρτα-περιβάλλον που ζει το καθένα. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Διαστάσεις συσκευασίας: 24.5 x 20 ε..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Χρησιμοποίησε τα αυτοκόλλητα για να ντύσεις, τις όμορφες χορεύτριες και τους όμορφους χορευτές, αλλά και να διακοσμήσεις την σκηνή της όπερας, την αίθουσα διδασκαλίας και το βεστιάριο.Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Χρησιμοποιήστε τα διάφορα αυτοκόλλητα όπως τον τυραννόσαυρο, τον βραχιόσαυρο ή τον τρικεράτοπα και διασκεδάστε τοποθετώντας τους στη ζούγκλα, κοντά στο ηφαίστειο αλλά και στη θάλασσα! Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιουργήστε τις δικές σας υπέροχες, μοναδικές ιστορίες, με τα επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα της Auzou. Κολλήστε τα ζωάκια του Πάσχα, στις κάρτες περιβάλλοντος, και σκαρφιστείτε τις πιο γλυκές, πασχαλινές ιστορίες. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλη..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιούργησε τις δικές σου υπέροχες ιστορίες με γενναίους ιππότες. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιουργήστε τις δικές σας υπέροχες, μοναδικές ιστορίες, με τα επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα της Auzou. Κολλήστε τις γλυκές νεράιδες, τις όμορφες πριγκίπισσες και τα φανταστικά, μυθικά ζωάκια στις κάρτες περιβάλλοντος. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιούργησε τις δικές σου ιστορίες και ξεκίνα το κυνήγι του χαμένου θησαυρού με τα υπέροχα αυτοκόλλητα με θέμα τους πειρατές. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. ΠΡΟΣΟΧΗ Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Χρησιμοποίησε τα αυτοκόλλητα για να ντύσεις τις όμορφες πριγκίπισσες και παράλληλα, διασκέδασε διακοσμώντας τους κήπους, τα κάστρα και το δωμάτιο ομορφιάς! Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Ένα πακέτο με 200 όμορφα, επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα με θέμα τους υπερήρωες! Χρησιμοποιήστε τα για να ζωντανέψετε τις 6 καρτέλες που περιέχονται και δημιουργήστε τις δικές σας υπέροχες, μοναδικές ιστορίες. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Συναρμολογήστε τα τέσσερα ξύλινα παζλ τοποθετώντας τα, το ένα πάνω στο άλλο, περιμετρικά της μικρής ξύλινης καλύβας, για να ανακαλύψετε πώς αλλάζουν οι εποχές! Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 4 στρογγυλά παζλ των 10 κομματιών. Ηλικία: Από 2 ετών. Διάμετρος παζλ: 28 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 19 x 19..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Μια φορά κι έναν καιρό … ένας αφηρημένος σεφ έχασε τα απαραίτητα συστατικά για να μαγειρέψει τα πιάτα ημέρας. Βοηθήστε τον να βρει τα λαχανικά, τα όσπρια, τα ψάρια, τα ζυμαρικά και να φτιάξει τις συνταγές του! Αριθμός παικτών: 2-5. Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 15 λεπτά. Από 7 ετών. Περιεχόμενα: 80 κάρτ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Η καμήλα δραστηριοτήτων της Dolce θα γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού σας. Διαθέτει πολλά υφάσματα και κορδέλες για να τα εξερευνήσει το παιδί, ενώ περιλαμβάνει επίσης ένα μασητικό σιλικόνης σε φωτεινά χρώματα, μια κουδουνίστρα και πολλά άλλα. Διαθέτει ακόμα μια πλαστική λαβή για να την κρεμάτε σ..
23,00€ Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Ο κρεμαστός χαμαιλέοντας δραστηριοτήτων της Dolce θα γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού σας. Διαθέτει πολλά υφάσματα και κορδέλες για να τα εξερευνήσει το παιδί, ενώ περιλαμβάνει επίσης ένα μασητικό σιλικόνης σε φωτεινά χρώματα, μια κουδουνίστρα και πολλά άλλα. Διαθέτει ακόμα μια πλαστική λαβή για ..
23,00€ Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Η κουκουβάγια δραστηριοτήτων της Dolce θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Στην τσέπη της έχει ένα λουλούδι που κουδουνίζει. Διαθέτει πολλά υφάσματα και κορδέλες για να τα εξερευνήσει το παιδί, ενώ περιλαμβάνει επίσης ένα μασητικό σιλικόνης σε φωτεινά χρώματα, μια κουδουνίστρα και πολλά άλλα. Ση..
28,00€ Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Το χαριτωμένο μανιτάρι δραστηριοτήτων της νέας συλλογή «Earth» της αγαπημένης μας εταιρείας Dolce, είναι το ιδανικό παιχνίδι για στερέωση στο καρότσι ή τη κούνια του μωρού! Τα όμορφα και πολύχρωμα ανάγλυφα υφάσματα, με τα γήινα μοτίβα, θα κρατήσουν τα μωρά απασχολημένα και θα κινήσουν την περιέργεια..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Αυτή η μεγάλη ζέβρα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει άφθονες δραστηριότητες ώστε το παιδί να μάθει πράγματα παίζοντας. Το σώμα της είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα. Διαθέτει καθρέφτες, κουδουνίστρες, ένα λουλούδι που βγάζει ήχους και μασητικά στην ουρά της και στ' αυτιά της. Ιδανικό παιχνίδι γ..
39,00€ Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Το υπέροχο Αφγανικό Λαγωνικό είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας, όμορφο και μαλακό ύφασμα και περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες με τις οποίες το παιδί μπορεί να απασχοληθεί μαθαίνοντας! Περιλαμβάνει καθρέφτη, κουδουνίστρες, μασητικό και μπίλιες στην κοιλιά του. Ιδανικό για να αναπτυχθούν οι αισθή..
39,00€ Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Εξερευνήστε και μάθετε τα πάντα για τους δεινοσαύρους, με αυτό το μοναδικό παζλ της αγαπημένης μας εταιρείας Londji. Συνθέτοντας την εικόνα θα συναντήσετε 20 στρογγυλά κομμάτια, τα κεφάλια των δεινοσαύρων, τα οποία διαθέτουν ενδιαφέροντα γεγονότα, όπως το όνομα και το βάρος, για τον κάθε δεινόσαυρο...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Γνωρίστε τo «Al Mare» μία από τις νεότερες προσθήκες της Londji, στην υπέροχη σειρά της «Arts & Crafts». Χρησιμοποιήστε τις νερομπογιές που περιλαμβάνονται στην συσκευασία για να χρωματίσετε τα ψαράκια και στη συνέχεια να κατασκευάσετε τα δικά σας, μοναδικά, θαλασσινά μόμπιλε. Το παιχνίδι βοηθά τα π..
26,50€ Χωρίς ΦΠΑ:26,50€
Τοποθετήστε έναν ελέφαντα, μετά βάλτε πάνω του μια μπάλα, μετά κι άλλον ελέφαντα και μετά... Προσέξτε μην τους αφήσετε να πέσουν! Για να δούμε ποιος από τους παίκτες θα αψηφήσει περισσότερο τους νόμους της βαρύτητας, θα αποκτήσει την καλύτερη ισορροπία και θα χτίσει τον ψηλότερο πύργο; Το παιχνίδι ε..
39,50€ Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Ένα εντυπωσιακά μακρύ παζλ, με πανέμορφη εικονογράφηση με θέμα την αρχαία Αίγυπτο. Συνθέστε τα 200 κομμάτια, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι και ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο μιας άλλης εποχής. Από 6 ετών. Διαστάσεις παζλ: 140 x 24 εκ...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Ας παίξουμε μουσική! Σε ποια οικογένεια μουσικών θα ανήκετε; Αρκούδες, ελέφαντες, τίγρεις, ρινόκεροι, αλεπούδες, λαγοί, ποντίκια… Όλοι ενώνονται για να σχηματίσουν μια μεγάλη μπάντα! Μαζέψτε τα όλα με αυτό το οικογενειακό παιχνίδι καρτών. Όποιος μαζέψει όλα τα μέλη της ίδιας οικογένειας κερδίζει! Έν..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Δύο κλασικά παιχνίδια, μπίνκγο και μέμο, ειδικά σχεδιασμένα για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια. Περιλαμβάνονται 5 ταμπλό, σετ μπίνγκο και 50 κάρτες. Τα σχέδια είναι δημιουργία της Stephanie Dehennin. Από 3 ετών...
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Ιδανικός για να τον παίρνετε μαζί σας σε κάθε περιπέτεια, ο μικρός ορυκτερόπους της Dolce διαθέτει λαβή, κουδουνίστρα, κρίκους, κορδέλες, ένα φωτεινό μασητικό από σιλικόνη. Αυτό το πανέμορφο μικρό ζωάκι θα γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού σας. Θα ενισχύσει το συντονισμό χεριού-ματιού, την επιδεξι..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Το μωρό σας αξίζει όλη την αγάπη του κόσμου! Με αυτό το σετ ροζ μπιμπερό, μπορείτε να φροντίζετε την κούκλα σας ενώ τη ταΐζετε.Κατάλληλο για παιδιά 0 μηνών και άνω...
11,80€ Χωρίς ΦΠΑ:11,80€
Ένα σετ αφιερωμένο σε έναν από τους πιο διάσημους ζωγράφους στην ιστορία της τέχνης, τον Τζουζέπε Αρτσιμπόλντο. Η συσκευασία περιέχει ένα παζλ του πασίγνωστου πορτραίτου του μεγάλου ζωγράφου «Ο αυτοκράτορας Ροδόλφος Β΄ ως ο θεός Βερτούμνος», καθώς και μια δεύτερη εικαστική δημιουργία με την τεχνική ..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Ένα σετ αφιερωμένο σε έναν από τους πιο διάσημους ζωγράφους στην ιστορία της τέχνης, τον Λεονάρντο ντα Βίντσι. Η συσκευασία περιέχει ένα παζλ του πασίγνωστου έργου του μεγάλου ζωγράφου «Μόνα Λίζα», καθώς και μια δεύτερη εικαστική δημιουργία ενός άλλου έργου του με την τεχνική της προοπτικής. Το σετ ..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Ένα σετ αφιερωμένο σε έναν από τους πιο διάσημους ζωγράφους στην ιστορία της τέχνης, τον Πάμπλο Πικάσο. Η συσκευασία περιέχει ένα παζλ του πασίγνωστου έργου του μεγάλου ζωγράφου «Το πορτραίτο της Ντόρα Μάαρ» καθώς και μια δεύτερη εικαστική δημιουργία ενός άλλου έργου του με την τεχνική της ζωγραφική..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Ένα σετ αφιερωμένο σε έναν από τους πιο διάσημους ζωγράφους στην ιστορία της τέχνης, τον Βίνσεντ Βαν Γκονγκ. Η συσκευασία περιέχει ένα παζλ του πασίγνωστου έργου του μεγάλου ζωγράφου «Το δωμάτιο στην Άρλ» καθώς και μια δεύτερη εικαστική δημιουργία ενός άλλου έργου του, με την τεχνική της ζωγραφικής ..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Ένας πραγματικά φύλακας άγγελος για το μωράκι σας! Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών, ελαφρύ στο κράτημα για ατελείωτες αγκαλιές!..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Η μικρή κουκλίτσα που θα κρατήσει συντροφιά στο μωράκι σας και την οποία θα αγαπήσει τρελά! Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών, ελαφρύ στο κράτημα για ατελείωτες αγκαλιές!..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Ο Ταγματάρχης Τομ, ο κορυφαίος αστροναύτης της αγαπημένης μας εταιρείας Londji, προσεδαφίστηκε στη Σελήνη και σας καλεί να την εξερευνήσετε μαζί του! Διαστάσεις παζλ: 32 x 23 εκ. Από 3 ετών...
17,50€ Χωρίς ΦΠΑ:17,50€
Εξαιρετικής ποιότητας παζλ 500 κομματιών, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι, σε στρογγυλό σχήμα, με μοναδική, ποιοτική εικονογράφηση. Διάμετρος παζλ: 50 εκ...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Κατασκευαστής: Avenir
Το Stick ’N’ Play περιέχει υπέροχες εικονογραφημένες κάρτες από ζωάκια και επαναχρησιμοποιήσιμα αυτοκόλλητα ώστε να φτιάξουν τα παιδιά μόνα τους τις δικές τους φιγούρες και το δικό τους σκηνικό! Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 ζωάκια, 130+ αυτοκόλλητα και 70+ fluo αυτοκόλληταΚατάλληλο για παιδιά ηλικ..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Κατασκευαστής: Avenir
Παιχνίδι 3 σε 1, που υπόσχεται στο μικρό σας ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 διαφορετικές κηρομπογιές (από φυσικό κερί μέλισσας) για απολαυστική ζωγραφική και χρωματισμό των έτοιμων εικόνων. Το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί με την κατασκευή του σκηνικού, τοποθετώντας τα ..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Κατασκευαστής: Avenir
Δώστε το προσωπικό σας στυλ στα νύχια σας με τα αυτοκόλλητα νυχιών της Avenir! Εφαρμόζονται και αφαιρούνται εύκολα και διαρκούν ως και 5 ημέρες. Περιέχει αυτοκόλλητα νυχιών και αυτοκόλλητα γαλλικού μανικιούρ • Εύκολη εφαρμογή • Αφαιρούνται με σαπούνι ή ασετόν • Διάρκεια 3-5 ημέρες ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,00€
Κατασκευαστής: Avenir
Δώστε το προσωπικό σας στυλ στα νύχια σας με τα αυτοκόλλητα νυχιών της Avenir! Εφαρμόζονται και αφαιρούνται εύκολα και διαρκούν ως και 5 ημέρες. Περιέχει αυτοκόλλητα νυχιών και αυτοκόλλητα γαλλικού μανικιούρ • Εύκολη εφαρμογή • Αφαιρούνται με σαπούνι ή ασετόν • Διάρκεια 3-5 ημέρες ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,00€
Κατασκευαστής: Avenir
Η Avenir δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ράψουν μόνοι τους το τυχερό τους κρεμαστό! Η συσκευασία περιλαμβάνει υφάσματα για τη δημιουργία 3 διαφορετικών ζώων, γέμισμα για την κοιλίτσα, μάτια και ειδική κλωστή. Η κατασκευή του λούτρινου γίνεται πολύ απλά και χωρίς κίνδυνο, περνών..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:10,00€