Menu
Your Cart

Επιτραπέζια παιχνίδια

Επιτραπέζια παιχνίδια
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Προσθέστε τα κέρματα σας και παραδώστε το γεύμα σας σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι ! Το Money Match Cafe είναι το τέλειο εκπαιδευτικό παιχνίδι πρόσθεσης για παιδιά άνω των 5 ετών και καλλιεργεί τις δεξιότητες στην πρόσθεση και στη χρήση των χρημάτων με πολύ φανταστικό παιχνίδι για παραπάνω διασκ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Το Speed Spelling της εταιρείας Orchard Toys είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, ευελιξίας και συγκέντρωσης για γραμματική και εύρεση λέξεων από παιδιά ηλικίας 5-8 ετών!  Ένα παιχνίδι με εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά άκρως διασκεδαστικό το οποίο είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει στα παιδιά σας εποικοδομ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys
 "ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ"Τα παιδιά θα μάθουν να λένε την ώρα αναλογικά και ψηφιακά με αυτό το διασκεδαστικό Λόττο. Οι κάρτες δείχνουν καθημερινές δραστηριότητες όπως να παίρνεις το πρωινό, να βουρτσίζεις τα δόντια σε αναλογική και ψηφιακή ώρα. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να λένε δυνατά την ώρα και να αν..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι πολλαπλασιασμού θα βοηθήσει τα παιδιά να εξασκήσουν την προπαίδεια του 2 έως και του 12. Με δύο παιχνίδια σε ένα «Η πόλη των Ηρώων» και «Μπίνγκο Τρία στη σειρά» η προπαίδεια θα γίνει διασκέδαση!Στην Πόλη των Ηρώων, οι παίκτες μετακινούνται στο ταμπλό, γυρίζοντας τ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις)o Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Βρείτε τον δρόμο στο μαγικό δάσος και λύστε το μυστήριο! Μπορείτε να τοποθετήστε τα 9 πλακίδια μονοπατιού στο ταμπλό και να κάνετε τον σωστό συνδυασμό ακολουθώντας το φυλλάδιο με τις 48 προκλήσεις; Ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδίου από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας...
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€

Zito! Cοlorbrain Συναρπαστικές Ερωτήσεις Πολύχρωμες  Απαντήσεις
Νέο
Κατασκευαστής: Zito!
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι ΣΑΣ Καλωσορίσατε στο πιο… πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων! 300 συναρπαστικές ερωτήσεις γνώσεων, από αγαπημένους παιδικούς ήρωες έως σημαίες χωρών, περιμένουν να τις απαντήσετε με… χρωματιστό τρόπο! Όλες οι απαντήσεις είναι χρώματα και σας δίνονται προτού αρχίσε..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Zito! Επιτραπέζιο παιχνίδι "Ψαράδες εν δράση!"o Zito! Επιτραπέζιο παιχνίδι "Ψαράδες εν δράση!"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Zito!
Μικροί ψαράδες, για ψάρεμα πάμε! Φρέσκα ψάρια στα δίχτυα σπαρταράνε! Ποιος θα πιάσει τα πιο πολλά; Χρειάζεται προσοχή για την καλύτερη ψαριά! Επίλεξε το δίχτυ σου. Χαμήλωσε το δίκτυ προσεκτικά. Τράβηξε το δίκτυ μαζί με τα ψάρια. Τοποθέτησε ένα ψάρι στην ψαραγορά. Κερδίζει ο παίκτης με τους περισ..
24,95€ Χωρίς ΦΠΑ:24,95€

Κατασκευαστής: 4M
Έχετε κάποια ερώτηση προσθήκης μαθηματικών; Ρωτήστε τον Μαθηματικό Πίθηκο! Διασκεδαστικά και διδακτικά παιχνίδια μαθηματικών για την πρώιμη μάθηση STEM των παιδιών. Ο τέλειος τρόπος για να κάνετε τα παιδιά να σκεφτούν τους αριθμούς και τα μαθηματικά! Ηλικίες 4+ ..
18,90€ Χωρίς ΦΠΑ:18,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Με αυτό το επιτραπέζιο μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω, στο 1821! Λάβε μέρος και εσύ μέρος στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και κατάκτησε όσο περισσότερες μάχες μπορείς για να απελευθερώσεις την Ελλάδα και να την κάνεις ανεξάρτητο κράτος! Από την Άλωση της Τριπολιτσάς και τη Ναυμαχία του Ναυαρίνο..
15,00€ Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Περιηγήσου ανάμεσα στους Ολύμπιους θεούς και προσπάθησε να κερδίσεις την εύνοιά τους. Γνώρισε τις δυνάμεις, αλλά και τις ιδιαιτερότητές τους. Δοκίμασε την οργή του Δία, αλλά και την καλοσύνη του, θαύμασε την ομορφιά της Αφροδίτης και τη σοφία της Αθηνάς. Ζήσε ένα μαγευτικό παιχνίδι γεμάτο περιπέτειε..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Aγαπάς τη δράση και την περιπέτεια; Ήρθε για σένα το κατάλληλο παιχνίδι! Παίξε και θα βρεθείς στον μοναδικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Λάβε μέρος και κατάκτησε όσο περισσότερα αγωνίσματα μπορείς για να στεφθείς ολυμπιονίκης κατακτώντας ένα κλαδί αγριελιάς και τιμώντας την π..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox! Ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση, δέσε τη ζώνη σου και απογειώσου για μια κοσμική περιπέτεια που θα σε συναρπάσει! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απέξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι κα..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
BrainBox "Εφευρέσεις"  επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτεςo BrainBox "Εφευρέσεις"  επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Εξάσκησε τη μνήμη σου και τις παρατηρητικές σου ικανότητες και εμπλούτισε τις γνώσεις σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Γνώρισε τις πιο σημαντικές ή και παράξενες εφ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

BrainBox "Μαθαίνω Γερμανικά"  επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτεςo
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις!Η εκμάθηση των Γερμανικών είναι πολύ χρήσιμη καθώς οι ξένες γλώσσες αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό το BrainBox θα βελτιώσει την παρατηρητικότ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

BrainBox "Μια Φορά και Έναν καιρό"  Επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτεςo BrainBox "Μια Φορά και Έναν καιρό"  Επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Μπες στη μαγική χώρα των παραμυθιών και συνάντησε τους αγαπημένους σου ήρωες! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Ήρθε η ώρα για παιχνίδι!Ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο των Μαθηματικών! Μάθε για τους αριθμούς, τα γεωμετρικά σχήματα, την πρόσθεση, την αφαίρεση, τα κλάσματα και άλλα πολλά. Δοκίμασε τις μνημονικές σου ικανότητες ενώ παράλληλα μαθαίνεις τις βασικές έννοιε..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
O Harry Potter τώρα και σε BrainBox! Το BrainBox Harry Potter είναι διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα. Εξάσκησε τη μνήμη σου και διασκέδασε με την οικογένεια, τους φίλους και τους συμμαθητές σου.Πόσο καλά θυμάσαι τις κλασικές σκηνές από τις ταινίες του Χάρι Πότερ; Προκάλεσε τον εαυτό σου και τους ..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Αυτό το συναρπαστικό BrainBox βελτιώνει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών ενώ παράλληλα ταξιδεύει πίσω στον χρόνο παρουσιάζοντας κάποια από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας! Εμπλούτισε τις  γνώσεις σου παίζοντας! Κ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Σήκω απ' τη θέση σου, κάνε ζέσταμα.. Ήρθε η ώρα για παιχνίδι! Γνώρισε τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο!To παιχνίδι ξεκινάει : Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
BrainBox Παγκόσμια Ιστορία επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτεςo BrainBox Παγκόσμια Ιστορία επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Παγκόσμια Ιστορία προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Εξάσκησε τη μνήμη σου και τις παρατηρητικές σου ικανότητες και εμπλούτισε τις γνώσεις σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Μάθε για τα πιο συναρπαστικά γεγονότα ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Έλα να πάμε μαζί μια βόλτα ως τη φάρμα και να δούμε τι θα ανακαλύψουμε! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα, αν α..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Bs Toys Eπιτραπέζιο Παιχνίδι Γάτες Με Καπέλα Bs Toys Eπιτραπέζιο Παιχνίδι Γάτες Με Καπέλα
Νέο
Κατασκευαστής: BS Toys
Εξασκείστε την παρατηρητικότητα και την λογική σας με αυτό το διασκεδαστικό επιτραπέζιο. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να εντοπίσεις την σωστή γάτα στο ταμπλό. Ρίξε το ζάρι και τις μάρκες με τα χαρακτηριστικά της γάτας, εντόπισε την πρώτος και κέρδισε ένα κουμπί! Ο πρώτος που θα μαζέψει όλα τα κουμπιά..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Djeco 3 Επιτραπέζια Παιχνίδια Ντόμινο, Μπίνγκο και Μέμο "Little Friends"o Djeco 3 Επιτραπέζια Παιχνίδια Ντόμινο, Μπίνγκο και Μέμο "Little Friends"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ένα σετ παιχνιδιών της εταιρίας Djeco που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό σχεδιασμό του! Περιλαμβάνει 3 κλασικά παιχνίδια: 1 ντόμινο 28 τεμαχίων, 1 μπίνγκο 29 τεμαχίων και 1 μέμο 32 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο από 3 ετών και πάνω.Ηλικία Από 3 μέχρι 6 ετώνΔιαστάσεις Π30 x Y4 x Β28..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€

Κατασκευαστής: Djeco
Aπό την εταιρία Djeco σας παρουσιάζουμε το Clipaclip, ένα παιχνίδι χειραγώγησης με το οποίο τα μικρά σας μπορούν να αναπτύξουν τις χειρωνακτικές τους δεξιότητες και την οπτική τους ταχύτητα. Αποτελείται από ένα όμορφο ξύλινο δέντρο στο οποίο μπορείτε να χωρέσετε όλα τα κομμάτια των ζώων και των φρού..
25,90€ Χωρίς ΦΠΑ:25,90€
Κατασκευαστής: Djeco
Aπό την εταιρία Djeco σας παρουσιάζουμε το Clip-n-roll, ένα παιχνίδι χειραγώγησης με το οποίο τα μικρά σας μπορούν να αναπτύξουν τις χειρωνακτικές τους δεξιότητες και την οπτική τους ταχύτητα. Αποτελείται από ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μία μοτοσυκλέτα και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στα οποία μπορείτε να κουμ..
24,50€ Χωρίς ΦΠΑ:24,50€
Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σύνθεσης Εικόνας με τουβλάκιαo Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σύνθεσης Εικόνας με τουβλάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ο κόσμος των ζώων είναι μαγικός και γεμάτος παιχνίδι! Δημιουργήστε πρωτότυπα ζωάκια, κοιτώντας τις κάρτες που σας καθοδηγούν ή αυτοσχεδιάστε με τα 30 ξύλινα κομμάτια της συσκευασίας. Ένα παιχνίδι κατασκευής και παρατηρητικότητας από την εταιρεία Djeco που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Διασ..
35,50€ Χωρίς ΦΠΑ:35,50€

Κατασκευαστής: Djeco
Μικρές πεταλούδες περιστρέφονται γύρω από τον κήπο. Ποιος θα είναι ο καλύτερος στο να παρατηρήσει και να πιάσει τη πεταλούδα που αντιστοιχεί στον συνδυασμό των ζαριών; 9 κομμάτια και 2 ζάρια για 2-4 παίκτες Hλικίας 2-5 ετών..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: Djeco
Τα μικρά ψάρια έκαναν υπερβολικό θόρυβο, το χταπόδι ενοχλήθηκε, έριξε λίγο μελάνι και τώρα το νερό έγινε μαύρο! Γρήγορα, βοηθήστε τα ψάρια να φύγουν σε καθαρότερα νερά. Ένα μαγνητικό παιχνίδι αλιείας στο οποίο θα πρέπει να επιδείξετε συντονισμό και συνεργασία για να μετακινήσετε τα ψάρια από την μια..
32,50€ Χωρίς ΦΠΑ:32,50€
Κατασκευαστής: Djeco
Μπορείτε να βοηθήσετε τα ζωάκια να φτάσουν ασφαλή στο δάσος; Το μονοπάτι είναι επικίνδυνο καθώς πρέπει να προσπεράσετε τον ποταμό Potomac χωρίς να παρασυρθείτε από τα ρεύματα που θα σας πάνε στον καταρράκτη. Μετά πρέπει να διασχίσετε το ξέφωτο όπου παραμονεύουν οι λύκοι; Ένα επιτραπέζιο συνεργασίας ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: Djeco
Τέσσερα μικρά ζωάκια προσπαθούν να μεταφέρουν τα ιγκλού τους σε ένα τμήμα πάγου. Θα πρέπει όμως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, γιατί η γέφυρα που είναι κατασκευασμένη από πάγο μπορεί να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή! Το παιχνίδι αυτό, για 2 έως 4 παίκτες, απαιτεί τη συνεργασία των παικτών και τους ..
24,00€ Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Djeco Επιτραπέζιο Μνήμης Tapikekoi - Βρείτε τα κλεμμένα αντικείμεναo Djeco Επιτραπέζιο Μνήμης Tapikekoi - Βρείτε τα κλεμμένα αντικείμενα
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ένα φανταστικό παιχνίδι μνήμης από την εταιρεία Djeco. Τεστάρετε τη μνήμη των αντιπάλων σας βρίσκοντας τα πράγματα που έχουν κλαπεί από το σπίτι ενώ η οικογένεια κοιμόταν. Οι παίκτες με τη σειρά τους παίρνουν το ρόλο της «οικογένειας», ενώ οι υπόλοιποι παριστάνουν τους κλέφτες. Τα αντικείμενα τοποθε..
15,90€ Χωρίς ΦΠΑ:15,90€

Κατασκευαστής: Djeco
Βρείτε ποιο ζωάκι κρύβεται κάτω από το κουτάκι. Ήσασταν παρατηρητικός; Είχατε καλή μνήμη; Παιχνίδι μνήμης και παρατηρητικότητας από την εταιρεία Djeco.Ηλικία Από 2 μέχρι 5 ετών..
24,00€ Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Djeco Επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκιαo Djeco Επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι από την εταιρεία Djeco. Συνεργαστείτε για να χτίσετε γρήγορα το σπιτάκι και να σώσετε τα 3 γουρουνάκια από τον λύκο. Διάρκεια παιχνιδιού: περίπου 20 λεπτά. Κατάλληλο για 2-4 παίκτες ηλικίας 5 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας 30x28x5εκ.Ηλικία Από 5 μέχρι 10 ετών ..
34,50€ Χωρίς ΦΠΑ:34,50€

Κατασκευαστής: Djeco
Τέσσερα μολύβια - αντιστοιχήστε με το αντίστοιχο νούμερο ή με μία αντίστοιχη εικόνα – καρτέλα που έχει επάνω της τέσσερα αντικείμενα. Ντόμινο διαδοχικής σειράς εικόνων και αρίθμησης από την εταιρία Djeco. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι τους αριθμούς. Κατάλληλο για παιδι..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Djeco Ξύλινο παιχνίδι μαγνητικό ψάρεμα Παπάκιαo Djeco Ξύλινο παιχνίδι μαγνητικό ψάρεμα Παπάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ώρα για ψάρεμα! Ένα μοναδικό παιχνίδι πού εξασκεί την παρατηρητικότητα και το συντονισμό χεριού-ματιού, από την εταιρία Djeco. Πιάστε όσα παπάκια μπορείτε!!! Περιέχει 2 καλάμια και 12 παπάκια.Ηλικία Από 2 μέχρι 4 ετώνΔιαστάσεις Π28x Y3 x Β15 εκ...
22,50€ Χωρίς ΦΠΑ:22,50€

Κατασκευαστής: Djeco
Ώρα για ψάρεμα! Πάρτε ένα από τα καλάμια της συσκευασίας και προσπαθήστε να πιάσετε, όσα περισσότερα ψαράκια μπορείτε.Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 καλάμια και 12 ψαράκια, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε και με φίλους. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πού εξασκεί την παρατηρητικότητα και το συντονισμό χερι..
22,50€ Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: Djeco
Παιχνίδι εκμάθησης του φαινομένου του αντικατοπτρισμού από την εταιρεία Djeco. Διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παράλληλα, θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο για ώρες. Αυτά τοποθετούν τις σχηματικές εικόνες κάτω από τον καθρέφτη, τις περιστρέφουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν τις εικόνες ..
24,00€ Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Κατασκευαστής: Djeco
Δύο διασκεδαστικά παιχνίδια αντιστοίχισης και παρατηρητικότητας από την εταιρεία Djeco που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό σχεδιασμό τους! Ήρθε η ώρα για ψώνια! Επισκέψου διαφορετικά καταστήματα και προσπάθησε να θυμηθείς που είναι κρυμμένα τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για να..
12,95€ Χωρίς ΦΠΑ:12,95€
Djeco Παιχνίδι στόχου με κρίκους Ζωάκια στην Άγρια Δύσηo Djeco Παιχνίδι στόχου με κρίκους Ζωάκια στην Άγρια Δύση
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Εξασκηθείτε στο σημάδι με το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης από την εταιρεία Djeco. Ποιος μπορεί να πετύχει το σωστό ζωάκι; Ρίξε τον κρίκο και μέτρα πόντους! Ένα κλασικό παιχνίδι που διασκεδάζει και προκαλεί τα παιδιά σε εξαιρετικές επιδόσεις! Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση της καθορισμένης περι..
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€

Djeco Σετ 4 επιτραπέζια 'Γκρινιάρης - Ψάρεμα - Λότο - Μέμο'o Djeco Σετ 4 επιτραπέζια 'Γκρινιάρης - Ψάρεμα - Λότο - Μέμο'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ένα κουτί γεμάτο διασκέδαση με τέσσερα διαδραστικά επιτραπέζια παιχνίδια από την εταιρεία Djeco. Περιέχονται: μαγνητικό ψάρεμα, παιχνίδι αντιστοίχισης, παιχνίδι μνήμης και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με μονοπάτια. Ιδανικό για λίγη διασκέδαση και για όλη την οικογένεια...
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€

Djeco Σκάκι και Ντάμα με ξύλινα πιόνια σε βαλιτσάκιo Djeco Σκάκι και Ντάμα με ξύλινα πιόνια σε βαλιτσάκι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Δύο κλασικά παιχνίδια στρατηγικής από την εταιρία Djeco! Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από χοντρό πεπιεσμένο χαρτόνι 2 όψεων, το οποίο κλείνει και αποθηκεύεται στο βαλιτσάκι μεταφοράς. Τα πιόνια είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου. Ηλικία Από 6 μέχρι 99 ετώνΔιαστάσεις Π20 ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: GOULA
Συμπληρώστε τα φύλλα χρησιμοποιώντας τις ράβδους. Περιέχει 48 ξύλινες ράβδους με διαφορετικά χρώματα και μεγέθη και 8 φύλλα με διαφορετικές δραστηριότητες σε κάθε πλευρά.Το παιδί μαθαίνει μέσω του παιχνιδιού τα μεγέθη.Ηλικία 3 ετών και άνω...
24,00€ Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Διασκεδαστικό παιχνίδι με τα ζώα της ζούγκλας! Γίνε ο πρώτος που θα περάσει τα πούλια του από τα ανοίγματα του ταμπλό και κέρδισε! Παιχνίδι δεξιοτεχνίας με εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού.Ηλικία 3 ετών και άνω...
21,00€ Χωρίς ΦΠΑ:21,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας, το οποίο αφορά την προσπάθεια του κουνελιού να φτιάξει ένα λαγούμι και να γεμίσει τα ντουλάπια με λαχανικά, πριν το ανακαλύψει ο αγρότης.Το παιδί θα μπορεί να παίζει με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, αφού το μονοπάτι του κουνελιού είναι ένα παζλ και μπορεί..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Εκπαιδευτικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας που αποτελείται από την εύρεση στο δέντρο των στοιχείων που φαίνονται στο γράμμα πριν τελειώσει ο χρόνος. Υπάρχουν τρία μοντέλα παιχνιδιών: 1. Βρείτε ζευγάρια:θα πρέπει να βρείτε το ζευγάρι πουλιών που έχει βγει στο πράσινο φόντο. 2. Ελεύθερο παιχνίδι..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας του γνωστού παιδικού παραμυθιού «Κοκκινοσκουφίτσα».Το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικούς τρόπους:Όλα τα παιδιά παίζουν μαζί για να προσπαθήσουν να φέρουν την Κοκκινοσκουφίτσα στο σπίτι της γιαγιάς πριν από τον λύκο.Ο ένας είναι ο λύκος και ο άλλος η ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Κατασκευαστής: GOULA
Παιχνίδι προσχολικής ηλικίας για 2 έως 4 παίκτες στο οποίο πρέπει να ντύσετε όλα τα ζώα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου πριν ανατείλει ο ήλιος.Το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικούς τρόπους: συνεργατικό και ανταγωνιστικό.Σε συνεργατικό παιχνίδι: όλοι οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να ντύσουν..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Ποιος παίκτης θα φτιάξει πρώτος την πίτσα ? Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, με διάφορα υλικά και υφές για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων. Προετοιμάστε την πίτσα σας πριν το τέρας φάει τα πάντα!Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών. Υλικό: Ξύλο Χρώμα: Πολύχρωμο Περιεχόμενα..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα τα 3 γουρουνάκια από την Goula.Ένα επιτραπέζιο για τις μικρές ηλικίες από 2 ετών, με απλούς κανόνες και ζάρι με χρώματα.Βοηθήστε τα 3 γουρουνάκια πρέπει να βρουν σπίτι, πριν τον λύκο!Κατάλληλο για ηλικίες ΄άνω των 2 ετών...
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Goula Επιτραπέζιο Παιχνίδι Το νησί των πειρατώνo Goula Επιτραπέζιο Παιχνίδι Το νησί των πειρατών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: GOULA
Ακολούθησε τη διαδρομή για να φτάσεις στο νησί και να κερδίσεις τα χρυσά νομίσματα που κρύβονται στη θάλασσα! Προσοχή όμως στα εμπόδια! Ένα παιχνίδι συνεργασίας που αναπτύσσει ψυχοκινητικές δεξιότητες, για παιδιά από 3 ετών, 1 εώς 4 παίκτες. Τα πιόνια και τα νομίσματα είναι ξύλινα και μαγνητικά...
35,90€ Χωρίς ΦΠΑ:35,90€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 148 (3 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου