Menu
Your Cart

Μοντεσσόρι

Μοντεσσόρι
Κατασκευαστής: Small Foot company
Η βροχή πέρασε, το ουράνιο τόξο ξεπροβάλει! Είστε έτοιμοι να το συνθέσετε; Τα ξύλινα κομμάτια του ουράνιου τόξου είναι σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στοίβαξης κατασκευασμένο από FSC® 100% πιστοποιημένο ξύλο που βοηθάει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, στην εξοικεί..
15,50€ 13,50€ Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Η βροχή πέρασε, το ουράνιο τόξο ξεπροβάλει! Είστε έτοιμοι να το συνθέσετε; Τα ξύλινα κομμάτια του ουράνιου τόξου είναι σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι-παζλ κατασκευασμένο από FSC® 100% πιστοποιημένο ξύλο που βοηθάει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, στην εξοικείωση μ..
40,60€ 35,90€ Χωρίς ΦΠΑ:35,90€
Κατασκευαστής: TENDER LEAF toys
Στόχος σου είναι να βοηθήσεις το μικρό σκιουράκι να μαζέψει όλα τα βελανίδια. Μπορείς να το βοηθήσεις; Έπειτα τοποθέτησε τα βελανίδια με τους αριθμούς στη σωστή θέση!Ένα παιχνίδι της φιλοσοφίας Μοντεσσόρι που οξύνει τη συγκέντρωση του παιδιού.Η βάση αυτού του αναπτυξιακού παιχνιδιού είναι μια ξύλινη..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: TENDER LEAF toys
Μία ξύλινη πλακέτα ταξινόμησης από την Tender Leaf Toys με 4 πολύχρωμα σχήματα από μασίφ ξύλο που όλα βγάζουν διαφορετικό ήχο. Κλακ, κροτάλισμα, τρίξιμο και κουδούνισμα! Εισάγετε το νήπιό σας σε έναν κόσμο δημιουργικών ήχων με αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ανάπτυξη..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: TENDER LEAF toys
Ένα υπέροχο Ξύλινο Παιχνίδι Στοίβαξης Ουράνιο Τόξο, από την εταιρία Tender Leaf, που αποτελείται από 7 κομμάτια στοίβαξης διαφορετικών χρωμάτων. Οι καμάρες του ουράνιου τόξου ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους με τις οποίες το παιδί μπορεί να δημιουργήσει διάφορες κατασκευές, χρησιμοποιώντας τη φαντασία..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι που συμβάλλει στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και εννοιών.Βοηθά το μικρό παιδί να μάθει τα χρώματα, τα σχήματα και τους αριθμούς, καθώς και να αναπτύξει τη λεπτή κινητικότητα κατά την τοποθέτηση των κομματιών στη σωστή τους θέση. Το παιδί μπορε..
24,90€ Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Κατασκευαστής: Djeco
Ξύλινο ταμπλό με 3 διαφορετικές κλειδαριές σε 3 διαφορετικές πορτούλες από την εταιρεία Djeco. Βρείτε πώς να τις ξεκλειδώσετε και οι εικόνες χαριτωμένων ζώων, που κρύβονται πίσω, θα σας ανταμείψουν!Ένα παιχνίδι της φιλοσοφίας Μοντεσσόρι που βοηθά στη βελτίωση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, εξασκεί..
22,90€ Χωρίς ΦΠΑ:22,90€
Κατασκευαστής: Djeco
Παιχνίδι ισορροπίας από την εταιρεία Djeco, κατά το οποίο το παιδί καλείται να τοποθετήσει τα χρωματιστά ζωάκια στο λουλούδι ισορροπίας. Ένας πρωτότυπος τρόπος εκμάθησης των χρωμάτων και των γεωμετρικών σχημάτων καθώς επίσης και εξάσκησης της λεπτής κινητικότητας και του συντονισμού ματιού - χεριού...
15,90€ Χωρίς ΦΠΑ:15,90€
Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Μαθαίνω να ανοιγοκλείνω Κλειδαριές Ζωάκια"o Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Μαθαίνω να ανοιγοκλείνω Κλειδαριές Ζωάκια"
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Τα ζωάκια με τα κλειδώματα της εταιρίας Djeco βοηθούν το παιδί στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, καθώς και στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση του καρπού και των δακτύλων.Τα παιδιά μαθαίνοντας τα κλειδώματα που συναντούν στην καθημερινότητα τους αποκτούν αυτονομία σε βασικές ανάγκες.Ένα παιχνίδι..
22,90€ Χωρίς ΦΠΑ:22,90€

Κατασκευαστής: Djeco
Aπό την εταιρία Djeco σας παρουσιάζουμε το Clipaclip, ένα παιχνίδι χειραγώγησης με το οποίο τα μικρά σας μπορούν να αναπτύξουν τις χειρωνακτικές τους δεξιότητες και την οπτική τους ταχύτητα. Αποτελείται από ένα όμορφο ξύλινο δέντρο στο οποίο μπορείτε να χωρέσετε όλα τα κομμάτια των ζώων και των φρού..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι με κουμπώματα τροχήλατα Clip-n-rollo Djeco Εκπαιδευτικό Παιχνίδι με κουμπώματα τροχήλατα Clip-n-roll
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco
Aπό την εταιρία Djeco σας παρουσιάζουμε το Clip-n-roll, ένα παιχνίδι χειραγώγησης με το οποίο τα μικρά σας μπορούν να αναπτύξουν τις χειρωνακτικές τους δεξιότητες και την οπτική τους ταχύτητα. Αποτελείται από ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μία μοτοσυκλέτα και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στα οποία μπορείτε να κουμ..
24,50€ Χωρίς ΦΠΑ:24,50€

Κατασκευαστής: Djeco
Ένα σούπερ διασκεδαστικό και δημιουργικό σετ κορδονιών που καταρρίπτει την παραδοσιακή δραστηριότητα με κορδόνια!Έρχεται με μια σειρά από κουμπιά και σούπερ χαριτωμένα ζωάκια που θα ενθαρρύνουν τους μικρούς μας φίλους να αρπάξουν αυτά τα κορδόνια και να αρχίσουν να δένουν! Όλα τα κομμάτια έχουν σχεδ..
15,90€ Χωρίς ΦΠΑ:15,90€
Κατασκευαστής: GALT
Ξύλινη βάση με τρυπούλες και 4 ξύλινα ανθρωπάκια σε διαφορετικά χρώματα που μπαίνουν μέσα στις τρυπούλες. Το παιδί προσπαθεί να τα τοποθετήσει στις σωστές τρυπούλες ανάλογα με το χρώμα και επίσης πατώντας τα ελαφρά, αυτά πετάγονται προς τα πάνω. Παιχνίδι που ενισχύει το συντονισμό ματιού και χεριού ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: GOULA
Δημιουργήστε 6 εντυπωσιακά μωσαϊκά με πολύχρωμα ξύλινα σφηνώματα και απολαύστε τη χαρά της δημιουργίας!!Η ζωγραφική με ψηφιδωτά είναι μια καλλιτεχνική και διασκεδαστική δραστηριότητα, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και των χειρονακτικών δεξιοτήτων.Εκμάθηση των βασικών χρωμάτων όπως..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Κατασκευαστής: HABA
Το καραβάνι με τους ελέφαντες είναι έτοιμο να ξεκινήσει! Θα πρέπει να παρθούν γρήγορες αποφάσεις. Ποιός ελέφαντας θα μπει πρώτος; Εσείς θα αποφασίσετε!Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι λεπτής κινητικότητας, της Γερμανικής εταιρείας Haba. Διασκεδαστικό παιχνίδι νήματος με θέμα τους ελέφαντες. Τ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Hape Early Melodies Διαδραστική Πυραμίδα & Δημιουργός Ήχων - 6Τεμ.o Hape Early Melodies Διαδραστική Πυραμίδα & Δημιουργός Ήχων - 6Τεμ.
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Hape
Μουσικό παιχνίδι με πέντε μπλοκ που περιέχει πέντε διαφορετικά όργανα για να διεγείρει τα μικρά ματάκια και αυτάκια. Αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες και την εξοικείωση με την μουσική. Περιλαμβάνει τύμπανο, ξυλόφωνο, κουδουνίστρα, ξυστό και μίνι γκονγκ.Δημιουργήστε υπέροχη μουσική και εξερευ..
29,95€ Χωρίς ΦΠΑ:29,95€

Κατασκευαστής: Hape
Είναι πιάνο ΄΄η είναι puzzle; Το Shape Sorter Xylophone της Hape είναι ξυλόφωνο, πιάνο και παιχνίδι ταξινόμησης μαζί! Το μικρό σας θα μαθαίνει τα χρώματα και τα ταυτόχρονα θα δημιουργεί μελωδικούς ήχους. Βοηθάει στην αναγνώριση χρωμάτων, σχημάτων και ήχων! Το Xylophone-Piano εκπαιδεύει τα παιδιά σχ..
29,95€ Χωρίς ΦΠΑ:29,95€
Κατασκευαστής: Hape
Ταιριάξτε τα χρώματα των μπιλιών με τα αντίστοιχα έντομα.Ένα παιχνίδι – άσκηση προγραφής, που βελτιώνει την λεπτή κινητικότητα και σε προτρέπει να παίξεις μαζί του αμέτρητες φορές. Το μαγνητικό μολύβι με το οποίο μετακινούν τα παιδιά τις μπάλες είναι ενωμένο με κορδόνι στην βάση του παιχνιδιού. ..
22,90€ Χωρίς ΦΠΑ:22,90€
Κατασκευαστής: Melissa n Doug
Ξύλινη ανθεκτική βάση με 55 πολύχρωμα κομμάτια για εκμάθηση της αρίθμησης, των χρωμάτων και των σχημάτων από την εταιρεία Melissa & Doug.Ένα κλασικό παιχνίδι με συναρπαστικές λεπτομέρειες που θα ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τη λογική σκέψη στοιβάζοντας τα κομμάτια διαφορε..
38,90€ Χωρίς ΦΠΑ:38,90€
Κατασκευαστής: Melissa n Doug
Παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για μικρά χεράκια. Οι μικροί μας φίλοι τοποθετούν στη σωστή θέση το κάθε σχήμα ακολουθώντας τις αντιστοιχίες χρωμάτων και αναπτύσσοντας τη λογική σκέψη ενώ παράλληλα εξασκούν το συντονισμό χεριών-ματιών. Ένα έξυπνο και δημιουργικό παιχνίδι που πρ..
23,90€ Χωρίς ΦΠΑ:23,90€
Κατασκευαστής: PLAN TOYS
Τώρα τα παιδιά μπορούν να παίξουν με το πιο πρωτότυπο σετ από ξύλινα στοιχεία σε συνδυασμό με χρωματιστό νερό κάνοντας πολλούς συνδυασμούς!Τα 6 αυτά οικοδομικά κομμάτια, έρχονται σε 2 διαφορετικά σχήματα. Τα παιδιά μπορούν να συνδυάσουν τα κομμάτια μεταξύ τους το ένα πίσω από το άλλο και να μάθουν τ..
55,00€ 49,50€ Χωρίς ΦΠΑ:49,50€
Κατασκευαστής: Quercetti
Δημιουργήστε όμορφα μωσαϊκά με μεγάλα πολύχρωμα κουμπιά, με 3 διαφορετικά χρώματα και 6 διαφορετικές κάρτες. Με αυτό το υπέροχο παιχνίδι, κατασκευασμένο από 100% βιοπλαστικό, τα παιδιά μπορούν να παίξουν με τα χρωματιστά κουμπιά για να δημιουργήσουν όμορφα ψηφιδωτά. Τα μεγάλα στρογγυλά κουμπιά είναι..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κατασκευαστής: Quercetti
Βίδες και ροδέλες, κατασκευασμένες από 100% βιοπλαστικό, μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς ειδικά εργαλεία στο ταμπλώ. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία! Χάρη στη διάτρητη βάση, οι κατασκευές μπορούν να πραγματοποιηθούν οριζόντια ή κάθετα. Το σετ αυτό διεγείρει το συντονισμό, τη λογική και τη δημιου..
24,00€ Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Το δικό σας "έξυπνο" κουκλάκι είναι εδώ για να σας κρατάει συντροφιά και να μάθετε παίζοντας διαδραστικά μαζί του!Διαθέτει πολύχρωμα και πρωτότυπα ρουχαλάκια που θα ενισχύσουν την λεπτή κινητικότητα του παιδιού σας και θα το κάνουν να πειραματιστεί με αυτά, καθώς έχουν: -φερμουάρ για ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Το δικό σας "έξυπνο" κουκλάκι είναι εδώ για να σας κρατάει συντροφιά και να μάθετε παίζοντας διαδραστικά μαζί του!Διαθέτει πολύχρωμα και πρωτότυπα ρουχαλάκια που θα ενισχύσουν την λεπτή κινητικότητα του παιδιού σας και θα το κάνουν να πειραματιστεί με αυτά, καθώς έ..
20,90€ Χωρίς ΦΠΑ:20,90€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Ποιος τρώει μέσα από το τυρί; Το ποντικάκι φυσικά! Αυτό το όμορφο παιχνίδι με κλωστή από διαφανές λάκα, πιστοποιημένο FSC® 100% ξύλο οξιάς θα εκπαιδεύσει τις κινητικές δεξιότητες και την υπομονή. Με λίγη επιδεξιότητα, αυτό το μικρό ποντικάκι μπορεί να περάσει παιχνιδιάρικα και εύκολα μέσα από το κο..
9,90€ 7,90€ Χωρίς ΦΠΑ:7,90€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Ένας πρακτικός και εύχρηστος τρόπος για να μάθει το παιδί να δένει τα κορδόνια του. Μέσα από το παιχνίδι θα αναπτύξουν την λεπτή κινητικότητα, την υπομονή μαθαίνοντας ταυτόχρονα πρακτικές γνώσεις για την καθημερινότητα τους. Θα περνάνε τα κορδόνια μέσα από τις τρυπούλες του παπουτσιού και θα το δένο..
12,90€ 10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Προσοχή προσοχή!Οι χαρούμενοι και πολύχρωμου κύβοι στοίβαξης σας περιμένουν για αμέτρητα παιχνίδια. Τα γεωμετρικά σχήματα πρέπει να εισαχθούν μέσω των σωστών ανοιγμάτων. Τα τυπωμένα γράμματα στους κύβους πρέπει να στοιβάζονται με τη σωστή σειρά, προσφέροντας ένα βέλτιστο εργαλείο εκμάθησης. Τα τυπω..
25,50€ 22,50€ Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Πως ήταν ο παππούς στην ηλικία μου;Παππού, πως έγινες παππούς;Ένα ξύλινο παζλ κατασκευασμένο από FSC  100% - Πιστοποιημένο ξύλο σε 4 επίπεδα και 28 κομμάτια που δείχνει τις σημαντικές φάσεις της ζωής του παππού από τότε που ήταν μωρό. Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που μαθαίνει στα παιδιά την πορεία..
10,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,50€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Πολύχρωμο σαν το ουράνιο τόξο!Με αυτό το παιχνίδι προσαρμογής σχήματος και στοίβαξης, ο στόχος είναι να στοιβάζονται πανομοιότυπα σχήματα το ένα πάνω στο άλλο κατά μέγεθος, έτσι ώστε τα χρώματα του ουράνιου τόξου να σχηματίζονται με τη σωστή σειρά. Η στοίβαξη, η εισαγωγή και η ταξινόμηση μαθαίνο..
19,00€ 17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Small foot παιχνίδι ισορροπίας Balancing Rocks Safari Small foot παιχνίδι ισορροπίας Balancing Rocks Safari
Νέο
Κατασκευαστής: Small Foot company
Όλα τα βραχάκια είναι διαφορετικά και συνεργάζονται για να ισορροπήσουν! Μπορείς εσύ να βρεις το τρόπο;Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ανοιχτού τύπου (open ended play) που θα σας δώσει πολλές αφορμές για συζήτηση και δημιουργική απασχόληση. Ενισχύει τον συντονισμό χεριού ματιού και το παιδί ασκεί τη..
22,90€ 19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Ένα παιχνίδι ισορροπίας για σταθερά χεράκια της εταιρείας Small Foot! Πρέπει να ισορροπήσεις όλα τα μπισκοτάκια πάνω στο cookie monster. Προσπάθησε να στοιβάξεις όλα τα κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο ώστε να μην πέσουν! Ένα υπέροχο παιχνίδι δεξιότητας κατασκευασμένο από FSC 100% - Πιστοποιημένο ξύλο..
19,90€ 17,70€ Χωρίς ΦΠΑ:17,70€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Ένα παιχνίδι ισορροπίας για σταθερά χεράκια της εταιρείας Small Foot! Η Κιβωτός του Νώε πρέπει να γεμίσει, ώστε το ταξίδι να αρχίσει! Κάνε τα ζωάκια ζευγαράκια και φρόντισε να χωρέσουν όλα πάνω στην κιβωτό. Προσπάθησε να τα στοιβάξεις με τη σωστή σειρά ώστε να μην πέσουν! Ένα υπέροχο παιχνίδι δεξ..
22,90€ 20,50€ Χωρίς ΦΠΑ:20,50€
Κατασκευαστής: Small Foot company
Έξι κρίκοι που πρέπει  να μπουν στη σωστή σειρά.  Η γνωστή πυραμίδα στοίβαξης κατασκευασμένη από FSC  100% - Πιστοποιημένο ξύλο εκπαιδεύει τη λεπτή κίνηση των μικρών μας φίλων, τον συντονισμό χεριού-ματιού και την κατανόηση των γεωμετρικών μορφών.Ένα παιχνίδι της φιλοσοφίας Μοντεσσόρι..
12,90€ 11,50€ Χωρίς ΦΠΑ:11,50€
Tender Leaf toys Παιχνίδι μνήμης Memo Ζώα 20 τεμάχιαo
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: TENDER LEAF toys
Ένα χαριτωμένο παιχνίδι μνήμης με ξύλινες φιγούρες Ζωάκια.Γυρίστε τις κάρτες ανάποδα και προσπαθήστε να θυμηθείτε τα ζευγάρια γυρίζοντας τις κάρτες. Κατάλληλο άνω των 4 ετών...
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€

Κατασκευαστής: Viga
Ο μικρός σεφ θα ετοιμάσει νόστιμα πιάτα από λαχανικά. Χρησιμοποιώντας ένα ξύλο κοπής και ένα μαχαίρι, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κόψετε καρότα, πιπεριές, κρεμμύδια και μανιτάρια για να ευχαριστήσετε τους φίλους σας με ένα άλλο μαγειρικό αριστούργημα. Παιχνίδι που ενισχύει τη λεπτή κινητικότ..
16,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Κατασκευαστής: Viga
Χρωματιστά τουβλάκια από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο σε κουβαδάκι, από την εταιρεία Viga. Κατασκευάστε κάστρα, σπίτια ή αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη για μοναδικές κατασκεύες! Τα χρώματα είναι οικολογικά και έχουν ως βάση το νερό. Η συσκευασία περιλαμβάνει 75 τεμάχια σε διαφορετικά σχέδια και χρώμ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Εμφάνιση 1 έως 37 από 37 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου