Menu
Your Cart

Επιτραπέζια παιχνίδια

Επιτραπέζια παιχνίδια
Eurekakids Παζλ Μαθαίνω τα Ζώα με την αίσθηση της αφής Eurekakids Παζλ Μαθαίνω τα Ζώα με την αίσθηση της αφής
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: EUREKAKIDS
Ένα φανταστικό παζλ όπου τα ζώα γιορτάζουν ένα πάρτι γενεθλίων. Μερικά από αυτά έχουν μια περιοχή του σώματός τους με την υφή που αντιστοιχεί στο δέρμα ή τα τρίχωμα τους ώστε να μπορούν να παιδιά να μαθαίνουν τις διαφορετικές υφές καθώς αγγίζουν και να τις ξεχωρίζουν. Κατάλληλο για παιδιά άνω 2 ετώ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι  "Mammoth Maths" Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι  "Mammoth Maths"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Γίνε ο πρώτος που θα επιστρέψει στο σπήλαιο σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι Μαθηματικών.Οι παίκτες κινούν τους ανθρώπους των σπηλαίων τους γύρω γύρω στο ταμπλό, λύνοντας προβλήματα μαθηματικών στην πορεία.Εάν σταματήσουν σε ένα + ή ένα - λύνουν την αντίστοιχη πράξη. Με τη βοήθεια του μα..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: Orchard Toys
Προσθέστε τα κέρματα σας και παραδώστε το γεύμα σας σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι ! Το Money Match Cafe είναι το τέλειο εκπαιδευτικό παιχνίδι πρόσθεσης για παιδιά άνω των 5 ετών και καλλιεργεί τις δεξιότητες στην πρόσθεση και στη χρήση των χρημάτων με πολύ φανταστικό παιχνίδι για παραπάνω διασκ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι  "Speed Spelling" Orchard Toys επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι  "Speed Spelling"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys
Το Speed Spelling της εταιρείας Orchard Toys είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, ευελιξίας και συγκέντρωσης για γραμματική και εύρεση λέξεων από παιδιά ηλικίας 5-8 ετών!  Ένα παιχνίδι με εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά άκρως διασκεδαστικό το οποίο είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει στα παιδιά σας εποικοδομ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€

Κατασκευαστής: Orchard Toys
 "ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ"Τα παιδιά θα μάθουν να λένε την ώρα αναλογικά και ψηφιακά με αυτό το διασκεδαστικό Λόττο. Οι κάρτες δείχνουν καθημερινές δραστηριότητες όπως να παίρνεις το πρωινό, να βουρτσίζεις τα δόντια σε αναλογική και ψηφιακή ώρα. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να λένε δυνατά την ώρα και να αν..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα κύβο από τα 6 πολύχρωμα κομμάτια παζλ σε σχήμα μπάλας; Ένα διασκεδαστικό, συναρπαστικό παιχνίδι λογικής σκέψης, στρατηγικής και αντίληψης για έναν παίκτη ηλικίας 10-14 ετών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 80 πραγματικές 3D προκλήσεις και λύσεις.Ηλικία Από 1..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Κατασκευαστής: Smart Games
Βρείτε τον δρόμο στο μαγικό δάσος και λύστε το μυστήριο! Μπορείτε να τοποθετήστε τα 9 πλακίδια μονοπατιού στο ταμπλό και να κάνετε τον σωστό συνδυασμό ακολουθώντας το φυλλάδιο με τις 48 προκλήσεις; Ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδίου από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας...
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Stratego 1821 συλλεκτική έκδοση της Zito Stratego 1821 συλλεκτική έκδοση της Zito
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Zito!
Συλλεκτική έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού στρατηγικής STRATEGO για την επέτειο συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.Η μεγάλη μάχη ξεκινά! Έχετε έναν ολόκληρο στρατό στη διάθεσή σας. Πρέπει να σκεφτείτε τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε. Παρατάξτε ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€

Κατασκευαστής: Zito!
Μικροί ψαράδες, για ψάρεμα πάμε! Φρέσκα ψάρια στα δίχτυα σπαρταράνε! Ποιος θα πιάσει τα πιο πολλά; Χρειάζεται προσοχή για την καλύτερη ψαριά! Επίλεξε το δίχτυ σου. Χαμήλωσε το δίκτυ προσεκτικά. Τράβηξε το δίκτυ μαζί με τα ψάρια. Τοποθέτησε ένα ψάρι στην ψαραγορά. Κερδίζει ο παίκτης με τους περισ..
24,95€ Χωρίς ΦΠΑ:24,95€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Πόσοι Έλληνες λογοτέχνες έχουν τιμηθεί με Νόμπελ; Ο Πικάσο ή ο Ντα Βίντσι ζωγράφισε τη «Μόνα Λίζα»; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Τέχνες! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν ποικίλα θέματα, μαθαίνεις τις πιο ενδιαφέρουσες και αξιοπερίε..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Λάβε μέρος σε διαστημικές αποστολές, ανακάλυψε τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και κατάκτησε όσους περισσότερους μπορείς! Από την επάνδρωση των διαστημοπλοίων έως την εκτόξευση των πυραύλων, το ταξίδι της κατάκτησης των πλανητών θα είναι γεμάτο περιπέτειες και δράση! Δέσε τη ζώνη σου και ετ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Ετοιμάσου να ζήσεις μερικές από τις πιο σπουδαίες στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας. Πάρε μέρος κι εσύ στην Ελληνική Επανάσταση του 1821!Φόρεσε τη «φουστανέλα» σου, πάρε το άλογό σου και ακολούθησε τους οπλαρχηγούς στις μάχες για την απελευθέρωση της πατρίδας! Στάσου με υπερηφάνεια δίπλα στον Κολοκοτρώ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
50/50 Games 1821 Ήρωες Παιχνίδι Μνήμης
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Νέο παιχνίδι μνήμης και παρατηρητικότητας εμπνευσμένο από την ιστορική επανάσταση του 1821. Τοποθέτησε τις στρογγυλές κάρτες που αναπαριστούν τους ήρωες τις επανάστασεις ανάποδα και προσπάθησε να βρεις και να ταιριάξεις τα όμοια ζευγάρια. Σχεδιασμένο από Έλληνες εικονογράφους και εκπαιδευτικούς με έ..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:10,00€

Κατασκευαστής: 5050GAMES
Με αυτό το επιτραπέζιο μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω, στο 1821! Λάβε μέρος και εσύ μέρος στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και κατάκτησε όσο περισσότερες μάχες μπορείς για να απελευθερώσεις την Ελλάδα και να την κάνεις ανεξάρτητο κράτος! Από την Άλωση της Τριπολιτσάς και τη Ναυμαχία του Ναυαρίνο..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
50/50 Games Αχιλλέας - Ο πόλεμος στην Τροία Επιτραπέζιο παιχνίδι 50/50 Games Αχιλλέας - Ο πόλεμος στην Τροία Επιτραπέζιο παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Βοήθησε τον Αχιλλέα να ξεπεράσει τα εμπόδια που του βάζουν θεοί και άνθρωποι και κατάκτησε μαζί του όσους περισσότερους μύθους μπορείς!Από την αρπαγή της ωραίας Ελένης και την άφιξη των Αχαιών στην Τροία έως και τον Δούρειο Ίππο και την πτώση της Τροίας, το ταξίδι του Αχιλλέα θα είναι γεμάτο περ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€

Κατασκευαστής: 5050GAMES
Εσύ είσαι έτοιμος να βοηθήσεις τον ατρόμητο Ηρακλή; Θεοί και τέρατα του στήνουν γιγαντιαίες παγίδες!  Βοήθησε τον να ξεπεράσει τα εμπόδια και κατάκτησε μαζί του όσους περισσότερους άθλους μπορείς! Από το Λιοντάρι της Νεμέας και τη Λερναία Ύδρα έως και τις Στυμφαλίδες Όρνιθες και Τα μήλα των Εσ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
50/50 Games Θεοί του Ολύμπου Παιχνίδι μνήμης
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Νέο παιχνίδι μνήμης και παρατηρητικότητας εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία. Τοποθέτησε τις στρογγυλές κάρτες που αναπαριστούν τους Ολύμπιους θεούς ανάποδα και προσπάθησε να βρεις και να ταιριάξεις τα όμοια ζευγάρια. Σχεδιασμένο από Έλληνες εικονογράφους και εκπαιδευτικούς με έναν πολύ διασκεδα..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:10,00€

Κατασκευαστής: 5050GAMES
Η πεταλούδα είναι τεχνική κολύμβησης ή στίβου; Από πού προέρχεται η φράση «Έγινε Λούης»; Στο άλμα εις ύψος ή στο άλμα επί κοντώ χρησιμοποιείται κοντάρι; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Αθλητισμός! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν ποικ..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
50/50 Games Κουίζ "Επιστήμες & Τεχνολογία"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Το γυαλί είναι καλός ή κακός αγωγός του ηλεκτρισμού; Τι ανακάλυψε ο Νεύτωνας; Μπορούν δύο άνθρωποι να έχουν τα ίδια δακτυλικά αποτυπώματα; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Επιστήμες & Τεχνολογία! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν πο..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€

Κατασκευαστής: 5050GAMES
Μάθε τα πάντα για το ζωικό βασίλειο! Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Ζώα! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν ποικίλα θέματα, μαθαίνεις τις πιο ενδιαφέρουσες και αξιοπερίεργες πληροφορίες.Κανόνες: Ρίξε το ζάρι και απάντησε στην ερώτηση. ..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
50/50 Games Κουίζ "Κόσμος" 50/50 Games Κουίζ "Κόσμος"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Το πιο συναρπαστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο είναι εδώ! Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Κόσμος! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν ποικίλα θέματα, μαθαίνεις τις πιο ενδιαφέρουσες και αξιοπερίεργες πληροφορίες.Κανόνες: Ρίξε το ζάρι κα..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€

Κατασκευαστής: 5050GAMES
Η διεθνής ομοσπονδία μπάσκετ ονομάζεται «FIBA» ή «FIFA»;Οι Λέικερς ή οι Σέλτικς είναι ομάδα της Βοστώνης; Ο πλέι μέικερ λέγεται αλλιώς και «άσσος» ή «δυάρι»; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Μπάσκετ! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν πο..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Οι μπλε μπανάνες είναι συνηθισμένες στα νησιά της Χαβάης; Το γάλα του ιπποπόταμου είναι κίτρινο ή ροζ; Οι κομήτες αποτελούνται από μείγμα πάγου και σκόνης ή χώματος και σκόνης; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Μύθος ή πραγματικότητα!..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Το «Μουντιάλ» διοργανώνεται κάθε 2 ή 4 χρόνια; Η Βραζιλία ή η Ρωσία έχει μεγαλύτερη παράδοση στο ποδόσφαιρο; Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ονομάζεται «UEFA» ή «CAF»; Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Ποδόσφαιρο! Με 600 ερωτήσ..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Aγαπάς τη δράση και την περιπέτεια; Ήρθε για σένα το κατάλληλο παιχνίδι! Παίξε και θα βρεθείς στον μοναδικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Λάβε μέρος και κατάκτησε όσο περισσότερα αγωνίσματα μπορείς για να στεφθείς ολυμπιονίκης κατακτώντας ένα κλαδί αγριελιάς και τιμώντας την π..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Κατασκευαστής: 5050GAMES
Πόσο έξυπνος είσαι; Προσπάθησε να λύσεις τους γρίφους και τις σπαζοκεφαλιές χρησιμοποιώντας τη λογική! Με 62 φανταστικούς γρίφους με ενδιαφέροντα και ποικίλα θέματα για να μη βαρεθείς ποτέ και με κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά, αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να σου προσφέρει ατέλειω..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Anemi Νεροπίστολο Σπαθί Anemi Νεροπίστολο Σπαθί
Εξαντλήθηκε
Νεροπίστολο- σπαθί της εταιρίας Ανέμη. Τραβήξτε το ξίφος προς τα έξω και πιτσιλίστε με νερό τους φίλους σας! Ένα μυστικό σπαθί για τους ιππότες που λατρεύουν το νερό! Κατάλληλο από 3 ετών και άνω...
5,90€ Χωρίς ΦΠΑ:5,90€

Brainbox "Eπαγγέλματα" Επιτραπέζιο παιχνίδι Brainbox "Eπαγγέλματα" Επιτραπέζιο παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Ήρθε η ώρα για παιχνίδι!Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Αυτό το εκπληκτικό BrainBox παρουσιάζει στα παιδιά μία ποικιλία συναρπαστικών δυνατοτήτων. Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα βοηθήσει στη βελτίωση της..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Ήρθε η ώρα για παιχνίδι!Ανακάλυψε τον κόσμο των δεινοσαύρων! Διάλεξε μία κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να τη μάθεις απ'έξω σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντα στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox! Ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση, δέσε τη ζώνη σου και απογειώσου για μια κοσμική περιπέτεια που θα σε συναρπάσει! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απέξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι κα..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
BrainBox "Ελλάδα"  επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox "Ελλάδα"  επιτραπέζιο παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox! Το BrainBox Ελλάδα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απίστευτες στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια και στην παρέα. Βοηθάει στη βελτίωση της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου για τους νομούς, τις μεγ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Εξάσκησε τη μνήμη σου και τις παρατηρητικές σου ικανότητες και εμπλούτισε τις γνώσεις σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Γνώρισε τις πιο σημαντικές ή και παράξενες εφ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Brainbox "Θαλάσσιος Κόσμος" Επιτραπέζιο παιχνίδι Brainbox "Θαλάσσιος Κόσμος" Επιτραπέζιο παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Ανακάλυψε τους ωκεανούς με αυτό το συναρπαστικό BrainBox. Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα βελτιώσει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες. Ο θαλάσσιος κόσμος είναι γεμάτος με φανταστικά πλάσματα.Από τα ψάρια κλόουν μέχρι τα κοράλλι..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

BrainBox "Μαθαίνω Αγγλικά"  επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox "Μαθαίνω Αγγλικά"  επιτραπέζιο παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Η εκμάθηση των Αγγλικών είναι πολύ σημαντική καθώς οι ξένες γλώσσες αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.Αυτό το BrainBox θα βελτιώσει την παρατηρητικότ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις!Η εκμάθηση των Γερμανικών είναι πολύ χρήσιμη καθώς οι ξένες γλώσσες αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό το BrainBox θα βελτιώσει την παρατηρητικότ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Ήρθε η ώρα για παιχνίδι!Ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο των Μαθηματικών! Μάθε για τους αριθμούς, τα γεωμετρικά σχήματα, την πρόσθεση, την αφαίρεση, τα κλάσματα και άλλα πολλά. Δοκίμασε τις μνημονικές σου ικανότητες ενώ παράλληλα μαθαίνεις τις βασικές έννοιε..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Brainbox "Ταξίδι στον Κόσμο" Επιτραπέζιο παιχνίδι Brainbox "Ταξίδι στον Κόσμο" Επιτραπέζιο παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου ως την μακρινή Κίνα, από τις πυραμίδες της Αιγύπτου ως την γραφική Βενετία, με αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο από άκρη σε άκρη. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεστε διαβατήριο!Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, α..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

BrainBox "Φύση"  επιτραπέζιο παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Εφευρέσεις προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Γεμάτο με πληροφορίες για τη χλωρίδα και την πανίδα από όλον τον κόσμο, αυτό το BrainBox είναι ειδικά σχεδιασμένο να βοηθάει τους παίκτες να βελτιώσουν την παρατηρητι..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Αυτό το συναρπαστικό BrainBox βελτιώνει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών ενώ παράλληλα ταξιδεύει πίσω στον χρόνο παρουσιάζοντας κάποια από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας! Εμπλούτισε τις  γνώσεις σου παίζοντας! Κ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο του BrainBox!Εξερεύνησε tους μύθους και τους θρύλους όλου του κόσμου με αυτό το συναρπαστικό BrainBox. Στο BrainBox Μυθολογία και Τέρατα, περιλαμβάνονται κάποιοι από τους πιο πολυαγαπημένους μύθους απ' όλο τον κόσμο, με περιγραφές των σκηνών δράσης. Συνάντησε ήρωες, όπως ο Ηρ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στο κόσμο των BrainBox!Συνδύασε το παιχνίδι με τη γνώση μέσα από τον πολύχρωμο κόσμο του ΒrainBox!Μάθε την Άλφα-Βήτα μέσα από όμορφες εικόνες με ζωηρά χρώματα! To συναρπαστικό παιχνίδι μνήμης ξεκινάει: Διαλέγεις μία κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογυρίζεις την κλεψύδρα και προσπαθείς..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Σήκω απ' τη θέση σου, κάνε ζέσταμα.. Ήρθε η ώρα για παιχνίδι! Γνώρισε τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο!To παιχνίδι ξεκινάει : Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των Brainbox! Το ΒrainBox Eικόνες είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εξασκήσουν τις παρατηρητικές τους ικανότητες και να ενδυναμώσουν τη μνήμη τους!Το συναρπαστικό παιχνίδι ξεκινάει : Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox και αναποδογύρισε τ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: BrainBox
Καλώς όρισες στον κόσμο των BrainBox!Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι BrainBox Παγκόσμια Ιστορία προσφέρει κάτι μοναδικό : παίζοντας, μαθαίνεις! Εξάσκησε τη μνήμη σου και τις παρατηρητικές σου ικανότητες και εμπλούτισε τις γνώσεις σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Μάθε για τα πιο συναρπαστικά γεγονότα ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Brainbox Ταξίδι στο Χρόνο Επιτραπέζιο Παιχνίδι Brainbox Ταξίδι στο Χρόνο Επιτραπέζιο Παιχνίδι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: BrainBox
Θα σου άρεσε να μπορείς να ταξιδεύεις στον χρόνο; Αυτό το υπέροχο BrainBox είναι ό,τι καλύτερο χάρη στα στιγμιότυπα για τα κύρια γεγονότα και τη ζωή στο παρελθόν! Από τους δεινόσαυρους ως την ανακάλυψη της Αυστραλίας, μπορείς να εξερευνήσεις το παρελθόν με αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι  χωρίς χρ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€

Κατασκευαστής: BrainBox
Έλα να πάμε μαζί μια βόλτα ως τη φάρμα και να δούμε τι θα ανακαλύψουμε! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ' έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα, αν α..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: ΚΑΙΣΣΑ
Η 5η επέκταση για το βασικό παιχνίδι Dixit Daydreams με επιπλέον 84 μοναδικές κάρτες που θα σας ταξιδέψουν! • Απαιτείται το βασικό παιχνίδι (μπορείτε να το δείτε εδώ) για να παίξετε με ταμπλό (δεν περιλαμβάνεται).Όμως οι γνώστες του παιχνιδιού μπορούν να παίξουν πιο "ελεύθερα" και με σκέτες τις κάρ..
19,50€ Χωρίς ΦΠΑ:19,50€
Djeco 3 Επιτραπέζια Παιχνίδια Ντόμινο, Μπίνγκο και Μέμο "Little Friends" Djeco 3 Επιτραπέζια Παιχνίδια Ντόμινο, Μπίνγκο και Μέμο "Little Friends"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Ένα σετ παιχνιδιών της εταιρίας Djeco που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό σχεδιασμό του! Περιλαμβάνει 3 κλασικά παιχνίδια: 1 ντόμινο 28 τεμαχίων, 1 μπίνγκο 29 τεμαχίων και 1 μέμο 32 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο από 3 ετών και πάνω.Ηλικία Από 3 μέχρι 6 ετώνΔιαστάσεις Π30 x Y4 x Β28..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€

Κατασκευαστής: Djeco
Τέσσερα μικρά ζωάκια προσπαθούν να μεταφέρουν τα ιγκλού τους σε ένα τμήμα πάγου. Θα πρέπει όμως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, γιατί η γέφυρα που είναι κατασκευασμένη από πάγο μπορεί να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή! Το παιχνίδι αυτό, για 2 έως 4 παίκτες, απαιτεί τη συνεργασία των παικτών και τους ..
22,50€ Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: Djeco
Τι καλύτερο από παιχνίδι και χορό μαζί;;;Δημιουργήστε δύο ομάδες και φορέστε τα χρωματιστά βραχιόλια στους καρπούς και στους αστραγάλους σας. Θα καταφέρετε να είστε οι πιο γρήγοροι και να δημιουργήσετε τους συνδυασμούς που δείχνουν οι χρωματιστές κάρτες πριν από την άλλη ομάδα; Ένα διασκεδαστικό..
18,50€ Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 191 (4 Σελ.)