Menu
Your Cart

S.T.E.A.M.

S.T.E.A.M.
Κατασκευαστής: Eitech
Μεταλλική κατασκευή της γερμανικής  εταιρείας Eitech που βοηθάει τα παιδιά να βελτιώσουν την λεπτή τους κινητικότητα και την δημιουργικότητα τους. Το σετ αποτελείται από 170 μεταλλικά κομμάτια, τις απαραίτητες βίδες, 1 κατσαβίδι και 1 γαλλικό κλειδί. Η κατασκευή είναι κατάλληλη για παιδιά άνω τ..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Κατασκευαστής: Eitech
Μεταλλική κατασκευή της γερμανικής εταιρείας Eitech που βοηθάει τα παιδιά να βελτιώσουν την λεπτή τους κινητικότητα και την δημιουργικότητα τους. Το σετ αποτελείται από μεταλλικά κομμάτια, τις απαραίτητες βίδες, 1 κατσαβίδι και 1 γαλλικό κλειδί. Η κατασκευή είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 8 ετών...
23,90€ Χωρίς ΦΠΑ:23,90€
Geomag Mechanics Σετ Gravity 'Race Track' 67τμχ. Geomag Mechanics Σετ Gravity 'Race Track' 67τμχ.
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: GEOMAG
Μαγνηνικό σετ κατασκευών Mechanics Gravity Race Track από την Geomag!Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές! Δημιουργήστε μια πίστα αγώνων που κινείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας! Το μαγνητικό..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: GEOMAG
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα σχήματα και τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές! Δημιουργήστε μια πίστα αγώνων που κινείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας! Το μαγνητικό κανόνι χρησιμοποιεί τη δύναμη της έλξης για να επιταχύνει και ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 100 Τμχ Clear Colors Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 100 Τμχ Clear Colors
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Magnatiles
Το σετ κατασκευής της εταιρείας Magna-Tiles περιλαμβάνει 100 πολύχρωμους μαγνήτες για ατελείωτες κατασκευές. Τα πολύχρωμα κομμάτια έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, προσφέροντας στα παιδιά σας αμέτρητους νέους τρόπους να ασκούν τη δημιουργικότητά τους και τη φαντασία τους. Το σετ μαγνητικών κα..
119,90€ Χωρίς ΦΠΑ:119,90€

Κατασκευαστής: Magnatiles
Bling, bling. Το σετ Stardust 15 τεμαχίων βοηθά τις δημιουργίες σας να αστράφτουν με λάμψη και να καθρεφτίζουν σε αφθονία. Κατασκευασμένο από τον αρχικό σχεδιασμό Magna-Tiles®, αυτό το λαμπερό μαγνητικό σετ κτιρίου διαθέτει πλακίδια γεμάτα αιωρούμενα glitter και καθρέφτες που τραβούν το φως για αυτή..
33,90€ Χωρίς ΦΠΑ:33,90€
Κατασκευαστής: Magnatiles
Η δημιουργικότητα πυροδοτείται και στο σκοτάδι. Πάρτε αυτά τα μοναδικά πλακίδια λάμψης για τον αγαπημένο σας μικρό οικοδόμο για να δημιουργήσετε κάστρα και πυραύλους. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: 4 κλασικά τετράγωνα 4 Κλασικά Ορθογώνια Τρίγωνα 4 Κλασικά Ισόπλευρα Τρίγωνα 4 Κλασικά Ισοσκελή Τρί..
33,90€ Χωρίς ΦΠΑ:33,90€
Κατασκευαστής: Magnatiles
Το μαγνητικό παιχνίδι από την εταιρία Magna-Tiles θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διάδρασης αλληλεπιδρώντας μαζί του. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την μαγνητική ισχύ, συγκρατώντας σταθερά τα διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου έχουν αποδειχτεί ότι συμβ..
33,90€ Χωρίς ΦΠΑ:33,90€
Κατασκευαστής: Magnatiles
Ξεκινήστε μια διασκεδαστική βόλτα στον πάγο με το σετ Magna-Tiles® Arctic Animals. Οι νεαροί εξερευνητές μπορούν να ακολουθήσουν τα ίχνη των πιγκουίνων και των πολικών αρκούδων, να χαλαρώσουν με τις φώκιες δίπλα στην ακτή και να παρακολουθήσουν την μεγάλη φάλαινα. Συνδυάζεται με όλη την οικογένεια M..
45,90€ Χωρίς ΦΠΑ:45,90€
Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 28 Τμχ Σπίτι Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 28 Τμχ Σπίτι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Magnatiles
Τα παιδιά χρησιμοποιούν συνεχώς τη φαντασία τους για να κατασκευάσουν και να εξερευνήσουν φανταστικούς νέους κόσμους. Βοηθήστε τους να κάνουν αυτά τα όνειρα πραγματικότητα με ένα σετ Magna-Tiles® House 28 τεμαχίων! Παρακολουθήστε τα παιδιά ή τους μαθητές σας να κατασκευάζουν σπίτια, κάστρα, διαστη..
53,90€ Χωρίς ΦΠΑ:53,90€

Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 32 Τμχ Builder Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 32 Τμχ Builder
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Magnatiles
Εμπνέοντας νέους κατασκευαστές: Αυτό το σετ περιλαμβάνει δύο λειτουργικούς γερανούς που μπορούν να ανεβαίνουν, να χαμηλώνουν, να εκτείνονται και να περιστρέφονται 360 μοίρες, καθώς και τροχούς, τυπωμένους δρόμους και προειδοποιητικές πινακίδες. Εγκεκριμένα από STEM: Αυτό το σετ κατασκευών βοηθά το ..
54,90€ Χωρίς ΦΠΑ:54,90€

Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 32 ΤμχClear Colors Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 32 ΤμχClear Colors
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Magnatiles
 Η δημιουργική φαντασία του παιδιού σας χρειάζεται μια διέξοδο που όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και να του αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διαδικασία.Πολλές ώρες παιχνιδιού και δημιουργικότητας χωρίς διδασκαλία! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν εικόν..
49,90€ Χωρίς ΦΠΑ:49,90€

Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 48 Τμχ Clear Colors Dx Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια 48 Τμχ Clear Colors Dx
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Magnatiles
Το Deluxe σετ 48 τεμαχίων διαθέτει μοναδικά κομμάτια που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο Magna-Tiles σετ, συμπεριλαμβανομένων 2 «κομματιών φαντασίας» που βοηθούν τα παιδιά να κατασκευάσουν πύργους, χελώνες, ρομπότ, κοκόρια και άλλες ενδιαφέρουσες δημιουργίες. Ένας διασκεδαστικός συνδυασμός κλασικών γε..
74,90€ Χωρίς ΦΠΑ:74,90€

Κατασκευαστής: Magnatiles
Εξερευνήστε τη φύση παρέα με 4 ζωάκια του δάσους καθώς παίζουν μαζί ανάμεσα στα δέντρα! Συνδυάζεται με όλη την οικογένεια Magna-Tiles: Είτε ξεκινάτε τώρα τη συλλογή σας, είτε έχετε ήδη πλακάκια Magna-Tiles μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα αγαπημένα τους σχήματα και αξεσουάρ και να τα β..
45,90€ Χωρίς ΦΠΑ:45,90€
Κατασκευαστής: Magnatiles
Είναι μια ζούγκλα εκεί έξω! Τα παιδιά θα τρελαθούν για το σετ Jungle Animals με πλακάκια τροπικού θέματος και μαγνητικούς φίλους ζώων. Εξερευνήστε το δάσος με τους Hippo, Sloth, Tiger, Leopard και Caiman καθώς περιστρέφονται και αιωρούνται από τις κορυφές των δέντρων και το ζωντανό πράσινο, ζωντανεύ..
45,90€ Χωρίς ΦΠΑ:45,90€
Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια Ζώα της Φάρμας 25Tμχ Magnatiles Μαγνητικά Πλακίδια Ζώα της Φάρμας 25Tμχ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Magnatiles
Εξερευνήστε τη φάρμα παρέα με 4 ζωάκια! Γνωρίστε την κοτούλα, το άλογο, την αγελάδα και το γουρουνάκι! Συνδυάζεται με όλη την οικογένεια Magna-Tiles®: Είτε ξεκινάτε τώρα τη συλλογή σας, είτε έχετε ήδη πλακάκια Magna-Tiles® μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα αγαπημένα τους σχήματα και ..
45,90€ Χωρίς ΦΠΑ:45,90€

Κατασκευαστής: Magnatiles
Το σετ κατασκευής της εταιρείας Magna-Tiles περιλαμβάνει 36 πολύχρωμους μαγνήτες και 4 δεινόσαυρους για ατελείωτες κατασκευές. Τα πολύχρωμα κομμάτια έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, προσφέροντας στα παιδιά σας αμέτρητους νέους τρόπους να ασκούν τη δημιουργικότητά τους και τη φαντασία τους. Το..
84,90€ Χωρίς ΦΠΑ:84,90€
Quercetti Κατασκευές με Βίδες Τεχνικός 72 Τεμάχια Quercetti Κατασκευές με Βίδες Τεχνικός 72 Τεμάχια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Quercetti
Η πλαστική κατασκευή από την εταιρία Quercetti θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διάδρασης αλληλεπιδρώντας μαζί του.Μέσω της αφής τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το υλικό του πλαστικού και ξεκινούν να το αναγνωρίζουν.Οι πλαστικές κατασκευές χαρακτηρίζονται για την ανθεκτικότητα τους..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€

Κατασκευαστής: 4M
Φτιάξτε 6 διασκεδαστικά παιχνίδια με το Μαγικό Κύκλωμα! Σχεδίασε, κατασκεύασε, παίξε και διασκέδασε με τη λάμπα και τους ήχους του μαγικού κυκλώματος. Ένα διαδραστικό παιχνίδι για τους φίλους και την οικογένειά σου. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που θα βρεις στη συσκευασία και μάθε σημαντικές πληρο..
30,00€ Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Κατασκευαστής: 4M
Ζωγράφισε το δικό σου σετ σκακιού στην περιστρεφόμενη μηχανή ζωγραφικής. Είναι πανεύκολο, προσθέτεις μόνο τη φαντασία σου! Μετέτρεψε ένα κλασικό και συνηθισμένο παιχνίδι σε ένα μοναδικό και ξεχωριστό παιχνίδι χρησιμοποιώντας μόνο τη δημιουργικότητά σου! Επίσης, απαιτούνται αλλά δεν συμπεριλαμβάνοντα..
28,00€ Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
4M KidzRobotix Καλλιέργεια κρυστάλλων με μονόκερους 4M KidzRobotix Καλλιέργεια κρυστάλλων με μονόκερους
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Μάθε πώς μπορείς να καλλιεργήσεις εντυπωσιακούς κρυστάλλους στο σπίτι σου! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να τη διακοσμήσεις με φιγούρες μονόκερων. Κατάπληξε τους φίλους και την οικογένειά σου με το αποτέλεσμα! ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΘΗΚΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ 1. Τοπο..
25,90€ Χωρίς ΦΠΑ:25,90€

4M KidzRobotix Κατασκευή Επιτραπέζιο Ρομπότ Καβούρι 4M KidzRobotix Κατασκευή Επιτραπέζιο Ρομπότ Καβούρι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Φτιάξε ένα ρομποτικό καβούρι! Το ρομπότ ανιχνεύει τις άκρες οποιασδήποτε επιφάνειας για να στρίψει, αποφεύγοντας πτώση. Ενεργοποίησέ το και βάλτο στο τραπέζι για να το δεις να κάνει εντυπωσιακά ακροβατικά. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε ενδιαφέρουσες πληροφο..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€

4M KidzRobotix Κατασκευή Ρομπότ Καλαμάρι 4M KidzRobotix Κατασκευή Ρομπότ Καλαμάρι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Κατασκεύασε ένα ρομπότ που μοιάζει με καλαμάρι και κινείται σε μια επίπεδη επιφάνεια. Θα σε εντυπωσιάσει με τις ρυθμικές κινήσεις του και τα κινούμενα πλοκάμια του! ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η μπαταρία κάνει τον άξονα του μοτέρ να περιστρέφεται. Το βάρος στον άξονα είναι από τη μία πλευρά, έτσι ώστε ότ..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€

4M KidzRobotix Κατασκευή Ρομπότ Σαλιγκάρι 4M KidzRobotix Κατασκευή Ρομπότ Σαλιγκάρι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Φτιάξε το δικό σου σαλιγκάρι από το μηδέν και δες το να γλιστράει σε κάθε επιφάνεια. Ένας συναρπαστικός τρόπος να μάθεις για τη μηχανική επιστήμη! ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Το κιβώτιο ταχυτήτων και ο μηχανισμός που κατασκεύασες, μετατρέπει το ηλεκτρικό ρεύμα σε κινητική ενέργεια. Στην περίπτωση αυτή, το..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€

4M KidzRobotix Κατασκευή Τρελό Ρομπότ 4M KidzRobotix Κατασκευή Τρελό Ρομπότ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Ανακάλυψε τη μηχανική επιστήμη που κάνει αυτό το εξωπραγματικό ρομπότ να κινείται με αστείους και περίεργους τρόπους. Διαθέτει μάτια LED μεγάλης εμβέλειας και κινούμενα χέρια! ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Το κύκλωμα που δημιούργησες, συνδέοντας τη θήκη της μπαταρίας στο κιβώτιο ταχυτήτων και το κεφάλι ..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€

Κατασκευαστής: 4M
Κατασκεύασε την δική σου ανεμογεννήτρια, δες την να αιχμαλωτίζει τον αέρα και να τον μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια!Μάθε για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία ανανεώσιμης ενέργειας. Μέλος της σειράς 4Μ Παιχνίδια Οικολογικής Επιστήμης Steam Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις 24 x 22..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: 4M
Μάθε για τα θαύματα της ρομποτικής και της ανατομίας με αυτό το απίθανο χέρι ρομπότ Ironman! Μπορείς να προγραμματίσεις το ρομπότ να κινείται σε οποιονδήποτε ρυθμό! Η λειτουργία του Μηχανικού Χεριού Ρομπότ είναι αρκετά απλή. Όταν ο διακόπτης είναι ανοιχτός, ρέει ηλεκτρικό ρεύμα στον κινητήρα, κ..
21,90€ Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Κατασκευαστής: 4M
Ήρθε το έξυπνο και πολύχρωμο ρομπότ της 4M που θα σε καταπλήξει! Κατασκεύασε το ρομπότ που μετακινείται προς όλες τις κατευθύνσεις μόνο του! Κατανόησε τον εσωτερικό μηχανισμό που το βοηθά να καθαρίσει το δωμάτιό σου και διασκέδασε μαζί του καθώς το παρατηρείς!Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών. ..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
4M Καλλιέργεια Κρυστάλλων - Special edition 4M Καλλιέργεια Κρυστάλλων - Special edition
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Καλλιέργησε πραγματικούς κρυστάλλους στο σπίτι! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους και την οικογένειά σου. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους κρυστάλλους. ..
26,50€ Χωρίς ΦΠΑ:26,50€

Κατασκευαστής: 4M
Αυτό το έξυπνο Ρομποτικό Όχημα Εξερεύνησης κινείται πάνω σε ρόδες τροφοδοτούμενο από ηλιακή ενέργεια όταν έχει ήλιο. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει; Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.Κατάλληλο άνω των 5 ετών...
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
4M Κατασκευή ηλιακό σύστημα φωτάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Ήρθε η ώρα να κατασκευάσεις το δικό σου ηλιακό σύστημα! Συναρμολόγησε και χρωμάτισε με τα αγαπημένα σου χρώματα τους πλανήτες και άφησε τους να λάμψουν στο σκοτάδι! Στόλισε το δωμάτιό σου με αυτά τα υπέροχα φωτάκια και  κάλεσε τους γονείς και τους φίλους σου να δουν τις δημιουργίες σου! Το αποτ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€

Κατασκευαστής: 4M
Ανακαλύψτε τη μαγνητική δύναμη της Γης! Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με αυτή την τεράστια πυξίδα, που έχει πλάτος 30 εκ. όταν την κατασκευάσετε. Είναι ιδανική για επιστημονικές εργασίες στο σχολείο! ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Οι δύο μαγνήτες του βραχίονα έχουν δύο σημεία όπου η μαγνητική δύναμη είναι ι..
15,00€ Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
4m Κατασκευή Ρομπότ Βούρτσα 4m Κατασκευή Ρομπότ Βούρτσα
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Ήρθε η ώρα να κατασκευάσεις το Ρομπότ Βούρτσα που τρέχει! Αυτό το απίθανο Ρομπότ θα σου προσφέρει όχι μόνο άφθονες ώρες γέλιου σε σένα και στους φίλους σου αλλά θα καταφέρει να σου καθαρίσει και το γραφείο!Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16,5εκ. x 6εκ. x 24εκ.Κατάλληλο για ηλικίες :..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€

4M Κατασκευή Ρομπότ Χρηματοκιβώτιο 4M Κατασκευή Ρομπότ Χρηματοκιβώτιο
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Δώσε στο ρομπότ ένα κέρμα και θα δεις να το καταπίνει στη στιγμή με το σαγόνι του!Τοποθέτησε ένα κέρμα στον βραχίονα κερμάτων και δες το να εξαφανίζεται. Μπορείς να πάρεις πίσω το κέρμα σου, ανοίγοντας το συρτάρι στο κάτω μέρος του ρομπότ. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγ..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€

Κατασκευαστής: 4M
Κατασκεύασε αυτόν τον Φωτεινό Σηματοδότη οδικής κυκλοφορίας και μάθε πώς τα ηλεκτρονικά κυκλώματα ελέγχουν τις σημάνσεις. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Οι λυχνίες του φωτεινού σηματοδότη λειτουργούν με τη χρήση ενός έξυπνου ψηφιακού ηλεκτρονικού συστήματος. Στα ψηφιακά ηλεκτρονικά συστήματα υπάρχουν μόνο ..
15,00€ Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
4M Παζλ 3D  Σαφάρι 4M Παζλ 3D  Σαφάρι
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατα άγρια ζώα σε σκηνικό σαφάρι. Διασκέδασε παίζοντας μαζί με τους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις παζλ: 49 x 49 εκ.Ηλικία 4 ετών και άνω. ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€

4M Φωτιστικό χώρου φλαμίνγκο
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Συναρμολογήστε το δικό σας φωτιστικό χώρου με σχήμα φλαμίνγκο! Μπορείτε είτε να το κρεμάσετε στον τοίχο είτε να το τοποθετήσετε ελεύθερα στον χώρο! Είναι η ιδανική διακόσμηση για κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο!Bάλε τη δική σου πινελιά και κόσμησε το δωμάτιο σου με αυτό το υπέροχο φλαμίνγκο!Κατάλληλο για ..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:18,00€

4M Χειροποίητη τσάντα βόλτας
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: 4M
Προσκάλεσε τις φίλες σου, δημιουργήστε και διασκεδάστε! Φτιάξτε τη δική σας μοντέρνα τσάντα βόλτας της 4Μ μαθαίνοντας τις βασικές τεχνικές της κατασκευής με δέρμα!Πρόκειται για ένα απίστευτα δημιουργικό παιχνίδι που προσφέρει απίστευτη χαρά στον δημιουργό του ! Μέσα από αυτήν τη διαδικασία το παιδ..
18,90€ Χωρίς ΦΠΑ:18,90€

Κατασκευαστής: engino
Οι μικροί μαθητές μπαίνουν πίσω από το τιμόνι για έναν αγώνα υψηλής ταχύτητας με τον Max το πιο γρήγορο αυτοκίνητο, καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του μεγάλη αγωνιστική πρόκληση. Στην πορεία, θα συναντηθούν και θα κατασκευάσουν: ένα ημιρυμουλκούμενο φορτηγό, ένα τρακτέρ, ένα τετράτροχο ποδήλατο, έν..
23,90€ Χωρίς ΦΠΑ:23,90€
Κατασκευαστής: GEOMAG
Το Geomag Glow 64 σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά και διαφορετικά σχήματα και κατασκευές. Είναι ένας απίθανος τρόπος για να βελτιώσετε τις δεξιότητες σκέψης, τη δημιουργικότητα και τις κατασκευαστικές σας ικανότητες. Η συσκευασία περιέχει 30 φωσφορίζουσες μαγνητικές ράβδους, 30 μη μα..
34,90€ Χωρίς ΦΠΑ:34,90€
Κατασκευαστής: GEOMAG
Με το σετ μαγνητικών κύβων Geomag Magicube Math Building 55 Piece τα μικρά παιδιά μπορούν να αναμειχθούν, να ταιριάξουν και να δημιουργήσουν ατελείωτες δυνατότητες εκμάθησης μαθηματικών! Υπάρχουν 10 πολύχρωμοι κύβοι που έχουν σχεδιαστεί μοναδικά για να συνδέονται με οποιονδήποτε άλλο κύβο μέσω τω..
24,90€ Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Κατασκευαστής: GEOMAG
Είστε έτοιμοι να μυήσετε τον μικρό σας μηχανικό στην κατασκευή κυκλώματος και την ανακάλυψη της δύναμης του μαγνητισμού; Κατασκευάστε ένα κύκλωμα που τροφοδοτείται από τις αόρατες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας.Η κατασκευή περιλαμβάνει ένα μαγνητικό κανόνι χρησιμοποιεί τη δύναμη της έ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Κατασκευαστής: Quercetti
Δημιουργήστε όμορφα μωσαϊκά με μεγάλα πολύχρωμα κουμπιά, με 3 διαφορετικά χρώματα και 3 διαφορετικά σχήματα. Τοποθετήστε τα κουμπιά στις τρύπες του πίνακα αφού τοποθετήσετε από κάτω μια κάρτα της επιλογής σας, ταιριάζοντας έτσι το χρώμα και το σχήμα. Τοποθετούνται εύκολα και παραμένουν τέλεια στη..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: Quercetti
Δημιουργήστε όμορφα μωσαϊκά με μεγάλα πολύχρωμα κουμπιά, με 3 διαφορετικά χρώματα και 6 διαφορετικές κάρτες. Με αυτό το υπέροχο παιχνίδι, κατασκευασμένο από 100% βιοπλαστικό, τα παιδιά μπορούν να παίξουν με τα χρωματιστά κουμπιά για να δημιουργήσουν όμορφα ψηφιδωτά. Τα μεγάλα στρογγυλά κουμπιά είναι..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: Quercetti
Το Junior Basic είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να εξοικειωθούν με τις βασικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας την κίνηση χεριών και παρατηρητικότητας. Τοποθετεί την κάρτα κάτω από τον διαφανή πίνακα και χωρίς την βοήθεια των γονέων μπορεί να τοποθετήσει τα μεγάλα κουμπιά πάνω στις ει..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Quercetti Ζωγραφική με στενσιλ, Φάρμα Quercetti Ζωγραφική με στενσιλ, Φάρμα
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Quercetti
Μια ολοκαίνουργια σειρά  κατασκευασμένη από άθραυστο πλαστικό μη τοξικό με στρογγυλεμένες άκρες. Τα νέα περιγράμματα και η ανυψωμένη εξωτερική περίμετρος εξασφαλίζουν μεγάλη ακρίβεια στο σχέδιο και το χρωματισμό. Η θήκη έχει σχεδιαστεί με το ίδιο σχήμα με τις πλάκες μεμβράνης, ώστε να μπορεί να..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€

Κατασκευαστής: Quercetti
Μια νέα εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού "πύργος από τραπουλόχαρτα", μόνο που τα τραπουλόχαρτα έχουν αντικατασταθεί από ειδικές χρωματιστές πλαστικές κάρτες, σχεδιασμένες για να συνδέονται η μία με την άλλη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατασκευάσετε έναν κόσμο φανταστικών τρισδιάστατων κατασκευών πο..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Quercetti Κατασκευή με γρανάζια Georello Φάρμα, 60 τεμάχια Quercetti Κατασκευή με γρανάζια Georello Φάρμα, 60 τεμάχια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Quercetti
Μια κατασκευή με γρανάζια για μικρά παιδιά από την εταιρεία Quercetti. Κατασκευάστε την πιο όμορφη φάρμα με πολλά και διαφορετικά ζωάκια. Τοποθέτησε τα κομμάτια για να φτιάξεις μια βάση. Πάνω σε αυτά στήριξε τα γρανάζια έτσι ώστε τα δοντάκια τους να ενώνονται και να δίνουν κίνηση το ένα στο άλλο...
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€

Quercetti Κατασκευή με Εργαλεία Tecno, 80 τεμάχια Quercetti Κατασκευή με Εργαλεία Tecno, 80 τεμάχια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Quercetti
Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με τα εργαλεία των γονιών τους... Στην Tecno Jumbo θήκη μεταφοράς θα βρουν όλα τα συνηθισμένα εργαλεία, πολύ ρεαλιστικά και απολύτως ασφαλή. Θα βρουν επίσης πολλά και διαφορετικά είδη από βίδες, παξιμάδια και ροδέλες που πρέπει να ταιριάξουν σωστά στο διάτρητο ταμπλ..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,00€

Κατασκευαστής: Quercetti
Μια κατασκευή με γρανάζια για μικρά παιδιά από την εταιρεία Quercetti. Κατασκευάστε το πιο όμορφο πάρκο με πολλά και διαφορετικά ζωάκια. Τοποθέτησε τα κομμάτια για να φτιάξεις μια βάση. Πάνω σε αυτά στήριξε τα γρανάζια έτσι ώστε τα δοντάκια τους να ενώνονται και να δίνουν κίνηση το ένα στο άλλο. ..
30,00€ Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 53 (2 Σελ.)