Menu
Your Cart

Επιτραπέζια παιχνίδια

Επιτραπέζια παιχνίδια
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Αναπτύξτε δεξιότητες ανάγνωσης και ορθογραφίας με τη χρήση ήχων και blends. Το Match and Spell Next Steps είναι η τέλεια εξέλιξη από το bestselling Orchard Toys, το βραβευμένο Match and Spell.Στοχεύοντας σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω, το παιχνίδι βοηθά στην ανάπτυξη πιο προηγμένων δεξιοτήτων..
13,50€ Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι  "Mammoth Maths"o Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι  "Mammoth Maths"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Γίνε ο πρώτος που θα επιστρέψει στο σπήλαιο σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι Μαθηματικών.Οι παίκτες κινούν τους ανθρώπους των σπηλαίων τους γύρω γύρω στο ταμπλό, λύνοντας προβλήματα μαθηματικών στην πορεία.Εάν σταματήσουν σε ένα + ή ένα - λύνουν την αντίστοιχη πράξη. Με τη βοήθεια του μα..
21,90€ Χωρίς ΦΠΑ:21,90€

Κατασκευαστής: Orchard Toys
Προσθέστε τα κέρματα σας και παραδώστε το γεύμα σας σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι ! Το Money Match Cafe είναι το τέλειο εκπαιδευτικό παιχνίδι πρόσθεσης για παιδιά άνω των 5 ετών και καλλιεργεί τις δεξιότητες στην πρόσθεση και στη χρήση των χρημάτων με πολύ φανταστικό παιχνίδι για παραπάνω διασκ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Το Speed Spelling της εταιρείας Orchard Toys είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, ευελιξίας και συγκέντρωσης για γραμματική και εύρεση λέξεων από παιδιά ηλικίας 5-8 ετών!  Ένα παιχνίδι με εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά άκρως διασκεδαστικό το οποίο είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει στα παιδιά σας εποικοδομ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys
 "ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ"Τα παιδιά θα μάθουν να λένε την ώρα αναλογικά και ψηφιακά με αυτό το διασκεδαστικό Λόττο. Οι κάρτες δείχνουν καθημερινές δραστηριότητες όπως να παίρνεις το πρωινό, να βουρτσίζεις τα δόντια σε αναλογική και ψηφιακή ώρα. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να λένε δυνατά την ώρα και να αν..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι Προπαίδεια Υπερηρώωνo Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι Προπαίδεια Υπερηρώων
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι πολλαπλασιασμού θα βοηθήσει τα παιδιά να εξασκήσουν την προπαίδεια του 2 έως και του 12. Με δύο παιχνίδια σε ένα «Η πόλη των Ηρώων» και «Μπίνγκο Τρία στη σειρά» η προπαίδεια θα γίνει διασκέδαση!Στην Πόλη των Ηρώων, οι παίκτες μετακινούνται στο ταμπλό, γυρίζοντας τ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€

Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις)o Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Βρείτε τον δρόμο στο μαγικό δάσος και λύστε το μυστήριο! Μπορείτε να τοποθετήστε τα 9 πλακίδια μονοπατιού στο ταμπλό και να κάνετε τον σωστό συνδυασμό ακολουθώντας το φυλλάδιο με τις 48 προκλήσεις; Ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδίου από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας...
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€

Κατασκευαστής: Zito!
Μικροί ψαράδες, για ψάρεμα πάμε! Φρέσκα ψάρια στα δίχτυα σπαρταράνε! Ποιος θα πιάσει τα πιο πολλά; Χρειάζεται προσοχή για την καλύτερη ψαριά! Επίλεξε το δίχτυ σου. Χαμήλωσε το δίκτυ προσεκτικά. Τράβηξε το δίκτυ μαζί με τα ψάρια. Τοποθέτησε ένα ψάρι στην ψαραγορά. Κερδίζει ο παίκτης με τους περισ..
24,95€ Χωρίς ΦΠΑ:24,95€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Με αυτό το επιτραπέζιο μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω, στο 1821! Λάβε μέρος και εσύ μέρος στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και κατάκτησε όσο περισσότερες μάχες μπορείς για να απελευθερώσεις την Ελλάδα και να την κάνεις ανεξάρτητο κράτος! Από την Άλωση της Τριπολιτσάς και τη Ναυμαχία του Ναυαρίνο..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Η πεταλούδα είναι τεχνική κολύμβησης ή στίβου; Από πού προέρχεται η φράση «Έγινε Λούης»; Στο άλμα εις ύψος ή στο άλμα επί κοντώ χρησιμοποιείται κοντάρι; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Αθλητισμός! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν ποικ..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
50/50 Games Κουίζ "Ζώα"o 50/50 Games Κουίζ "Ζώα"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Μάθε τα πάντα για το ζωικό βασίλειο! Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Ζώα! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν ποικίλα θέματα, μαθαίνεις τις πιο ενδιαφέρουσες και αξιοπερίεργες πληροφορίες.Κανόνες: Ρίξε το ζάρι και απάντησε στην ερώτηση. ..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€

Κατασκευαστής: 5050GAMES
Η διεθνής ομοσπονδία μπάσκετ ονομάζεται «FIBA» ή «FIFA»;Οι Λέικερς ή οι Σέλτικς είναι ομάδα της Βοστώνης; Ο πλέι μέικερ λέγεται αλλιώς και «άσσος» ή «δυάρι»; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Μπάσκετ! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν πο..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Οι μπλε μπανάνες είναι συνηθισμένες στα νησιά της Χαβάης; Το γάλα του ιπποπόταμου είναι κίτρινο ή ροζ; Οι κομήτες αποτελούνται από μείγμα πάγου και σκόνης ή χώματος και σκόνης; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Μύθος ή πραγματικότητα!..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Το «Μουντιάλ» διοργανώνεται κάθε 2 ή 4 χρόνια; Η Βραζιλία ή η Ρωσία έχει μεγαλύτερη παράδοση στο ποδόσφαιρο; Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ονομάζεται «UEFA» ή «CAF»; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Ποδόσφαιρο! Με 600 ερωτήσ..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Aγαπάς τη δράση και την περιπέτεια; Ήρθε για σένα το κατάλληλο παιχνίδι! Παίξε και θα βρεθείς στον μοναδικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Λάβε μέρος και κατάκτησε όσο περισσότερα αγωνίσματα μπορείς για να στεφθείς ολυμπιονίκης κατακτώντας ένα κλαδί αγριελιάς και τιμώντας την π..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Πόσο έξυπνος είσαι; Προσπάθησε να λύσεις τους γρίφους και τις σπαζοκεφαλιές χρησιμοποιώντας τη λογική! Με 62 φανταστικούς γρίφους με ενδιαφέροντα και ποικίλα θέματα για να μη βαρεθείς ποτέ και με κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά, αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να σου προσφέρει ατέλειω..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox! Ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση, δέσε τη ζώνη σου και απογειώσου για μια κοσμική περιπέτεια που θα σε συναρπάσει! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απέξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι κα..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Εξάσκησε τη μνήμη σου και τις παρατηρητικές σου ικανότητες και εμπλούτισε τις γνώσεις σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Γνώρισε τις πιο σημαντικές ή και παράξενες εφ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
BrainBox "Μαθαίνω Αγγλικά"  επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτεςo BrainBox "Μαθαίνω Αγγλικά"  επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Η εκμάθηση των Αγγλικών είναι πολύ σημαντική καθώς οι ξένες γλώσσες αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.Αυτό το BrainBox θα βελτιώσει την παρατηρητικότ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις!Η εκμάθηση των Γερμανικών είναι πολύ χρήσιμη καθώς οι ξένες γλώσσες αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό το BrainBox θα βελτιώσει την παρατηρητικότ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
BrainBox "Μια Φορά και Έναν καιρό"  Επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες BrainBox "Μια Φορά και Έναν καιρό"  Επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες
Νέο
Κατασκευαστής: BrainBox
Μπες στη μαγική χώρα των παραμυθιών και συνάντησε τους αγαπημένους σου ήρωες! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Ήρθε η ώρα για παιχνίδι!Ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο των Μαθηματικών! Μάθε για τους αριθμούς, τα γεωμετρικά σχήματα, την πρόσθεση, την αφαίρεση, τα κλάσματα και άλλα πολλά. Δοκίμασε τις μνημονικές σου ικανότητες ενώ παράλληλα μαθαίνεις τις βασικές έννοιε..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Αυτό το συναρπαστικό BrainBox βελτιώνει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών ενώ παράλληλα ταξιδεύει πίσω στον χρόνο παρουσιάζοντας κάποια από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας! Εμπλούτισε τις  γνώσεις σου παίζοντας! Κ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
BrainBox ΑΒΓ Επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτεςo BrainBox ΑΒΓ Επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στο κόσμο των BrainBox!Συνδύασε το παιχνίδι με τη γνώση μέσα από τον πολύχρωμο κόσμο του ΒrainBox!Μάθε την Άλφα-Βήτα μέσα από όμορφες εικόνες με ζωηρά χρώματα! To συναρπαστικό παιχνίδι μνήμης ξεκινάει: Διαλέγεις μία κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογυρίζεις την κλεψύδρα και προσπαθείς..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Σήκω απ' τη θέση σου, κάνε ζέσταμα.. Ήρθε η ώρα για παιχνίδι! Γνώρισε τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο!To παιχνίδι ξεκινάει : Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
BrainBox Εικόνες επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτεςo BrainBox Εικόνες επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Το ΒrainBox Eικόνες είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εξασκήσουν τις παρατηρητικές τους ικανότητες και να ενδυναμώσουν τη μνήμη τους!Το συναρπαστικό παιχνίδι ξεκινάει : Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox και αναποδογύρισε τ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Παγκόσμια Ιστορία προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Εξάσκησε τη μνήμη σου και τις παρατηρητικές σου ικανότητες και εμπλούτισε τις γνώσεις σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Μάθε για τα πιο συναρπαστικά γεγονότα ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Έλα να πάμε μαζί μια βόλτα ως τη φάρμα και να δούμε τι θα ανακαλύψουμε! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα, αν α..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Djeco 3 Επιτραπέζια Παιχνίδια Ντόμινο, Μπίνγκο και Μέμο "Little Friends"o Djeco 3 Επιτραπέζια Παιχνίδια Ντόμινο, Μπίνγκο και Μέμο "Little Friends"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ένα σετ παιχνιδιών της εταιρίας Djeco που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό σχεδιασμό του! Περιλαμβάνει 3 κλασικά παιχνίδια: 1 ντόμινο 28 τεμαχίων, 1 μπίνγκο 29 τεμαχίων και 1 μέμο 32 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο από 3 ετών και πάνω.Ηλικία Από 3 μέχρι 6 ετώνΔιαστάσεις Π30 x Y4 x Β28..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€

Djeco Basic Εκπαιδευτικό Παιχνίδι σε Ταμπλό "Μαθαίνω να ανοιγοκλείνω Κλειδαριές - Αποκαλύπτω τα Ζωάκια"o Djeco Basic Εκπαιδευτικό Παιχνίδι σε Ταμπλό "Μαθαίνω να ανοιγοκλείνω Κλειδαριές - Αποκαλύπτω τα Ζωάκια"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ξύλινο ταμπλό με 3 διαφορετικές κλειδαριές σε 3 διαφορετικές πορτούλες από την εταιρεία Djeco. Βρείτε πώς να τις ξεκλειδώσετε και οι εικόνες χαριτωμένων ζώων, που κρύβονται πίσω, θα σας ανταμείψουν!Ένα παιχνίδι της φιλοσοφίας Μοντεσσόρι που βοηθά στη βελτίωση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, εξασκεί..
22,90€ Χωρίς ΦΠΑ:22,90€

Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Μαθαίνω να ανοιγοκλείνω Κλειδαριές Ζωάκια"o Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Μαθαίνω να ανοιγοκλείνω Κλειδαριές Ζωάκια"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Τα ζωάκια με τα κλειδώματα της εταιρίας Djeco βοηθούν το παιδί στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, καθώς και στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση του καρπού και των δακτύλων.Τα παιδιά μαθαίνοντας τα κλειδώματα που συναντούν στην καθημερινότητα τους αποκτούν αυτονομία σε βασικές ανάγκες.Ένα παιχνίδι..
22,90€ Χωρίς ΦΠΑ:22,90€

Κατασκευαστής: Djeco
Aπό την εταιρία Djeco σας παρουσιάζουμε το Clipaclip, ένα παιχνίδι χειραγώγησης με το οποίο τα μικρά σας μπορούν να αναπτύξουν τις χειρωνακτικές τους δεξιότητες και την οπτική τους ταχύτητα. Αποτελείται από ένα όμορφο ξύλινο δέντρο στο οποίο μπορείτε να χωρέσετε όλα τα κομμάτια των ζώων και των φρού..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: Djeco
Aπό την εταιρία Djeco σας παρουσιάζουμε το Clip-n-roll, ένα παιχνίδι χειραγώγησης με το οποίο τα μικρά σας μπορούν να αναπτύξουν τις χειρωνακτικές τους δεξιότητες και την οπτική τους ταχύτητα. Αποτελείται από ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μία μοτοσυκλέτα και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στα οποία μπορείτε να κουμ..
24,50€ Χωρίς ΦΠΑ:24,50€
Κατασκευαστής: Djeco
Τέσσερα μικρά ζωάκια προσπαθούν να μεταφέρουν τα ιγκλού τους σε ένα τμήμα πάγου. Θα πρέπει όμως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, γιατί η γέφυρα που είναι κατασκευασμένη από πάγο μπορεί να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή! Το παιχνίδι αυτό, για 2 έως 4 παίκτες, απαιτεί τη συνεργασία των παικτών και τους ..
24,00€ Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Κατασκευαστής: Djeco
Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι από την εταιρεία Djeco. Συνεργαστείτε για να χτίσετε γρήγορα το σπιτάκι και να σώσετε τα 3 γουρουνάκια από τον λύκο. Διάρκεια παιχνιδιού: περίπου 20 λεπτά. Κατάλληλο για 2-4 παίκτες ηλικίας 5 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας 30x28x5εκ.Ηλικία Από 5 μέχρι 10 ετών ..
34,50€ Χωρίς ΦΠΑ:34,50€
Κατασκευαστής: Djeco
Ώρα για ψάρεμα! Ένα μοναδικό παιχνίδι πού εξασκεί την παρατηρητικότητα και το συντονισμό χεριού-ματιού, από την εταιρία Djeco. Πιάστε όσα παπάκια μπορείτε!!! Περιέχει 2 καλάμια και 12 παπάκια.Ηλικία Από 2 μέχρι 4 ετώνΔιαστάσεις Π28x Y3 x Β15 εκ...
22,50€ Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: Djeco
Ώρα για ψάρεμα! Πάρτε ένα από τα καλάμια της συσκευασίας και προσπαθήστε να πιάσετε, όσα περισσότερα ψαράκια μπορείτε.Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 καλάμια και 12 ψαράκια, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε και με φίλους. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πού εξασκεί την παρατηρητικότητα και το συντονισμό χερι..
22,50€ Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Djeco Παιχνίδι στόχου με κρίκους Ζωάκια στην Άγρια Δύση Djeco Παιχνίδι στόχου με κρίκους Ζωάκια στην Άγρια Δύση
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Εξασκηθείτε στο σημάδι με το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης από την εταιρεία Djeco. Ποιος μπορεί να πετύχει το σωστό ζωάκι; Ρίξε τον κρίκο και μέτρα πόντους! Ένα κλασικό παιχνίδι που διασκεδάζει και προκαλεί τα παιδιά σε εξαιρετικές επιδόσεις! Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση της καθορισμένης περι..
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Κατασκευαστής: Djeco
Δύο κλασικά παιχνίδια στρατηγικής από την εταιρία Djeco! Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από χοντρό πεπιεσμένο χαρτόνι 2 όψεων, το οποίο κλείνει και αποθηκεύεται στο βαλιτσάκι μεταφοράς. Τα πιόνια είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου. Ηλικία Από 6 μέχρι 99 ετώνΔιαστάσεις Π20 ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Eurekakids Μαγνητικό ψάρεμα Μαθαίνω να ψαρεύωo Eurekakids Μαγνητικό ψάρεμα Μαθαίνω να ψαρεύω
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: EUREKAKIDS
Ήρθε η ώρα να πάτε για ψάρεμα με αυτό το φανταστικό μαγνητικό παιχνίδι! Κάθε θαλάσσιο ζώο έχει έναν αριθμό στο πίσω μέρος και ο παίκτης ο οποίος ψαρεύει τα μεγαλύτερα θαλάσσια ζώα θα πάρει περισσότερους πόντους, είναι ο νικητής του παιχνιδιού.Περιλαμβάνει 27 μαγνητικές φιγούρες, 2 μαγνητικές ράβδους..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Goula Επιτραπέζιο παιχνίδι Βοήθησε το λαγουδάκι Goula Επιτραπέζιο παιχνίδι Βοήθησε το λαγουδάκι
Νέο
Κατασκευαστής: GOULA
Επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας, το οποίο αφορά την προσπάθεια του κουνελιού να φτιάξει ένα λαγούμι και να γεμίσει τα ντουλάπια με λαχανικά, πριν το ανακαλύψει ο αγρότης.Το παιδί θα μπορεί να παίζει με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, αφού το μονοπάτι του κουνελιού είναι ένα παζλ και μπορεί..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Goula Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ντύστε τα Ζωάκια Goula Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ντύστε τα Ζωάκια
Νέο
Κατασκευαστής: GOULA
Παιχνίδι προσχολικής ηλικίας για 2 έως 4 παίκτες στο οποίο πρέπει να ντύσετε όλα τα ζώα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου πριν ανατείλει ο ήλιος.Το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικούς τρόπους: συνεργατικό και ανταγωνιστικό.Σε συνεργατικό παιχνίδι: όλοι οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να ντύσουν..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Ποιος παίκτης θα φτιάξει πρώτος την πίτσα ? Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, με διάφορα υλικά και υφές για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων. Προετοιμάστε την πίτσα σας πριν το τέρας φάει τα πάντα!Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών. Υλικό: Ξύλο Χρώμα: Πολύχρωμο Περιεχόμενα..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα τα 3 γουρουνάκια από την Goula.Ένα επιτραπέζιο για τις μικρές ηλικίες από 2 ετών, με απλούς κανόνες και ζάρι με χρώματα.Βοηθήστε τα 3 γουρουνάκια πρέπει να βρουν σπίτι, πριν τον λύκο!Κατάλληλο για ηλικίες ΄άνω των 2 ετών...
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Ακολούθησε τη διαδρομή για να φτάσεις στο νησί και να κερδίσεις τα χρυσά νομίσματα που κρύβονται στη θάλασσα! Προσοχή όμως στα εμπόδια! Ένα παιχνίδι συνεργασίας που αναπτύσσει ψυχοκινητικές δεξιότητες, για παιδιά από 3 ετών, 1 εώς 4 παίκτες. Τα πιόνια και τα νομίσματα είναι ξύλινα και μαγνητικά...
35,00€ Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Goula Επιτραπέζιο Παιχνίδι Χαρούμενα Κοτοπουλάκια Goula Επιτραπέζιο Παιχνίδι Χαρούμενα Κοτοπουλάκια
Νέο
Κατασκευαστής: GOULA
Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ταχύτητας. Τα κοτοπουλάκια παίζουνε κρυφτό στον αχυρώνα. Μετακινήστε τα ξυλάκια για να τα βρείτε. Ποιος θα καταφέρει να μαζέψει τα περισσότερα κοτοπουλάκια; Ηλικία 3-6 ετών Περιεχόμενα 12 ξύλινα μπαστούνια / 5 ξύλινα κοτόπουλα / 1 χάρτινο κοτόπουλο (σε 5 μέρη)..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Παιχνίδι ψαρέματος με μαγνήτη! Περιέχονται 2 καλάμια ψαρέματος, 12 ξύλινα ψαράκια και μια.. γαλότσα! Μάζεψε τα περισσότερα ψαράκια - χωρίς να ψαρέψεις την γαλότσα - και θα είσαι ο νικητής!Στο κουτί περιλαμβάνεται κατασκευή από χαρτόνι που το μετατρέπει σε βυθό!Ηλικία 3 ετών και άνω..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Goula Ξύλινο Ψηφιδωτό χρωμάτων 20τεμ.o Goula Ξύλινο Ψηφιδωτό χρωμάτων 20τεμ.
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: GOULA
Δημιουργήστε 6 εντυπωσιακά μωσαϊκά με πολύχρωμα ξύλινα σφηνώματα και απολαύστε τη χαρά της δημιουργίας!!Η ζωγραφική με ψηφιδωτά είναι μια καλλιτεχνική και διασκεδαστική δραστηριότητα, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και των χειρονακτικών δεξιοτήτων.Εκμάθηση των βασικών χρωμάτων όπως..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,00€

Haba Επιτραπέζιο 'Αυγομαχίες' Haba Επιτραπέζιο 'Αυγομαχίες'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: HABA
Βρήκατε το αυγό που χοροπηδά; Θαυμάσια! Τώρα θα πρέπει να κάνετε το γύρο του τραπεζιού έχοντας ένα αυγό κάτω απ' τη μασχάλη σας ή ανάμεσα στα γόνατα. Αμέσως μόλις πέσει κάποιο αυγό στο έδαφος, το παιχνίδι τελειώνει. Προσοχή όμως στους κλέφτες των αυγών! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ισορροπίας, της Γερ..
22,90€ Χωρίς ΦΠΑ:22,90€
Κατασκευαστής: HABA
Τα αγωνιστικά αυτοκινητάκια φόρμουλες βρίσκονται στην πίστα αγώνων και είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό αγώνα ταχύτητας. Όλοι οι οδηγοί θα προσπαθήσουν για να πάρουν τη νίκη. Στην γραμμή εκκίνησης βρίσκονται τα αγωνιστικά αυτοκινητάκια. Μόνο ο παίκτης που θα φέρει το σωστό χρώμα με το ζάρι και θα κ..
25,90€ Χωρίς ΦΠΑ:25,90€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 141 (3 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου