Menu
Your Cart

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Εκπαιδευτικά παιχνίδια
Μια κουκουβάγια, δύο κροκοδειλάκια, τρία μικρά γουρουνάκια, τέσσερα ελεφαντάκια και στο τέλος ... δέκα μικρά πιγκουινάκια! Ένα παζλ εξαιρετικής ποιότητας και εικονογράφησης, από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι. Το κουτί περιλαμβάνει δέκα παζλ από ένα έως δέκα κομμάτια, σταδιακά αυξανόμενης δυσκολίας...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Ένας ιδιαίτερος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με το μέτρημα. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται δέκα παζλ, κομματιών από 1 έως 10 αντίστοιχα, ώστε να είναι αυξανόμενης δυσκολίας. Συνολικός αριθμός κομματιών: 55. Από 3 ετών. Διαστάσεις μεγαλύτερου παζλ: 140 x 21 εκ...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Δημιούργησε τις δικές σου υπέροχες ιστορίες με τα επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα. Κόλλησε τα χαριτωμένα ζωάκια στην κάρτα-περιβάλλον που ζει το καθένα. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Διαστάσεις συσκευασίας: 24.5 x 20 ε..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Χρησιμοποίησε τα αυτοκόλλητα για να ντύσεις, τις όμορφες χορεύτριες και τους όμορφους χορευτές, αλλά και να διακοσμήσεις την σκηνή της όπερας, την αίθουσα διδασκαλίας και το βεστιάριο.Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Χρησιμοποιήστε τα διάφορα αυτοκόλλητα όπως τον τυραννόσαυρο, τον βραχιόσαυρο ή τον τρικεράτοπα και διασκεδάστε τοποθετώντας τους στη ζούγκλα, κοντά στο ηφαίστειο αλλά και στη θάλασσα! Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιουργήστε τις δικές σας υπέροχες, μοναδικές ιστορίες, με τα επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα της Auzou. Κολλήστε τα ζωάκια του Πάσχα, στις κάρτες περιβάλλοντος, και σκαρφιστείτε τις πιο γλυκές, πασχαλινές ιστορίες. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλη..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιούργησε τις δικές σου υπέροχες ιστορίες με γενναίους ιππότες. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιουργήστε τις δικές σας υπέροχες, μοναδικές ιστορίες, με τα επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα της Auzou. Κολλήστε τις γλυκές νεράιδες, τις όμορφες πριγκίπισσες και τα φανταστικά, μυθικά ζωάκια στις κάρτες περιβάλλοντος. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 200 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Δημιούργησε τις δικές σου ιστορίες και ξεκίνα το κυνήγι του χαμένου θησαυρού με τα υπέροχα αυτοκόλλητα με θέμα τους πειρατές. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. ΠΡΟΣΟΧΗ Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Χρησιμοποίησε τα αυτοκόλλητα για να ντύσεις τις όμορφες πριγκίπισσες και παράλληλα, διασκέδασε διακοσμώντας τους κήπους, τα κάστρα και το δωμάτιο ομορφιάς! Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες και πάνω από 180 αυτοκόλλητα. Προσοχή: Όλα τα αυτοκόλλητα είναι επανατοποθετούμενα. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Ένα πακέτο με 200 όμορφα, επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα με θέμα τους υπερήρωες! Χρησιμοποιήστε τα για να ζωντανέψετε τις 6 καρτέλες που περιέχονται και δημιουργήστε τις δικές σας υπέροχες, μοναδικές ιστορίες. Από 3 ετών...
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Συναρμολογήστε τα τέσσερα ξύλινα παζλ τοποθετώντας τα, το ένα πάνω στο άλλο, περιμετρικά της μικρής ξύλινης καλύβας, για να ανακαλύψετε πώς αλλάζουν οι εποχές! Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 4 στρογγυλά παζλ των 10 κομματιών. Ηλικία: Από 2 ετών. Διάμετρος παζλ: 28 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 19 x 19..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Μια φορά κι έναν καιρό … ένας αφηρημένος σεφ έχασε τα απαραίτητα συστατικά για να μαγειρέψει τα πιάτα ημέρας. Βοηθήστε τον να βρει τα λαχανικά, τα όσπρια, τα ψάρια, τα ζυμαρικά και να φτιάξει τις συνταγές του! Αριθμός παικτών: 2-5. Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 15 λεπτά. Από 7 ετών. Περιεχόμενα: 80 κάρτ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Εξερευνήστε και μάθετε τα πάντα για τους δεινοσαύρους, με αυτό το μοναδικό παζλ της αγαπημένης μας εταιρείας Londji. Συνθέτοντας την εικόνα θα συναντήσετε 20 στρογγυλά κομμάτια, τα κεφάλια των δεινοσαύρων, τα οποία διαθέτουν ενδιαφέροντα γεγονότα, όπως το όνομα και το βάρος, για τον κάθε δεινόσαυρο...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Γνωρίστε τo «Al Mare» μία από τις νεότερες προσθήκες της Londji, στην υπέροχη σειρά της «Arts & Crafts». Χρησιμοποιήστε τις νερομπογιές που περιλαμβάνονται στην συσκευασία για να χρωματίσετε τα ψαράκια και στη συνέχεια να κατασκευάσετε τα δικά σας, μοναδικά, θαλασσινά μόμπιλε. Το παιχνίδι βοηθά τα π..
26,50€ Χωρίς ΦΠΑ:26,50€
Τοποθετήστε έναν ελέφαντα, μετά βάλτε πάνω του μια μπάλα, μετά κι άλλον ελέφαντα και μετά... Προσέξτε μην τους αφήσετε να πέσουν! Για να δούμε ποιος από τους παίκτες θα αψηφήσει περισσότερο τους νόμους της βαρύτητας, θα αποκτήσει την καλύτερη ισορροπία και θα χτίσει τον ψηλότερο πύργο; Το παιχνίδι ε..
39,50€ Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Ας παίξουμε μουσική! Σε ποια οικογένεια μουσικών θα ανήκετε; Αρκούδες, ελέφαντες, τίγρεις, ρινόκεροι, αλεπούδες, λαγοί, ποντίκια… Όλοι ενώνονται για να σχηματίσουν μια μεγάλη μπάντα! Μαζέψτε τα όλα με αυτό το οικογενειακό παιχνίδι καρτών. Όποιος μαζέψει όλα τα μέλη της ίδιας οικογένειας κερδίζει! Έν..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Ο Ταγματάρχης Τομ, ο κορυφαίος αστροναύτης της αγαπημένης μας εταιρείας Londji, προσεδαφίστηκε στη Σελήνη και σας καλεί να την εξερευνήσετε μαζί του! Διαστάσεις παζλ: 32 x 23 εκ. Από 3 ετών...
17,50€ Χωρίς ΦΠΑ:17,50€
Δημιουργήστε τα δικά σας πρωτότυπα οχήματα με στάμπες όπως εσείς τα φαντάζεστε! Αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πύραυλοι, τρένα…και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Περιλαμβάνονται 15 ξύλινες σφραγίδες καθώς και ένα μπλοκ για να αποτυπώσεις τις δημιουργίες σου. Εικονογράφηση: Can Seixanta. Διαστάσεις σφραγίδα..
26,50€ Χωρίς ΦΠΑ:26,50€
Ταξιδέψτε στη Βαρκελώνη και γνωρίστε την επιβλητική και μαγική Sagrada Familia με αυτό το παζλ 200 κομματιών! Φυσικά, η εικονογράφηση, έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα: παιδάκια πετούν κρατώντας μπαλόνια, ενώ παρόντες είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα, ένα καράβι κι ένα ταξί. Ο ίδιος ο ναός έχει ..
18,50€ Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Στο δάσος της μικρής αρκούδας, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις! Συναρμολογήστε το παζλ και έπειτα προσπαθήστε να τις ανακαλύψετε όλες! Διασκεδάστε με τις ώρες ψάχνοντας τα ζωύφια και τα πλάσματα του δάσους που εικονίζονται στις 24 μάρκες, στη μεγάλη εικόνα. Ηλικία: Από 3 ετών. Διαστάσεις παζλ: 30 x 60 εκ...
24,90€ Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Προσεκτικοί oοδηγοί, χαρούμενοι ποδηλάτες και φορτηγά γεμάτα παγωτό! Ας μην τελειώσει ποτέ αυτή η υπέροχη διαδρομή! Μόλις φτιάξετε το παζλ, αρχίζει ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας. Ποιος θα βρει πρώτος τους δέκα οδηγούς; Το παζλ αποτελείται από 48 κομμάτια ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται και 10 κά..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Ένα χαριτωμένο και όμορφο παζλ 36 κομματιών, με ιδιαίτερη εικονογράφηση. Πάρτε το ποδήλατό σας και ελάτε να απολαύσετε μια βόλτα με τη φίλη μας την αλεπού και τα υπόλοιπα μέλη της ποδηλατικής ομάδας της Londji! Διαστάσεις παζλ: 32 x 23 εκ. Από 3 ετών...
17,50€ Χωρίς ΦΠΑ:17,50€
Κατασκευαστής: BS Toys
Το παιχνίδι Βελάκια Velcro από την Bs Toys θα γίνει το αγαπημένο του κάθε παιδιού! Μεγάλος κρεμαστός στόχος με velcro! Κρεμάστε το Βελάκια Velcro στόχο σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και ξεκινήστε! Ένα παιχνίδι για κάθε παιδί και μεγάλο που απολαμβάνει τα παιχνίδια στόχων και ψάχνει κάτι δια..
28,90€ Χωρίς ΦΠΑ:28,90€
Κατασκευαστής: BS Toys
Το Bs Toys Δίχτυ Ping Pong από την Bs Toys είναι το πιο εύχρηστο δίχτυ! Εφαρμόζει πανεύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια με ένα κλικ. Εκπαιδεύστε την ταχύτητα και την παρατηρικότητα σας, και ας κερδίσει ο καλύτερος! Υλικό Κατασκευής Πλαστικό Περιλαμβάνει 1 δίχτυ (ρακέτα και μπαλάκι δεν..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: BS Toys
Ζικ Ζακ και πάμε..οι μπάλες κυλάνε προς όλες τις κατευθύνσεις! Πιάστε τις μπάλες όσο πιο γρήγορα μπορείτε με το τσιμπιδάκι και προσπαθήστε να τις βάλετε με τη σειρά που υποδεικνύουν οι κάρτες. Πιάστε πρώτα τις μπάλες με δύο χρώματα γιατι.. αξίζουν περισσότερους πόντους. Είσαι ο πιο γρήγορος ή..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Κατασκευαστής: BS Toys
Αυτό το πράσινο μήλο έχει μέσα του πολλά μικρά μήλα. Μπορείς να τα βγάλεις ένα, ένα; Προσοχή όμως να μην κουνήσεις την μπάρα! Χρησιμοποίησε τις κάρτες για περισσότερους πόντους! Σκοπός του παιχνιδιού: Βγάλε ένα μήλο χωρίς να αφήσεις την μπάρα να κουνηθεί. Μάζεψε όσα πιο πολλά μπορείς. Παίξε με τις ..
33,00€ Χωρίς ΦΠΑ:33,00€
Κατασκευαστής: BS Toys
Ένα παιχνίδι που εξασκεί την μαθηματική λογική και την απλότητα των ρετρό παιχνιδιών. 24 μεγάλα ξυλάκια με χρωματιστή άκρη και 30 κάρτες με την λύση στο πίσω μέρος. Δεν βαριέσαι ποτέ να παίζεις γιατί μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου προβλήματα-συνδυασμούς! Περιλαμβάνεται υφασμάτινο, βαμβακ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Κατασκευαστής: BS Toys
Με το Σετ Παιχνιδιών Πάρτυ / Party Kit θα παίξουνε : Τσουβαλοδρομίες, αυγομαχίες, κουταλοδρομίες και πολλά ακόμα! Ιδανικά για πάρτυ, γενέθλια και ώρες διασκέδασης. Περιλαμβάνει : 4 πολύχρωμα ανθεκτικά τσουβάλια με χερούλια(70 x 50 εκ) 4 πολύχρωμα πλαστικά κουτάλια 4 πολύχρωμα αυγά 4 πολύ..
28,90€ Χωρίς ΦΠΑ:28,90€
Χαλαρώστε εικονογραφώντας μοτίβα με τις νέες στάμπες της σειράς «Arts & Crafts: Calming Stamps» της αγαπημένης μας Londji, με θέμα τη φύση. Η συσκευασία περιλαμβάνει 9 αναδιπλούμενα φύλλα, 6 ξύλινες στάμπες και 3 διαφορετικά χρώματα μελάνι (κόκκινο, πράσινο και πορτοκαλί). Ηλικία: Από 5 ετών. Διαστά..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Χαλαρώστε εικονογραφώντας μοτίβα με τις νέες στάμπες της σειράς «Arts & Crafts: Calming Stamps» της αγαπημένης μας Londji, με θέμα τη θάλασσα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 9 αναδιπλούμενα φύλλα, 6 ξύλινες στάμπες και 3 διαφορετικά χρώματα μελάνι (κόκκινο, πορτοκαλί και μπλε). Ηλικία: Από 5 ετών. Διαστά..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Χαλαρώστε εικονογραφώντας μοτίβα με τις νέες στάμπες της σειράς «Arts & Crafts: Calming Stamps» της αγαπημένης μας Londji, με θέμα τη ζωή στο χωριό. Η συσκευασία περιλαμβάνει 9 αναδιπλούμενα φύλλα, 6 ξύλινες στάμπες και 3 διαφορετικά χρώματα μελάνι (πράσινο, πορτοκαλί και μπλε). Ηλικία: Από 5 ετών. ..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Τα πολυαγαπημένα παζλ «Cats» και «Dogs» της αγαπημένης μας εταιρείας Londji, ενώνονται σε μια νέα, μοναδική εκδοχή pocket, και ένα παζλ διπλής όψεως, 24 κομματιών.Διαστάσεις συσκευασίας: 16 x 16 x 4.5 εκ.Διαστάσεις παζλ: 23 x 32 εκ.Ηλικία: Από 3 ετών...
17,50€ Χωρίς ΦΠΑ:17,50€
Γνωρίστε τo «Chez Moi» μία από τις νεότερες προσθήκες της Londji, στην υπέροχη σειρά της «Arts & Crafts». Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και χρησιμοποιώντας τα αυτοκόλλητα και διακοσμήστε τα σπίτια ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας φανταστική και πολύχρωμη πόλη. Το παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να αναπτ..
26,50€ Χωρίς ΦΠΑ:26,50€
Ένα πανέμορφο παζλ 36 κομματιών, εμπνευσμένο από το κλασσικό παραμύθι της «Σταχτοπούτας» που όλοι αγαπάμε. Διαστάσεις παζλ: 48 x 73 εκ. Από 3 ετών...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Ανακαλύψτε το κλασσικό παιχνίδι της ντάμας μέσα από τις πανέμορφες εικονογραφήσεις της Jessica Das. Επιλέξτε ζώο, λιοντάρι ή τίγρης, και ξεκινήστε! Το παιχνίδι περιλαμβάνει 44 ξύλινα πιόνια και το ταμπλό είναι διπλής όψεως, προσφέροντας δύο επίπεδα δυσκολιών, για αρχάριους και μικρότερα παιδιά από τ..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Ανακαλύψτε το παγκοσμίως γνωστό και πολυαγαπημένο παιχνίδι «Φιδάκι» σε μια πρωτότυπη έκδοση από την εταιρεία Auzou. Το πανέμορφο ταμπλό, διακοσμημένο με έντονα, ζωηρά χρώματα και χαριτωμένα ζωάκια θα τραβήξουν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Με εικονογράφηση από τη διάσημη Αυστραλή σχεδιάστρια Sophi..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Η σειρά κλασσικών επιτραπέζιων παιχνιδιών της Auzou, επεκτείνεται με αυτή την πανέμορφη, εκμοντερνισμένη εκδοχή του πολυαγαπημένου «Solitaire». Τα περίεργα παιδιά θα λατρέψουν αυτό το μοναδικό παιχνίδι. Ένα υπέροχο παιχνίδι στρατηγικής που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη λογική τους σκέψη και να εξ..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής και συμφωνίας! Η περιπέτεια ξεκινά! Χτίστε το μονοπάτι σας προς την κορυφή του βουνού και καταφέρετε να είστε ο πρώτος ορειβάτης που θα αψηφήσει τους κινδύνους και θα την κατακτήσει, κερδίζοντας αιώνια δόξα! Ένα πρωτότυπο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, που θ..
39,00€ Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Το Cluck, Cluck! The Fox! είναι ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Ένα συνεργατικό παιχνίδι που βασίζεται στην προσπάθεια να σώσετε τις κότες και τα αυγά πριν εμφανιστεί η αλεπού! Περιερχόμενα: 1 ταμπλό, 1 ξύλινη μάρκα διαμέτρου 4 εκ., 1 ξύλινο ζάρι, 24 ξύλινα αυγά και 4 αυγοθήκες. Αριθμός παικτών..
39,00€ Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Το πολυαγαπημένο, δημοφιλές παιχνίδι «Cluck, Cluck! The Fox!» της εταιρείας Londji, κυκλοφορεί επιτέλους σε εκδοχή pocket! Το Cluck, Cluck! The Fox! είναι ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Ένα συνεργατικό παιχνίδι που βασίζεται στην προσπάθεια να σώσετε τις κότες και τα αυγά πριν εμφανιστεί η αλε..
22,90€ Χωρίς ΦΠΑ:22,90€
Συναρμολογήστε και ζωγραφίστε τις φιγούρες των δεινοσαύρων και χρησιμοποιήστε τα στένσιλ για να δημιουργήσετε μοναδικές σκηνές με φόντο τις όμορφες καρτέλες που περιέχονται στο σετ. Από 3 ετών...
17,00€ Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Ένα παιχνίδι για να μάθετε να σκέφτεστε διαφορετικά. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συμπληρώσετε τις εικόνες που θα βρείτε στα φύλλα των μπλοκ με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο! Το σετ περιλαμβάνει: 4 μολύβια και 4 μπλοκ των 47 φύλλων με εικόνες. Από 6 ετών...
24,90€ Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Φτιάξτε τα 4 εξαιρετικής ποιότητας παζλ 9, 12, 16 και 20 κομματιών, και αυξανόμενης δυσκολίας αντίστοιχα. Στη συνέχεια φορέστε τα ειδικά γυαλιά, παρατηρείστε τις εικόνες και ανακαλύψτε παιχνιδιάρικες φώκιες, όμορφους πιγκουίνους, και όλο τον φανταστικό κόσμο που κρύβεται μέσα στον πάγο! Διαστάσεις π..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Το Despertar είναι ένα πολύχρωμο και αισιόδοξο έργο τέχνης της Eva Arsmisen μεταμορφωμένο σε ένα υπέροχο παζλ 500 κομματιών. Μια πραγματική πρόκληση για ανήσυχα μυαλά. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι. Διαστάσεις παζλ: 46 x 32 εκ. Από 6 ετών...
27,90€ Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
<