Menu
Your Cart

Παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ

Παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ
Geomag Mechanics Gravity  Jump Run, δημιουργική κατασκευή με μαγνήτες ,243 τμχ Geomag Mechanics Gravity  Jump Run, δημιουργική κατασκευή με μαγνήτες ,243 τμχ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: GEOMAG
Μαγνηνικό σετ κατασκευών Mechanics Shoot & Catch από την Geomag.Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές!Η κίνηση των μοντέλων Mechanics νικάει την βαρύτητα με το σετ Gravity Shoot & Catch. Χάρη στην μαγνητική μη..
59,90€ Χωρίς ΦΠΑ:59,90€

Geomag Mechanics Σετ Gravity 'Race Track' 67τμχ. Geomag Mechanics Σετ Gravity 'Race Track' 67τμχ.
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: GEOMAG
Μαγνηνικό σετ κατασκευών Mechanics Gravity Race Track από την Geomag!Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές! Δημιουργήστε μια πίστα αγώνων που κινείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας! Το μαγνητικό..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: Hape
Έχετε σκεφτεί την επόμενη κίνηση σας; Έχετε την απαραίτητη συγκέντρωση για να τραβήξετε το ξυλάκι σας; Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρατάει όλη την παρέα συγκεντρωμένη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Καθώς ανα πάσα στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν. Ενα παιχνίδι ιδανικό για την περίοδο των Χριστο..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Mindfulness μαγνητικό παιχνίδι antistress, αυτοσυγκέντρωσης με 2 όψεις
Προσφορά
Ένα παιχνίδι συγκέντρωσης antistress που μπορεί να παιχτεί από 1-10 άτομα με 2 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.Στόχος του παιχνιδιού είναι να τοποθετηθούν οι μαγνητικές μπίλιες στις τρύπες, αλλά χρειάζεται λεπτή κινητικότητα, αυτοσυγκέντρωση και στρατηγική.Είναι ένα παιχνίδι ενσυνειδητότητας (mindfuln..
29,90€ 24,90€ Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα κύβο από τα 6 πολύχρωμα κομμάτια παζλ σε σχήμα μπάλας; Ένα διασκεδαστικό, συναρπαστικό παιχνίδι λογικής σκέψης, στρατηγικής και αντίληψης για έναν παίκτη ηλικίας 10-14 ετών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 80 πραγματικές 3D προκλήσεις και λύσεις.Ηλικία Από 1..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Κατασκευαστής: Smart Games
Βρείτε τον δρόμο στο μαγικό δάσος και λύστε το μυστήριο! Μπορείτε να τοποθετήστε τα 9 πλακίδια μονοπατιού στο ταμπλό και να κάνετε τον σωστό συνδυασμό ακολουθώντας το φυλλάδιο με τις 48 προκλήσεις; Ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδίου από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας...
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
STEM Βιβλίο δραστηριοτήτων: Επιστήμη STEM Βιβλίο δραστηριοτήτων: Επιστήμη
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Ψυχογιός
Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τις σπουδαίες έννοιες αυτού του βιβλίου. Θα ανακαλύψουν πολλά για την επιστήμη μέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας τις απλές εξηγήσεις φαινομένων και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδας. Καλλιεργήστε από νωρίς την αγάπη για τους επιστημονικούς κλάδους STEM ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:5,50€

STEM Βιβλίο δραστηριοτήτων: Μαθηματικά STEM Βιβλίο δραστηριοτήτων: Μαθηματικά
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Ψυχογιός
Τα μαθηματικά αποτελούν μεγάλο μέρος της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής. Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τις σπουδαίες έννοιες αυτού του βιβλίου. Θα ανακαλύψουν πολλά για τα μαθηματικά μέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας απλές εξηγήσεις και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδα..
4,90€ Χωρίς ΦΠΑ:4,90€

Κατασκευαστής: Ψυχογιός
Η τεχνολογία αποτελεί την εφαρμογή της επιστήμης. Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τις σπουδαίες έννοιες αυτού του βιβλίου. Θα ανακαλύψουν πολλά για την τεχνολογία µμέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας απλές εξηγήσεις και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδας. Καλλιεργήστε από νωρίς την αγάπη..
4,90€ Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Stratego 1821 συλλεκτική έκδοση της Zito Stratego 1821 συλλεκτική έκδοση της Zito
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Zito!
Συλλεκτική έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού στρατηγικής STRATEGO για την επέτειο συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.Η μεγάλη μάχη ξεκινά! Έχετε έναν ολόκληρο στρατό στη διάθεσή σας. Πρέπει να σκεφτείτε τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε. Παρατάξτε ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€

Ένα τζιτζίκι ξένοιαστο και ένας μέρμηγκας πάντα συνετός και εργατικός, όπως τον θέλει ο μύθος, αναλαμβάνουν σε αυτό το βιβλίο να ξαναθυμίσουν στα παιδιά πράγματα που έμαθαν στο σχολείο, αλλά και να τους μάθουν καινούρια. Παίζοντας, χωρίς σύστημα, χωρίς πλήξη, τα «Kαλοκαιρινά» φρεσκάρουν τις γνώσει..
5,80€ 5,30€ Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Τι συμβαίνει, αλήθεια, όταν ένας λαγός και μια χελώνα συναντηθούν στις σελίδες ενός βιβλίου που έχει σκοπό να κρατήσει δροσερές για το καλοκαίρι τις γνώσεις που απέκτησαν τα παιδιά στο σχολείο, αλλά και να τους μάθει με διασκεδαστικό τρόπο νέα πράγματα; Απλούστατα! Γίνονται κι εκείνοι σχολιαρόπαιδα..
5,80€ 5,30€ Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Ένας δεινόσαυρος, ο Ρος, αποφασίζει να περάσει ένα ευχάριστο καλοκαίρι. Ξεφεύγει από τις σελίδες του βιβλίου της Ιστορίας, γίνεται φίλος με τον Δημήτρη, που μόλις τέλειωσε την Γ´ Δημοτικού, και ταξιδεύει μαζί του. Λένε ότι οι δεινόσαυροι είχαν λίγο... μυαλό. Ο Ρος όμως είναι... μαθηματικό κεφάλι. Λ..
5,80€ 5,30€ Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Ευχάριστες δραστηριότητες και παιχνίδια που στηρίζονται στο σχολικό πρόγραμμα και βοηθούν στην επανάληψή του. Συνολικά θα κυκλοφορήσει ένας τόμος για κάθε τάξη του Δημοτικού και αντίστοιχα βιβλία για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...
9,10€ 8,20€ Χωρίς ΦΠΑ:8,20€
Ευχάριστες δραστηριότητες και παιχνίδια που στηρίζονται στο σχολικό πρόγραμμα και βοηθούν στην επανάληψή του. Συνολικά θα κυκλοφορήσει ένας τόμος για κάθε τάξη του Δημοτικού και αντίστοιχα βιβλία για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...
9,90€ 8,90€ Χωρίς ΦΠΑ:8,90€
Οι «Χαρούμενες διακοπές» αναθεωρήθηκαν, ώστε η ύλη τους να συμφωνεί με τα νέα σχολικά βιβλία. Μαζί τους το παιδί θα περάσει ένα πιο ευχάριστο καλοκαίρι κι έναν πιο ξεκούραστο χειμώνα. Γιατί μέσα στις διασκεδαστικές σελίδες του βιβλίου αυτού, τις γεμάτες παιχνίδια, σταυρόλεξα, σπαζοκεφαλιές, ευκαιρίε..
7,50€ 6,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Χαρούμενες διακοπές για παιδιά προσχολικής ηλικίας
Εξαντλήθηκε
Η συντροφιά του παιδιού στις καλοκαιρινές διακοπές, που παράλληλα αποτελεί και πρόταση για δημιουργικές ώρες...
4,50€ 4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,00€

4M Κατασκευή Ρομπότ Ανιχνευτής Κονσερβοκούτι 4M Κατασκευή Ρομπότ Ανιχνευτής Κονσερβοκούτι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Ήρθε η ώρα να μπεις και εσύ στον υπέροχο κόσμο της ρομποτικής επιστήμης! Κατασκεύασε  το μοναδικό Ρομπότ Ανιχνευτή Κονσερβοκούτι της σειράς Οικολογικής Επιστήμης 4Μ και δες πώς κινείται πάνω στο τραπέζι χωρίς να πέφτει ποτέ κάτω! Μάθε τον τρόπο λειτουργίας του και γνώρισε αυτό το απίθανο Ρομπότ..
21,90€ Χωρίς ΦΠΑ:21,90€

Κατασκευαστής: Djeco
Μοναδικές ξύλινες σπαζοκεφαλιές από την εταιρεία Djeco. Εξασκήστε το μυαλό σας συνδυάζοντας τα ξύλινα κομμάτια ώστε να συνθέσετε τα σχέδια που ζητούνται.Περιλαμβάνονται οι λύσεις.Ηλικία Από 7 μέχρι 99 ετώνΔιαστάσεις Π22 x Y6 x Β22 εκ...
19,00€ Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Haba Επιτραπέζιο συναρπαστικό παιχνίδι πεζοπορίας "Mountains" Haba Επιτραπέζιο συναρπαστικό παιχνίδι πεζοπορίας "Mountains"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: HABA
Καλή μνήμη, τύχη και συναδελφικότητα είναι οι παράγοντες για να καταφέρετε να είστε οι νικητές του παιχνιδιού. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ¨πεζοπορίας¨ για 2 έως 5 παίκτες, ηλικίας από 8 ετών και άνω. Ο υψηλός βαθμός αλληλεπίδρασης και η μεγάλη ποικιλία κινήσεων εξασφαλίζει ένα συναρπαστικό παιχνίδι κ..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€

Ζωντανέψτε τα αγαπημένα σας παραμύθια, προβάλλοντας τα στον τοίχο ή το ταβάνι! Το μόνο που χρειάζεται είναι να σβήσετε τα φώτα και η μαγεία ξεκινά!Το σετ περιλαμβάνει έναν φακό - προτζέκτορα που έχει 3 διαφορετικές λειτουργίες:1. Προβάλει slides με εικόνες από 8 παραμύθια2. Προβάλει στο κάτω μέρος τ..
34,90€ Χωρίς ΦΠΑ:34,90€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Η εκπαιδευτική κάμπια πολλαπλών δραστηριοτήτων σας δίνει πολλαπλές επιλογές παιχνιδιού. Πόσα στρώματα μετράτε στον κορμό της; Μπορείτε να ταιριάξετε τα σχήματα στις σωστές υποδοχές; Πόσα χρώματα βλέπετε; Μπορείς να αναγνωρίσεις τα φρουτάκια σε κάθε δισκάκι; Ένα παιχνίδι που ενισχύει την συγκέντρωση..
32,90€ 28,80€ Χωρίς ΦΠΑ:28,80€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Παίξτε μαθαίνοντας παιχνιδιάρικα χρώματα και σχήματα! Αυτός ο στιβαρός ξύλινος κύβος έχει τρύπες ειδικά διαμορφωμένες και στις πέντε πλευρές στις οποίες χωράει μόνο ένα από τα ξύλινα μπλοκ. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι προσαρμογής σχήματος για εκπαίδευση λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και εκμάθηση σχημάτ..
28,00€ 25,50€ Χωρίς ΦΠΑ:25,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Οδηγήστε τους βατράχους σας σε όλη τη λίμνη και συγχρόνως, εμποδίστε άλλους παίκτες να κάνουν το ίδιο. Προσοχή όμως στα ψάρια! Ο πρώτος παίκτης που θα φέρει όλη την οικογένεια βατράχων στην άλλη πλευρά κερδίζει το παιχνίδι. Παίζεται σε 2 επίπεδα παιχνιδιού : Junior και Expert.Α. ΕΠΙΠΕΔΟ JUNIOR 6+ Το..
35,50€ Χωρίς ΦΠΑ:35,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Θα καταφέρετε να σώσετε τα κουνελάκια; Χρησιμοποιείστε μανιτάρια, κουνέλια ακόμη και τις κινούμενες αλεπούδες ώστε να βοηθήσετε τα κουνελάκια να κρυφτούν στις τρύπες τους. Ένα παιχνίδι από την εταιρεία Smartgames που βοηθάει στην λογική, στον προγραμματισμό και στην ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Π..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Κοκκινοσκουφίτσα" (48 προκλήσεις) Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Κοκκινοσκουφίτσα" (48 προκλήσεις)
Hot Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
“Λύκε λύκε είσαι εδώ;;;”Δημιουργήστε το μονοπάτι έτσι ώστε η κοκκινοσκουφίτσα να οδηγηθεί στο σπίτι της γιαγιάς της χωρίς να κινδυνεύει από τον κακό λύκο! Η εταιρεία Smart Games παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Με τη βοήθεια του παιχνιδιού «Κοκκινοσκουφίτσα», εμπνε..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,50€

Κατασκευαστής: Smart Games
Μια φορά κι έναν καιρό… Μπορείτε να βοηθήσετε τα τρία μικρά έξυπνα γουρουνάκια να χτίσουν τα σπίτια τους; Μπορείτε να τα φτιάξετε έτσι ώστε τα γουρουνάκια να παίζουν έξω από αυτά; Εάν εντοπίσετε το λύκο μπορείτε να τα βοηθήσετε να παραμείνουν ασφαλή μέσα στα σπίτια τους; Το παιχνίδι «Τρία μικρά έξυπ..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Η αλεπού, ο ασβός και η οικογένεια λαγών ψάχνουν για καινούργια άνετα σπίτια. Τα ζώα του δάσους που ζούνε κάτω από τη γη, χρειάζονται τη βοήθεια σας για να μην σκάψουν λάθος λαγούμια. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το κάθε ζώο θα έχει το δικό του λαγούμι και τη δική του έξοδο. Το επιτραπέζιο 'Down T..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να βοηθήσετε τον νάνο να βρει τον χρυσό; Τοποθετήστε τα 3 μαγνητικά κομμάτια παζλ με τις σκάλες στο ταμπλό, έτσι ώστε ο νάνος να μπορεί να ανεβαίνει και να φτάνει στον θησαυρό. Το "Goldmine" είναι ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδιού από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυ..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Βοήθησε όλα τα ζωάκια να χωρέσουν στην κιβωτό! Βρες τον σωστό τρόπο να τα τοποθετήσεις στην κιβωτό ετσι ώστε να μην μείνει κανένα έξω. Η εταιρία Smartgames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ και με αυτό το παιχνίδι αναπτύσσεται η λογικο-μαθηματική σκέψη, η στρατηγική και ..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Smartgames επιτραπέζιο 'Πάρτυ Πιγκουίνων' (60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο 'Πάρτυ Πιγκουίνων' (60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Οι πιγκουίνοι κάνουν πάρτυ στην πισίνα! Και τώρα ήρθε η ώρα για μιά βουτιά! Τοποθετήστε τους πιγκουίνους μέσα στην πισίνα και στην συνέχεια τοποθετήστε τα κομμάτια πάγου γύρω τους! Ένα συναρπαστικό 3D παιχνίδι της εταιρείας Smartgames με 60 δοκιμασίες, κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.Ηλικία ..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€

Κατασκευαστής: Smart Games
Προστατέψτε τους ιππότες σας από τους εχθρούς τοποθετώντας τείχη γύρω από το κάστρο τους. Η εταιρεία SmartGames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Με τη βοήθεια του παιχνιδιού τείχη και πολεμιστές  αναπτύσσονται η λογική σκέψη, η στρατηγική και η οπτική και χωρική α..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Smartgames επιτραπέζιο 'Το νησί των δεινοσαύρων'  80 προκλήσεις Smartgames επιτραπέζιο 'Το νησί των δεινοσαύρων'  80 προκλήσεις
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Σχηματίστε τα νησάκια στο ταμπλό για να προστατεύσετε τους πράσινους δεινόσαυρους! Η εταιρεία SmartGames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Με τη βοήθεια του παιχνιδιού ¨το νησί των δεινοσαύρων¨ αναπτύσσονται η λογική σκέψη, η στρατηγική και η οπτική και χωρική αντίληψη...
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€

Κατασκευαστής: Smart Games
Ήρθε η ώρα να βάλετε τους πιγκουίνους σε σειρά! Αν σας άρεσαν οι ‘’Πιγκουίνοι στον πάγο’’, ετοιμαστείτε για την Παρέλαση των πιγκουίνων! Είναι ένα νέο μαγνητικό παιχνίδι ταξιδιού που προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης! Η εταιρεία Smartgames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Εσείς γνωρίζετε τι κάνουν τα δελφίνια μέσα και έξω από το νερό; Μπορείτε να το ανακαλύψετε με το μαγνητικό παιχνίδι ταξιδιού της εταιρείας Smartgames! Λύστε τη σπαζοκεφαλιά, τοποθετώντας τα δελφίνια στις σωστές θέσεις ώστε να τηρούνται οι προϋποθέσεις! Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για την ανάπ..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Smartgames επιτραπέζιο ξύλινο κάστρο λογικής “Castle Logix” (48 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο ξύλινο κάστρο λογικής “Castle Logix” (48 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Το επιτραπέζιο κάστρο λογικής της εταιρείας SmartGames "Castle Logix" πρόκειται για διαφορετικούς ξύλινους κυλινδρικούς πύργους και τουβλάκια οδηγούν σε 48 εκπληκτικές προκλήσεις με επίπεδα ευκολίας, που σταδιακά γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, για όλη την γκάμα των ηλικιών από 3 μέχρι 8 ετών. Με αυτό τ..
35,00€ Χωρίς ΦΠΑ:35,00€

Κατασκευαστής: Smart Games
Βάλτε το ανοσοποιητικό σύστημα να δουλέψει και ξεφορτωθείτε τον ιό πριν πολλαπλασιαστεί! Το 'Anti-virus' είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που τα κομμάτια του γλιστράνε διαγώνια και μετακινούνται σε ομάδες. Μόλις πιάσετε το μικρόβιο, θα είναι δύσκολο να αφήσετε αυτό το παιχνίδι. Περιέχει 60 προκλήσεις ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι "Η ωραία κοιμωμένη" (60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι "Η ωραία κοιμωμένη" (60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Εμπνευσμένο από το γνωστό παραμύθι, το επιτραπέζιο «Η ωραία κοιμωμένη» της εταιρείας SmartGames βοηθάει στην ανάπτυξη της λογικής σκέψης, της στρατηγικής και της οπτικής και χωρικής αντίληψης. Διαθέτει 60 διαφορετικές προκλήσεις σε αυξομειούμενα επίπεδα δυσκολίας, βιβλίο οδηγιών και είναι κατάλληλο ..
32,90€ Χωρίς ΦΠΑ:32,90€

Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι "Σκιουράκια" (60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι "Σκιουράκια" (60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να βοηθήσετε τους σκίουρους να προετοιμαστούν για τον χειμώνα που έρχεται; Μετακινήστε τα σκιουράκια που βρίσκονται πάνω στα κομμάτια παζλ ώστε να κρύψετε τα βελανίδια. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι της εταιρείας Smartgames που βοηθάει στην εξάσκηση του μυαλού. Περιλαμβάνεται φυλλάδιο οδηγιών με..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€

Κατασκευαστής: Smart Games
Εμπνευσμένο από το γνωστό παραμύθι το επιτραπέζιο παιχνίδι της εταιρείας SmartGames “Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι” βοηθάει να αναπτυχθεί η λογική σκέψη, η στρατηγική και η οπτική και χωρική αντίληψη. Διαθέτει 48 διαφορετικές προκλήσεις σε αυξομειούμενα επίπεδα δυσκολίας, βιβλίο οδηγιών και είναι κατά..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,50€
Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Asteroid Escape" (60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Asteroid Escape" (60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να κατευθείνετε σωστά το διαστημόπλοιο σας ανάμεσα σε αστεροειδείς πέτρες; Οι ικανότητες πτήσης σας θα δοκιμαστούν στα όρια προκειμένου να καταφέρετε να ξεφύγετε! Ένα γαλαξιακό παιχνίδι λογικής με συρόμενα κομμάτια παζλ για 1 παίκτη. Περιλαμβάνεται φυλλάδιο οδηγιών με 60 προκλήσεις κλιμακού..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€

Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να αποδράσετε από την όμορφη πόλη της Ατλαντίδας πριν να εξαφανιστεί κάτω από το νερό; Τοποθετείστε σωστά τα σκαλοπάτια για να βρείτε το συντομότερο μονοπάτι που από το ψηλό πύργο οδηγεί στο λιμάνι. Πόσα κομμάτια σας έχουν περισσέψει; Μπορείτε να καταφέρετε; Το επιτραπέζιο ‘Atlantis’ από τη..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Κατασκευαστής: Smart Games
Στη Smart Games το κυνηγητό ξεκίνησε! Μπλόκαρε όλες τις πορείες εξόδου και μην αφήσεις τον ληστή αυτοκινήτων να σου ξεφύγει! Το παιχνίδι περιλαμβάνει 1 ταμπλό, 4 κομμάτια παζλ με κτίρια, 6 κομμάτια παζλ με περιπολικά, 1 κομμάτι παζλ με κόκκινο αυτοκινητάκι, 1 σπιράλ βιβλιαράκι με 60 προκλήσεις και ο..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Κατασκευαστής: Zito!
Το STRATEGO είναι ένα κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής για δύο παίχτες!Παρατάξτε τον στρατό σας, εφαρμόστε την στρατηγική σας και κερδίστε τον αντίπαλο! Κάθε παίχτης ορίζει τον στρατό του που αποτελείται από 40 πιόνια, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει συγκεκριμένη βαθμίδα αξιωματικών κ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Εμφάνιση 1 έως 44 από 44 (1 Σελ.)