Menu
Your Cart

Παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ

Παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ
Κατασκευαστής: Djeco
Το Contigloo της εταιρείας Djeco είναι ένα παιχνίδι πρόσθεσης και αφαίρεσης. Οι κάρτες δίνουν τις οδηγίες και το παιδί τοποθετεί σταδιακά τον σωστό αριθμό κομματιών στον πίνακα. Στο πίσω μέρος των καρτών βρίσκεται η λύση σε εικόνες! Παίξτε με τις λύσεις (ως εικόνα) για αυτοέλεγχο στο πίσω μέρος των ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Geomag Mechanics Σετ Gravity 'Race Track' 67τμχ. Geomag Mechanics Σετ Gravity 'Race Track' 67τμχ.
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: GEOMAG
Μαγνηνικό σετ κατασκευών Mechanics Gravity Race Track από την Geomag!Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές! Δημιουργήστε μια πίστα αγώνων που κινείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας! Το μαγνητικό..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: GEOMAG
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές! Δημιουργήστε μια πίστα αγώνων που κινείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας! Το μαγνητικό κανόνι χρησιμοποιεί τη δύναμη της έλξης για να επιταχύνει και ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Hape Πρωτότυπο διαδραστικό παιχνίδι Pallina Hape Πρωτότυπο διαδραστικό παιχνίδι Pallina
Hot Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Hape
Έχετε σκεφτεί την επόμενη κίνηση σας; Έχετε την απαραίτητη συγκέντρωση για να τραβήξετε το ξυλάκι σας; Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρατάει όλη την παρέα συγκεντρωμένη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Καθώς ανα πάσα στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν. Ενα παιχνίδι ιδανικό για την περίοδο των Χριστο..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€

Mindfulness μαγνητικό παιχνίδι antistress - ισορροπία δυνάμεων Mindfulness μαγνητικό παιχνίδι antistress - ισορροπία δυνάμεων
Προσφορά
Ένα παιχνίδι με ξύλινο σκελετό και μαγνητικές μπίλιες που βοηθάει στην συγκέντρωση και στην καλλιέργεια της υπομονής. Καθορίστε την δυσκολία του παιχνιδιού με την βοήθεια των κύβων. Κάθε πλευρά του κύβου έχει την εσοχή για την μπίλια σε διαφορετική θέση που επηρεάζει την απόσταση μεταξύ των μαγν..
35,90€ 27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Mindfulness μαγνητικό παιχνίδι antistress, αυτοσυγκέντρωσης με 2 όψεις
Προσφορά
Ένα παιχνίδι συγκέντρωσης antistress που μπορεί να παιχτεί από 1-10 άτομα με 2 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.Στόχος του παιχνιδιού είναι να τοποθετηθούν οι μαγνητικές μπίλιες στις τρύπες, αλλά χρειάζεται λεπτή κινητικότητα, αυτοσυγκέντρωση και στρατηγική.Είναι ένα παιχνίδι ενσυνειδητότητας (mindfuln..
32,90€ 26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Smart games Επιτραπέζιο 'Εργοστάσιο Ρομπότ' Smart games Επιτραπέζιο 'Εργοστάσιο Ρομπότ'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Παιδικό επιτραπέζιο της εταιρείας Smart Games. Ωχ όχι!Τα εξαρτήματα των ρομπότ μπερδεύτηκαν στο εργοστάσιο. Μπορείτε να τα συναρμολογήσετε σωστά; Σύρετε τα πλακίδια του παζλ για να ξαναφτιάξετε αυτές τις έξυπνες μηχανές. Ένα παιχνίδι για τους λάτρεις των γρίφων που περιλαμβάνει 48 προκλήσεις κλιμακο..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Smart Games Επιτραπέζιο 3D Κύβος Cubiq Smart Games Επιτραπέζιο 3D Κύβος Cubiq
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Ένα παζλ με μοτίβα…3D από την εταιρεία Smart Games. Μπορείτε να δημιουργήσετε τρισδιάστατα μοτίβα με τα 8 πολύχρωμα κομμάτια του παζλ και τα 8 λευκά αντίστοιχα; Ένας διασκεδαστικός τρόπος για την ανάπτυξη της συγκέντρωσης, της χωροταξικής δεξιότητας και της επίλυσης προβλημάτων, καθώς δημιουργείτε κ..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€

Κατασκευαστής: Smart Games
Ενδυναμώστε τη χωρική σας αντίληψη, εξασκήστε τη μνήμη σας και βελτιώστε τη συγκέντρωσή σας!Η εταιρία Smartgames παρουσιάζει ένα παιχνίδι λογικής σκέψης και ενδυνάμωσης IQ, με 120 δοκιμασίες κλιμακούμενης δυσκολίας, σε ιδανικό μέγεθος για εύκολη μεταφορά σε κάθε εξόρμηση! Τοποθετήστε όλους τους χρωμ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Smart games Επιτραπέζιο Η Αναζήτηση του Κόκκινου Διαμαντιού Smart games Επιτραπέζιο Η Αναζήτηση του Κόκκινου Διαμαντιού
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Ακολουθήστε τα σημάδια και βρείτε το διαμάντι! Μπείτε στο ορυχείο «διαμαντιών» της εταιρείας SmartGames και σκάψτε όλα τα κοσμήματα για να ανακαλύψετε που βρίσκεται το κόκκινο διαμάντι. Χρησιμοποιήστε το «ορυχείο» των πληροφοριών που προσφέρονται από τις υποδείξεις κάθε πρόκλησης για να βοηθηθείτε. ..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€

Κατασκευαστής: Smart Games
“Λύκε λύκε είσαι εδώ;;;” Δημιουργήστε το μονοπάτι έτσι ώστε η κοκκινοσκουφίτσα να οδηγηθεί στο σπίτι της γιαγιάς της χωρίς να κινδυνεύει από τον κακό λύκο! Η εταιρεία Smart Games παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Με τη βοήθεια του παιχνιδιού «Κοκκινοσκουφίτσα», εμπνε..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Smart games επιτραπέζιο παιχνίδι "Κύβος Puzzlers Go" Smart games επιτραπέζιο παιχνίδι "Κύβος Puzzlers Go"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να χτίσετε ένα κύβο από τα 7 πολύχρωμα κομμάτια του παζλ; Δοκιμάστε τις ικανότητες σας σε σχέση με τον χώρο, τη λογική σκέψη και την αφαιρετική δυνατότητα καθώς δημιουργείτε κύβους, για να λύσετε κάθε πρόκληση! Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 80 πραγματικές 3D προκλήσεις και λύσεις. ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα κύβο από τα 6 πολύχρωμα κομμάτια παζλ σε σχήμα μπάλας; Ένα διασκεδαστικό, συναρπαστικό παιχνίδι λογικής σκέψης, στρατηγικής και αντίληψης για έναν παίκτη ηλικίας 10-14 ετών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 80 πραγματικές 3D προκλήσεις και λύσεις. Ηλικία Από 1..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Smart games επιτραπέζιο παιχνίδι "Τα Πεινασμένα Λαγουδάκια Grabbit" (60 προκλήσεις) Smart games επιτραπέζιο παιχνίδι "Τα Πεινασμένα Λαγουδάκια Grabbit" (60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Πεινασμένα λαγουδάκια πηδούν γύρω από τον λαχανόκηπο. Διαφορετικά λαχανικά γίνονται ορατά καθώς τα λαγουδάκια εμφανίζονται κάτω από τα φύλλα. Μπορείτε να θυμηθείτε ποιο λαχανικό φυτεύεται πού; Αν όχι, τα ζώα που ζουν υπόγεια θα πάρουν τα λαχανικά σας πίσω! Θα είσαι ο πρώτος που θα μαζέψει και τα 4 δ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€

Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι σπαζοκεφαλιά 'IQ Stars' (120 challenges) Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι σπαζοκεφαλιά 'IQ Stars' (120 challenges)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Ενδυνάμωσε την χωρική σου αντίληψη, εξάσκησε την μνήμη σου και βελτίωσε την δύναμη της συγκέντρωσής σου! Η εταιρεία Smartgames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ με πολλές προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας και σε κατάλληλο μέγεθος για εύκολη μεταφορά, ιδανικό για ταξίδια..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€

Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις) Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Βρείτε τον δρόμο στο μαγικό δάσος και λύστε το μυστήριο! Μπορείτε να τοποθετήστε τα 9 πλακίδια μονοπατιού στο ταμπλό και να κάνετε τον σωστό συνδυασμό ακολουθώντας το φυλλάδιο με τις 48 προκλήσεις; Ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδίου από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας...
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€

Κατασκευαστής: Smart Games
Βοήθησε όλα τα ζωάκια να χωρέσουν στην κιβωτό! Βρες τον σωστό τρόπο να τα τοποθετήσεις στην κιβωτό ετσι ώστε να μην μείνει κανένα έξω. Η εταιρία Smartgames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ και με αυτό το παιχνίδι αναπτύσσεται η λογικο-μαθηματική σκέψη, η στρατηγική και ..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Η μοναδική γκάμα παιχνιδιών “Happy Puzzle Company” από την Smart Games είναι φτιαγμένη για να χαρίσει αμέτρητες ώρες αναμετρήσεων και ψυχαγωγίας σε όλη την οικογένεια. Στόχος των παιχνιδιών είναι παιδιά και ενήλικες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για το τί μπορούν να επιτύχουν και να αναπτύξουν τον λογ..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Ο καιρός παίζει θέατρο σήμερα: είναι σαν να έχουμε 4 εποχές σε 1 μέρα! Μπορείτε να βοηθήσετε να ντύσετε αυτές τις φιγούρες ανάλογα με τον καιρό; Αλλά προσέξτε! Η σειρά με την οποία θα ντυθείτε είναι σημαντική!Κατάλληλο για παιδιά 4 ετών και άνω...
25,90€ Χωρίς ΦΠΑ:25,90€
Smartgames Επιτραπέζιο IQ Twins (120 challenges) Smartgames Επιτραπέζιο IQ Twins (120 challenges)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Τα κομμάτια του παζλ του IQ Twins είναι 2 μπιζέλια σε ένα λοβό, αλλά όχι 2 του είδους! 10 κομμάτια παζλ σχηματίζουν 5 ζεύγη χρωμάτων. Το ένα κομμάτι θα χωράει μόνο στον πίνακα σε γωνίες 90°, ενώ το δίδυμο του απαιτεί 45°. Το IQ Twins διατίθεται σε μια εύχρηστη θήκη ταξιδιού και περιλαμβάνει 120 π..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€

Κατασκευαστής: Smart Games
Eπιτραπέζιο παιχνίδι λογικής με κύβους από την εταιρεία Smart Games. Στόχος του να τοποθετήσουν τα παιδιά σωστά τους κύβους ώστε να ταιριάζουν με την εικόνα. Τα ζώα του ζωολογικού κήπου λατρεύουν να παίζουν κρυφτό! Μπορείτε να κατασκοπεύσετε πού πρέπει να πάνε; Επιλέξτε μια πρόκληση και προσπαθήστε ..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Κατασκευαστής: Smart Games
Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος περιπέτειες! Τοποθετείστε τα μαγνητικά κομμάτια από τους υφάλους με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται μόνο τα ψαράκια που σας ζητάει η κάθε δοκιμασία. Ένα παιχνίδι με 48 διαφορετικές δοκιμασίες κλιμακωτής δυσκολίας. Κατάλληλο για παιδιά 4 ετών και άνω. Διαστάσεις: 15x..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€
Smartgames επιτραπέζιο μαγνητικό Flippin Dolphins
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Εσείς γνωρίζετε τι κάνουν τα δελφίνια μέσα και έξω από το νερό; Μπορείτε να το ανακαλύψετε με το μαγνητικό παιχνίδι ταξιδιού της εταιρείας Smartgames! Λύστε τη σπαζοκεφαλιά, τοποθετώντας τα δελφίνια στις σωστές θέσεις ώστε να τηρούνται οι προϋποθέσεις! Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για την ανάπ..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€

Κατασκευαστής: Smart Games
Αυτός ο κύβος από την εταιρεία Smart Games θα σας προσφέρει ώρες διασκέδασης. Αφαίρεσε τα 8 πολύχρωμα κομμάτια από τον κύβο και ύστερα προσπάθησε να τα βάλεις πάλι πίσω! Ακούγεται εύκολο; Υπάρχουν περισσότεροι από 50 τρόποι να ολοκληρώσεις αυτό τον κύβο και 48 προκλήσεις για δυνατούς λύτες. Αυτό το ..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδάκια να βρουν τα χαμένα τους παιχνίδια στην πολυσύχναστη παραλία; Ανακαλύψτε το με το μαγνητικό παιχνίδι ταξιδιού της εταιρίας SmartGames! Λύστε τη σπαζοκεφαλιά, τοποθετώντας τα μαγνητάκια στις σωστές θέσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μία διαδρομή από το παιδάκι προς τ..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€
Κατασκευαστής: Smart Games
Μία μπάλα ποδοσφαίου γρίφος που σε προκαλεί να την λύσεις!Τοποθέτησε τα 7 άσπρα κομμάτια στην μπάλα. Αλλά πρόσεχε να μην μετακινήσεις το πρώτο κομμάτι, διαφορετικά ο διαιτητής θα σφυρίξει το φάουλ.Κατάλληλο για παιδιά 6 ετών και άνω. ..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κατασκευαστής: Melissa n Doug
Ξύλινη ανθεκτική βάση με 55 πολύχρωμα κομμάτια για εκμάθηση της αρίθμησης, των χρωμάτων και των σχημάτων από την εταιρεία Melissa & Doug. Ένα κλασικό παιχνίδι με συναρπαστικές λεπτομέρειες που θα ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τη λογική σκέψη στοιβάζοντας τα κομμάτια διαφορε..
42,00€ Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Η εκπαιδευτική κάμπια πολλαπλών δραστηριοτήτων σας δίνει πολλαπλές επιλογές παιχνιδιού. Πόσα στρώματα μετράτε στον κορμό της; Μπορείτε να ταιριάξετε τα σχήματα στις σωστές υποδοχές; Πόσα χρώματα βλέπετε; Μπορείς να αναγνωρίσεις τα φρουτάκια σε κάθε δισκάκι; Ένα παιχνίδι που ενισχύει την συγκέντρωση..
35,20€ 21,00€ Χωρίς ΦΠΑ:21,00€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Παίξτε μαθαίνοντας παιχνιδιάρικα χρώματα και σχήματα! Αυτός ο στιβαρός ξύλινος κύβος έχει τρύπες ειδικά διαμορφωμένες και στις πέντε πλευρές στις οποίες χωράει μόνο ένα από τα ξύλινα μπλοκ. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι προσαρμογής σχήματος για εκπαίδευση λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και εκμάθηση σχημάτ..
28,00€ 16,80€ Χωρίς ΦΠΑ:16,80€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Δύο υφασμάτινα ανοίγματα δίνουν στα χέρια πρόσβαση σε αυτό το μεγάλο κουτί από χρωματιστό και διάφανο λακαρισμένο κόντρα πλακέ, δύο φακοί πρίσματος αφήνουν τα μάτια να μαντέψουν κάτι, ένα μικρό χωνί στο καπάκι κάνει τα παιδιά να τσιμπήσουν τα αυτιά τους. Τι θα μπορούσε να είναι εδώ μέσα; Οι φακοί κα..
62,00€ 31,50€ Χωρίς ΦΠΑ:31,50€
Κατασκευαστής: Smart Games
Μικροί πειρατές οπλίστε τα κανόνια σας... και το μυαλά σας! Μπορείτε να οδηγήσετε τα πλοία σας ώστε να φέρετε τον εχθρό στη γραμμή του πυρός και να βυθίσετε τα πλοία του; Ή μήπως προτιμάτε να διατηρήσετε την ειρήνη και να αποφύγετε τον ολοκληρωτικό πόλεμο; To παιχνίδι προσφέρει 4 τρόπους παιχνιδιού ..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Froggit" 2-6 παίκτες Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Froggit" 2-6 παίκτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Οδηγήστε τους βατράχους σας σε όλη τη λίμνη και συγχρόνως, εμποδίστε άλλους παίκτες να κάνουν το ίδιο. Προσοχή όμως στα ψάρια! Ο πρώτος παίκτης που θα φέρει όλη την οικογένεια βατράχων στην άλλη πλευρά κερδίζει το παιχνίδι. Παίζεται σε 2 επίπεδα παιχνιδιού : Junior και Expert.Α. ΕΠΙΠΕΔΟ JUNIOR 6+ Το..
35,50€ Χωρίς ΦΠΑ:35,50€

Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Jump In"  (60 challenges) Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Jump In"  (60 challenges)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Θα καταφέρετε να σώσετε τα κουνελάκια; Χρησιμοποιείστε μανιτάρια, κουνέλια ακόμη και τις κινούμενες αλεπούδες ώστε να βοηθήσετε τα κουνελάκια να κρυφτούν στις τρύπες τους. Ένα παιχνίδι από την εταιρεία Smartgames που βοηθάει στην λογική, στον προγραμματισμό και στην ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Π..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€

Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Τα τρία γουρουνάκια" (48 προκλήσεις) Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Τα τρία γουρουνάκια" (48 προκλήσεις)
Hot Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μια φορά κι έναν καιρό… Μπορείτε να βοηθήσετε τα τρία μικρά έξυπνα γουρουνάκια να χτίσουν τα σπίτια τους; Μπορείτε να τα φτιάξετε έτσι ώστε τα γουρουνάκια να παίζουν έξω από αυτά; Εάν εντοπίσετε το λύκο μπορείτε να τα βοηθήσετε να παραμείνουν ασφαλή μέσα στα σπίτια τους; Το παιχνίδι «Τρία μικρά έξυπ..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€

Κατασκευαστής: Smart Games
Ακονίστε το μυαλό σας και δώστε του αγάπη με αυτούς τους χρωματιστούς πολύτιμους λίθους του IQ Love. Πώς θα καταφέρετε να χωρέσετε όλα τα κομμάτια στο ταμπλό του παιχνιδιού; Αυτό το παζλ ταξιδίου είναι ό,τι χρειάζεστε! Περιλαμβάνει ένα ταμπλό 2 όψεων και 120 προκλήσεις....για μια μακροχρόνια σχέση! ..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Κατασκευαστής: Smart Games
Παιδικό επιτραπέζιο παιχνίδι της εταιρείας Smartgames. Αναζητούνται μικροί εξερευνητές για να βρουν τον αρχαίο ναό σε ένα χαμένο νησί. Αξιοποιείστε τη λογική σας και την αφαιρετική σκέψη αλλά προσοχή! Σε αυτό το νησί τα κομμάτια μεταβάλλονται. Ανακαλύψτε τους σωστούς συνδυασμούς για να τοποθετήσετε ..
24,50€ Χωρίς ΦΠΑ:24,50€
Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'GoldMine'  (48 προκλήσεις)
Hot Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να βοηθήσετε τον νάνο να βρει τον χρυσό; Τοποθετήστε τα 3 μαγνητικά κομμάτια παζλ με τις σκάλες στο ταμπλό, έτσι ώστε ο νάνος να μπορεί να ανεβαίνει και να φτάνει στον θησαυρό. Το "Goldmine" είναι ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδιού από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυ..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€

Κατασκευαστής: Smart Games
Μαγνητικό επιτραπέζιο ταξιδίου από την εταιρεία SmartGames με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας, που ψάχνουν τον νικητή! Τοποθετήστε τα κομμάτια με τέτοιο τρόπο ώστε να περάσετε τη μπάλα από παίκτη σε παίκτη της ομάδας σας προκειμένου να βάλετε το πολοπόθητο γκόλ! Περιεχόμενα: ταμπλό, 10 μαγνητι..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:13,90€
Smartgames επιτραπέζιο 'Τείχη και πολεμιστές' Smartgames επιτραπέζιο 'Τείχη και πολεμιστές'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Προστατέψτε τους ιππότες σας από τους εχθρούς τοποθετώντας τείχη γύρω από το κάστρο τους. Η εταιρεία SmartGames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Με τη βοήθεια του παιχνιδιού τείχη και πολεμιστές  αναπτύσσονται η λογική σκέψη, η στρατηγική και η οπτική και χωρική α..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€

Κατασκευαστής: Smart Games
Σχηματίστε τα νησάκια στο ταμπλό για να προστατεύσετε τους πράσινους δεινόσαυρους! Η εταιρεία SmartGames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Με τη βοήθεια του παιχνιδιού ¨το νησί των δεινοσαύρων¨ αναπτύσσονται η λογική σκέψη, η στρατηγική και η οπτική και χωρική αντίληψη...
25,90€ Χωρίς ΦΠΑ:25,90€
Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι "Σκιουράκια" (60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι "Σκιουράκια" (60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να βοηθήσετε τους σκίουρους να προετοιμαστούν για τον χειμώνα που έρχεται; Μετακινήστε τα σκιουράκια που βρίσκονται πάνω στα κομμάτια παζλ ώστε να κρύψετε τα βελανίδια. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι της εταιρείας Smartgames που βοηθάει στην εξάσκηση του μυαλού. Περιλαμβάνεται φυλλάδιο οδηγιών με..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€

Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Asteroid Escape" (60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Asteroid Escape" (60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να κατευθείνετε σωστά το διαστημόπλοιο σας ανάμεσα σε αστεροειδείς πέτρες; Οι ικανότητες πτήσης σας θα δοκιμαστούν στα όρια προκειμένου να καταφέρετε να ξεφύγετε! Ένα γαλαξιακό παιχνίδι λογικής με συρόμενα κομμάτια παζλ για 1 παίκτη. Περιλαμβάνεται φυλλάδιο οδηγιών με 60 προκλήσεις κλιμακού..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€

Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Atlantis”(60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Atlantis”(60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να αποδράσετε από την όμορφη πόλη της Ατλαντίδας πριν να εξαφανιστεί κάτω από το νερό; Τοποθετείστε σωστά τα σκαλοπάτια για να βρείτε το συντομότερο μονοπάτι που από το ψηλό πύργο οδηγεί στο λιμάνι. Πόσα κομμάτια σας έχουν περισσέψει; Μπορείτε να καταφέρετε; Το επιτραπέζιο ‘Atlantis’ από τη..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€

Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Roadblock”(60 προκλήσεις) Smartgames επιτραπέζιο παιχνίδι μπλόκο στο δρόμο “Roadblock”(60 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Στη Smart Games το κυνηγητό ξεκίνησε! Μπλόκαρε όλες τις πορείες εξόδου και μην αφήσεις τον ληστή αυτοκινήτων να σου ξεφύγει! Το παιχνίδι περιλαμβάνει 1 ταμπλό, 4 κομμάτια παζλ με κτίρια, 6 κομμάτια παζλ με περιπολικά, 1 κομμάτι παζλ με κόκκινο αυτοκινητάκι, 1 σπιράλ βιβλιαράκι με 60 προκλήσεις και ο..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€

Tooky Toy Ξύλινα Τουβλάκια Πολλαπλών Δραστηριοτήτων Tooky Toy Ξύλινα Τουβλάκια Πολλαπλών Δραστηριοτήτων
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Tooky Toy
Τα ξύλινα τουβλάκια πολλαπλών δραστηριοτήτων αποτελούνται από αθρεφτάκια, σχήματα, κουδουνάκια κ.α. προσφέροντας στο παιδί απεριόριστες επιλογές δημιουργικής απασχόλησης. Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά άνω των 12 μηνών. Αποτελείται από όμορφα, έντονα χρώματα που προσφέρουν ποικίλα οπτικά ερεθίσμα..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€

Εμφάνιση 1 έως 45 από 45 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου