Menu
Your Cart

Παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ

Παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ
Κατασκευαστής: Auzou
Ανακάλυψε τον κόσμο τοποθετώντας τα αυτοκόλλητα, με μνημεία, ζώα και παραδοσιακές ενδυμασίες, πάνω στο χάρτη. Το σετ περιλαμβάνει ένα χάρτη 57 x 38 εκ. που μπορείς να τον κρεμάσεις, 5 σελίδες με πάνω από 180 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ειδικό χρωματικό κώδικα για την κάθε ήπειρο.Διαστάσει..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Κατασκευαστής: GEOMAG
Μαγνηνικό σετ κατασκευών Mechanics Gravity Race Track από την Geomag!Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές! Δημιουργήστε μια πίστα αγώνων που κινείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας! Το μαγνητικό..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: GEOMAG
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές! Δημιουργήστε μια πίστα αγώνων που κινείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας! Το μαγνητικό κανόνι χρησιμοποιεί τη δύναμη της έλξης για να επιταχύνει και ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Κατασκευαστής: Hape
Έχετε σκεφτεί την επόμενη κίνηση σας; Έχετε την απαραίτητη συγκέντρωση για να τραβήξετε το ξυλάκι σας; Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρατάει όλη την παρέα συγκεντρωμένη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Καθώς ανα πάσα στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν. Ενα παιχνίδι ιδανικό για την περίοδο των Χριστο..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Ένα παιχνίδι με ξύλινο σκελετό και μαγνητικές μπίλιες που βοηθάει στην συγκέντρωση και στην καλλιέργεια της υπομονής.Καθορίστε την δυσκολία του παιχνιδιού με την βοήθεια των κύβων. Κάθε πλευρά του κύβου έχει την εσοχή για την μπίλια σε διαφορετική θέση που επηρεάζει την απόσταση μεταξύ των μαγν..
35,90€ 27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Ένα παιχνίδι συγκέντρωσης antistress που μπορεί να παιχτεί από 1-10 άτομα με 2 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.Στόχος του παιχνιδιού είναι να τοποθετηθούν οι μαγνητικές μπίλιες στις τρύπες, αλλά χρειάζεται λεπτή κινητικότητα, αυτοσυγκέντρωση και στρατηγική.Είναι ένα παιχνίδι ενσυνειδητότητας (mindfuln..
32,90€ 26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να χτίσετε ένα κύβο από τα 7 πολύχρωμα κομμάτια του παζλ; Δοκιμάστε τις ικανότητες σας σε σχέση με τον χώρο, τη λογική σκέψη και την αφαιρετική δυνατότητα καθώς δημιουργείτε κύβους, για να λύσετε κάθε πρόκληση! Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 80 πραγματικές 3D προκλήσεις και λύσεις. ..
19,95€ Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Smart games επιτραπέζιο παιχνίδι "Κύβος Puzzlers Pro "o Smart games επιτραπέζιο παιχνίδι "Κύβος Puzzlers Pro "
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα κύβο από τα 6 πολύχρωμα κομμάτια παζλ σε σχήμα μπάλας; Ένα διασκεδαστικό, συναρπαστικό παιχνίδι λογικής σκέψης, στρατηγικής και αντίληψης για έναν παίκτη ηλικίας 10-14 ετών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 80 πραγματικές 3D προκλήσεις και λύσεις.Ηλικία Από 1..
19,95€ Χωρίς ΦΠΑ:19,95€

Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις)o Smartgames mini επιτραπέζιο μαγνητικό 'Magical Forest'  (48 προκλήσεις)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Βρείτε τον δρόμο στο μαγικό δάσος και λύστε το μυστήριο! Μπορείτε να τοποθετήστε τα 9 πλακίδια μονοπατιού στο ταμπλό και να κάνετε τον σωστό συνδυασμό ακολουθώντας το φυλλάδιο με τις 48 προκλήσεις; Ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδίου από την εταιρεία Smart Games με 48 προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας...
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€

Κατασκευαστής: Cubika
Πύργος ισορροπίας από ξύλο οξιάς της εταιρείας Cubika. Αποτελείται από 12 τουβλάκια διαφορετικού χρώματος, σχήματος και μεγέθους, που δεν έχουν αιχμηρές γωνίες και ταιριάζουν σε διαφορετικές θέσεις. Το παιχνίδι αναπτύσσει δεξιότητες λεπτής κινητικότητας και διδάσκει το παιδί πώς να επιλέγει τα χρώμα..
9,50€ Χωρίς ΦΠΑ:9,50€
Cubika Ξύλινα τουβλάκια οξιάς 'Χρώματα-Σχήματα-Μεγέθη' 100 τεμ.o Cubika Ξύλινα τουβλάκια οξιάς 'Χρώματα-Σχήματα-Μεγέθη' 100 τεμ.
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Cubika
Τα 100 πολύχρωμα τουβλάκια οξιάς της εταιρείας Cubika θα χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν πόλεις, κάστρα, κτίρια εξασκώντας τη λεπτή κινητικότητα και τη φαντασία τους! Τα τουβλάκια είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο οξιάς και ..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€

Κατασκευαστής: Cubika
Πολύχρωμο σετ κατασκευής με "συναισθήματα" από την εταιρεία Cubika. Το σετ περιλαμβάνει 24 κατασκευαστικές λεπτομέρειες και 6 πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά συναισθήματα. Το παιχνίδι αυτό βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν την οπτική και χωρική τους σκέψη, την φαντασία και την αναγνώριση συναι..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: Djeco
Ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι παρατηρητικότητας και αντίληψης χώρου από την εταιρεία Djeco. Το παιδί θα πρέπει να βοηθήσει τα ζωάκια να βρούν αυτό που ψάχνουν, χρησιμοποιώντας τα βέλη για να δημιουργήσει μια διαδρομή στην κάθε κάρτα παιχνιδιού. Στο πίσω μέρος της κάθε κάρτας υπάρχει εικονογραφ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: Djeco
Μοναδικές ξύλινες σπαζοκεφαλιές από την εταιρεία Djeco. Εξασκήστε το μυαλό σας συνδυάζοντας τα ξύλινα κομμάτια ώστε να συνθέσετε τα σχέδια που ζητούνται.Περιλαμβάνονται οι λύσεις.Ηλικία Από 7 μέχρι 99 ετώνΔιαστάσεις Π22 x Y6 x Β22 εκ...
19,00€ Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Κατασκευαστής: Melissa n Doug
Ξύλινη ανθεκτική βάση με 55 πολύχρωμα κομμάτια για εκμάθηση της αρίθμησης, των χρωμάτων και των σχημάτων από την εταιρεία Melissa & Doug.Ένα κλασικό παιχνίδι με συναρπαστικές λεπτομέρειες που θα ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τη λογική σκέψη στοιβάζοντας τα κομμάτια διαφορε..
42,00€ Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κατασκευαστής: POPPIK
Η καλλιτέχνης Lili Scratchy δημιούργησε μια αφίσα εμπνευσμένη από την τέχνη του γκραφίτι. Γκράφιτι, κινούμενα σχέδια, εικονοστοιχεία: οι λεπτομέρειες αυτής της αφίσας είναι ένα νεύμα σε πολλές τάσεις της τέχνης του δρόμου. Αυτό το κίνημα γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια, όταν οι καλλιτέχνες άρχισαν να ο..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με 1600 Αυτοκόλλητα, Παγκόσμιος Χάρτηςo Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με 1600 Αυτοκόλλητα, Παγκόσμιος Χάρτης
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Από την Αρχαιότητα, οι άνθρωποι έχουν χαρτογραφήσει τον κόσμο.Πιστοί σε αυτή την παράδοση, οι εικονογράφοι του Atelier Cartographik προσφέρουν έναν μοναδικό χάρτη με έγχρωμα pixels.Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αυθεντικό παγκόσμιο χάρτη με αυτοκόλλητα: σε στυλ «pixel art», και να ανακαλύψετε τα..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€

Κατασκευαστής: POPPIK
Ένα πολύ όμορφο πόστερ εντόμων με 44 μεγάλα αυτοκόλλητα, που το καθένα μπορεί να ξανακολληθεί. Κάθε έντομο έχει έναν αριθμό για να μπορεί το παιδί εύκολα να το κολλά στην αφίσα, ακολουθώντας τους αριθμούς που υποδεικνύονται. Αυτά τα αυτοκόλλητα αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη εντόμων: σκαθάρια, δίπτερα,..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 72 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ανακαλύψτε τη μαγεία της βοτανολογίας και γνωρίστε όλα τα μέρη ενός λουλουδιού.Αυτή η αφίσα με θέμα τη Βοτανολογία αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με τα φυτά και τα μέρη του..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα Discovery World Touro Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα Discovery World Tour
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε τη μεγάλη αφίσα και κολλήστε τα 71 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο!Γίνετε πραγματικός ταξιδευτής γνωρίζοντας τα μνημεία όλου του κόσμου με αυτή την αφίσα που αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με ένα θέμα που τα συναρπάζε..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€

Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε τη μεγάλη αφίσα και κολλήστε τα 67 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και δείτε που ζούνε τα ζώα του κόσμου. Αυτή η αφίσα με θέμα τα ζώα του κόσμου αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με ένα θέμα που τα συναρπάζει. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν τοποθετώντας τ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα My English Postero Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα My English Poster
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Μια πολύ ωραία αφίσα με 100% Αγγλικά στοιχεία με 85 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα από τη Γαλλική εταιρεία Poppik. Το παιδί κολλάει στην αφίσα 85 μεγάλα αυτοκόλλητα, ακολουθώντας τους αριθμούς που του υποδεικνύονται και που αντιστοιχούν σε αγγλικές λέξεις και εκφράσεις. Ένας πολύ ευχάριστος τρόπος γ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€

Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 49 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ταξιδέψτε στον γαλαξία μας, Θα εξερευνήσετε έτσι το ηλιακό σύστημα και τον Γαλαξία μας.Αυτή η αφίσα με θέμα την Αστρονομία αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με το σύμπαν μας. ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Μία πολύ όμορφη αφίσα δεινοσαύρων με 32 μεγάλα αυτοκόλλητα, που το καθένα μπορεί να ξανακολληθεί. Κάθε δεινόσαυρος έχει έναν αριθμό για να μπορεί το παιδί εύκολα να το κολλά στην αφίσα, ακολουθώντας τους αριθμούς που υποδεικνύονται. Αυτά τα αυτοκόλλητα αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη δεινοσαύρων: T-rex,..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε τη μεγάλη αφίσα και κολλήστε τα 38 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και μεταφερθείτε στην αρχαία Ελλάδα. Θα ανακαλύψτε έτσι τους θεούς του Ολύμπου αλλά και πολλούς μυθικούς ήρωες.Αυτή η αφίσα με θέμα την Ελληνική Μυθολογία αναπτύσσει την περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιώ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε τη μεγάλη αφίσα και κολλήστε τα 60 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ανακαλύψτε έτσι τα πιο διάσημα ποδοσφαιρικά σωματεία στην Ευρώπη.Αυτή η αφίσα με θέμα τις ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις σχετικά με ένα θέμα που συναρπάζει τα παιδιά: ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ με τον παγκόσμιο χάρτη και κολλήστε τις σημαίες 197 κρατών.Κάθε σημαία έχει έναν αριθμό για να μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε ποια σημαία αντιστοιχεί σε κάθε χώρα.Αυτό το πόστερ επιτρέπει στο παιδί να ανακαλύψει τις σημαίες των κρατών και να τις αντιστοιχίσει με τ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε τη μεγάλη αφίσα, κολλήστε τα 43 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των συναισθημάτων!Με αυτή την αφίσα τα παιδιά θα ανακαλύψουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως είναι ο θυμός, η χαρά, η υπομονή, η ντροπαλότητα κ. α... Μια συλλογή από πολύ αστείους χαρακτ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε τη μεγάλη αφίσα και κολλήστε τα 44 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και περιηγηθείτε στο σπίτι του μικρού αστείου σκύλου Graou.Αυτή η αφίσα με θέμα το σπίτι αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με ένα θέμα που τα συναρπάζει. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα Χρονολόγιο της Παγκόσμιας Ιστορίαςo Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα Χρονολόγιο της Παγκόσμιας Ιστορίας
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Ανακαλύψτε μεγάλα ιστορικά γεγονότα με αυτό το μεγάλο πανόραμα της παγκόσμιας ιστορίας που θα συμπληρωθεί με 80 αυτοκόλλητα επανατοποθέτησης. Το παιδί κολλά τα 80 μεγάλα αυτοκόλλητα στην αφίσα, ακολουθώντας τους αριθμούς που του υποδεικνύονται. Διακρίνει έτσι σημαντικές ιστορικές περιόδους και ανακα..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: POPPIK
Μια πολύ ωραία αφίσα με στοιχεία δάσους η οποία συμπληρώνεται με 60 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα από την γαλλική εταιρεία Poppik. Το παιδί κολλάει στην αφίσα 60 μεγάλα αυτοκόλλητα, ακολουθώντας τους αριθμούς που του υποδεικνύονται και που αντιστοιχούν σε ζώα, φυτά αλλά και χαρακτήρες συνδεδεμένους..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα, Αστερισμοίo Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα με Αυτοκόλλητα, Αστερισμοί
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Αυτά τα γεωμετρικά αστέρια αποτελούνται από τρία απλά σχήματα: το τετράγωνο, το ισοσκελές τρίγωνο και το διαμάντι. Τα σχήματα αυτά συνδέονται μεταξύ τους με άπειρους τρόπους έως να σχηματίσουν φανταστικά σχήματα.Σε αυτό το poster, αυτοκόλλητα διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων (τρίγωνα, τετράγων..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€

Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ, κολλήστε τα 58 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και βρεθείτε στην μεγάλη, πολύχρωμη φάρμα. Σε αυτήν την αφίσα τα παιδιά θα συνθέσουν όλο το σύμπαν της φάρμας με τα ζώα, το τρακτέρ, τους χαρακτήρες και τα εργαλεία .Το παιδί πρέπει να κολλήσει κάθε φιγούρα στο σωστό σημείο...
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 44 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ανακαλύψτε κάθε είδους οχήματα και μηχανήματα. Σε αυτό το πόστερ θα βρείτε ένα τεράστιο γκαράζ, στο οποίο στεγάζονται περίπου πενήντα οχήματα. Από το σκούτερ στο ατμόπλοιο, το παιδί μπορεί να διασκεδάσει να βρει μια ολ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα Πανόραμα με επανακολλούμενα αυτοκόλλητα Χριστούγενναo Poppik Εκπαιδευτική Αφίσα Πανόραμα με επανακολλούμενα αυτοκόλλητα Χριστούγεννα
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Έρχονται τα Χριστούγεννα και ειναι ευκαιρία για τα παιδιά να δημιουργήσουν αυτή την όμορφη σκηνή της Γέννησης των Χριστουγέννων!!!Tοποθετώντας το σωστό σχήμα αυτοκόλλητου στις λευκές θέσεις σύμφωνα με τον χρωματικό κώδικα εμφανίζεται λίγο λίγο η εικόνα των Χριστουγέννων. Εφόσον τελειώσει μπορεί να χ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€

Κατασκευαστής: POPPIK
Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 49 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ανακαλύψτε η λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Η ιδέα είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να καταλάβουν πώς λειτουργεί το σώμα: τι είναι μέσα; Πώς ονομάζονται τα διάφορα όργανα; Από 3 ετών, τα παιδιά έχουν πάθος για το σώμα..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Poppik Παραμύθια με αυτοκόλλητα Hansel και Gretelo Poppik Παραμύθια με αυτοκόλλητα Hansel και Gretel
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Να ένας νέος, πρωτότυπος και διασκεδαστικός τρόπος που θα φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με τα κλασικά παραμύθια!Τα παιδιά καλούνται να ανακατασκευάσουν τις 6 εικόνες του παραμυθιού "Χάνσελ και Γκρέτελ" τοποθετώντας τα επανακολλούμενα αυτοκόλλητα στα σωστά σημεία. Στη συνέχεια, ανακαλύπτου..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€

Poppik Παραμύθια με αυτοκόλλητα Η Κοκκινοσκουφίτσαo Poppik Παραμύθια με αυτοκόλλητα Η Κοκκινοσκουφίτσα
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Να ένας νέος, πρωτότυπος και διασκεδαστικός τρόπος που θα φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με τα κλασικά παραμύθια!Τα παιδιά καλούνται να ανακατασκευάσουν τις 6 εικόνες του παραμυθιού "Η Κοκκινοσκουφίτσα" τοποθετώντας τα επανακολλούμενα αυτοκόλλητα στα σωστά σημεία. Στη συνέχεια, ανακαλύπτου..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€

Poppik Παραμύθια με αυτοκόλλητα Τα τρία γουρουνάκια Poppik Παραμύθια με αυτοκόλλητα Τα τρία γουρουνάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Να ένας νέος, πρωτότυπος και διασκεδαστικός τρόπος που θα φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με τα κλασικά παραμύθια!Τα παιδιά καλούνται να ανακατασκευάσουν τις 6 εικόνες του παραμυθιού "Τα τρία γουρουνάκια" τοποθετώντας τα επανακολλούμενα αυτοκόλλητα στα σωστά σημεία. Στη συνέχεια, ανακαλύπτο..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Κατασκευαστής: POPPIK
Να ένας νέος, πρωτότυπος και διασκεδαστικός τρόπος που θα φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με τα κλασικά παραμύθια!Τα παιδιά καλούνται να ανακατασκευάσουν τις 6 εικόνες του παραμυθιού "Η Χρυσομαλλούσα και τα τρία αρκουδάκια" τοποθετώντας τα επανακολλούμενα αυτοκόλλητα στα σωστά σημεία. Στη σ..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Ζώα του Ποταμούo Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Ζώα του Ποταμού
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Αυτό το σετ της εταιρείας Poppik περιέχει 6 όμορφες κάρτες (18Χ18εκ.) με 96 αυτοκόλλητα για πολύ μικρά παιδιά.Υπάρχουν έξι κάρτες από ζώα του ποταμού: ψάρια, βάτραχοι, πάπιες, γερανοί, λιβελλούλες: ένας ολόκληρος κόσμος για να ανακαλύψετε!Το παιδί πρέπει να βρει τα σωστά σημεία, ακολουθώντας..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€

Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Ζωάκιαo Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Ζωάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Αυτό το σετ της εταιρείας Poppik περιέχει όμορφες κάρτες με 96 αυτοκόλλητα για πολύ μικρά παιδιά.Υπάρχουν έξι κάρτες με ζωάκια και ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει για να τον ανακαλύψετε! Σε αυτές τις έξι κάρτες, κολλάμε τα αυτοκόλλητα στις διακεκομμένες γραμμές ακολουθώντας τα χρώματα. Σιγά-..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€

Κατασκευαστής: POPPIK
Η εταιρεία Poppik δημιούργησε τα πρώτα αυτοκόλλητα για πολύ μικρά παιδιά και περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Υπάρχουν έξι κάρτες με σπίτια, αυτοκίνητα και δέντρα, ένας ολόκληρος κόσμος για να ανακαλύψετε! Σε αυτές τις έξι κάρτες, κολλάμε τα αυτοκόλλητα στις διακεκομμένες γραμμές ακολουθώντας τα χρώματ..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Τα Ζώα του Δάσουςo Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Τα Ζώα του Δάσους
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Αυτό το σετ της εταιρείας Poppik περιέχει 6 όμορφες κάρτες (18Χ18εκ.) με 96 αυτοκόλλητα για πολύ μικρά παιδιά.Υπάρχουν έξι κάρτες από ζώα του δάσους: ελαφάκια, πασχαλίτσες, σκίουροι, σπουργίτια, σκαντζόχοιροι και πεταλούδες: ένας ολόκληρος κόσμος για να ανακαλύψετε!Το παιδί πρέπει να βρει τα..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€

Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Φύσηo Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Φύση
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Οπωροφόρα δέντρα, πουλιά, ζώα… ένας ολόκληρος κόσμος για να ανακαλύψετε! Αυτή η δραστηριότητα με αυτοκόλλητα έχει σχεδιαστεί για μικρά παιδιά από 2 ετών. Στις 6 κάρτες, κολλήστε τα αυτοκόλλητα στις διακεκομμένες θέσεις ακολουθώντας τα χρώματα. Σιγά σιγά οι εικόνες παίρνουν χρώμα! Μόλις τελειώσουν, ..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€

Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Ωκεανόςo Poppik Τα πρώτα μου Αυτοκόλλητα Ωκεανός
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: POPPIK
Αυτό το σετ της εταιρείας Poppik περιέχει 6 όμορφες κάρτες (18Χ18εκ.) με 96 αυτοκόλλητα για πολύ μικρά παιδιά.Υπάρχουν έξι κάρτες με ψαράκια και ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει για να τον ανακαλύψετε!Το παιδί πρέπει να βρει τα σωστά σημεία, ακολουθώντας έναν απλό χρωματικό κωδικό για να ..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€

Κατασκευαστής: Small Foot company
Η εκπαιδευτική κάμπια πολλαπλών δραστηριοτήτων σας δίνει πολλαπλές επιλογές παιχνιδιού. Πόσα στρώματα μετράτε στον κορμό της; Μπορείτε να ταιριάξετε τα σχήματα στις σωστές υποδοχές; Πόσα χρώματα βλέπετε; Μπορείς να αναγνωρίσεις τα φρουτάκια σε κάθε δισκάκι; Ένα παιχνίδι που ενισχύει την συγκέντρωση..
35,20€ 31,50€ Χωρίς ΦΠΑ:31,50€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Παίξτε μαθαίνοντας παιχνιδιάρικα χρώματα και σχήματα! Αυτός ο στιβαρός ξύλινος κύβος έχει τρύπες ειδικά διαμορφωμένες και στις πέντε πλευρές στις οποίες χωράει μόνο ένα από τα ξύλινα μπλοκ. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι προσαρμογής σχήματος για εκπαίδευση λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και εκμάθηση σχημάτ..
28,00€ 25,50€ Χωρίς ΦΠΑ:25,50€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Δύο υφασμάτινα ανοίγματα δίνουν στα χέρια πρόσβαση σε αυτό το μεγάλο κουτί από χρωματιστό και διάφανο λακαρισμένο κόντρα πλακέ, δύο φακοί πρίσματος αφήνουν τα μάτια να μαντέψουν κάτι, ένα μικρό χωνί στο καπάκι κάνει τα παιδιά να τσιμπήσουν τα αυτιά τους. Τι θα μπορούσε να είναι εδώ μέσα; Οι φακοί κα..
62,00€ 55,00€ Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Froggit" 2-6 παίκτεςo Smart Games επιτραπέζιο παιχνίδι "Froggit" 2-6 παίκτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Smart Games
Οδηγήστε τους βατράχους σας σε όλη τη λίμνη και συγχρόνως, εμποδίστε άλλους παίκτες να κάνουν το ίδιο. Προσοχή όμως στα ψάρια! Ο πρώτος παίκτης που θα φέρει όλη την οικογένεια βατράχων στην άλλη πλευρά κερδίζει το παιχνίδι. Παίζεται σε 2 επίπεδα παιχνιδιού : Junior και Expert.Α. ΕΠΙΠΕΔΟ JUNIOR 6+ Το..
35,50€ Χωρίς ΦΠΑ:35,50€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 64 (2 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου